חחחחחחחחח
כ כוסית על הגג New member 1/1/07 #66 חחחחחחחחחחחחחחחח יופייייי מה אני יעשההה חח גם ככה אני לא יודעת איך להזמין טוב שלא הרגת אותי וזהו
כ כוסית על הגג New member 3/1/07 #112 חח כע אתה כל הזמן דיברתתת../images/Emo122.gif מאזזז המורים אומרים לך להפסיק לדבר
ע עינבי ארנבי 1 New member 31/12/06 #37 שששאאאלווווווווםם../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif ווואאהה משלומכם?!##%%$^% [[שאלה רטורית אור אל תעני!!!111]] מי שלא זוכר אותי הייתי פה בהתחלה ועזבתי [[טוב נו,בערך עזבתי,.]] שמחה לדעת שהפורום עדיין מרומם ומדהים כמו שהיה נממ וסתם מעניין לדעת אם המתנה יצאה בסוף לאור.. וזהההווו היה נחמד אוהבתותכם נ.ב אור ועידן, אם אתם לא רוצים שאני אתחיל להלל ולשבח את גבעון....
שששאאאלווווווווםם../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif ווואאהה משלומכם?!##%%$^% [[שאלה רטורית אור אל תעני!!!111]] מי שלא זוכר אותי הייתי פה בהתחלה ועזבתי [[טוב נו,בערך עזבתי,.]] שמחה לדעת שהפורום עדיין מרומם ומדהים כמו שהיה נממ וסתם מעניין לדעת אם המתנה יצאה בסוף לאור.. וזהההווו היה נחמד אוהבתותכם נ.ב אור ועידן, אם אתם לא רוצים שאני אתחיל להלל ולשבח את גבעון....
כ כוסית על הגג New member 31/12/06 #38 עינבושששששששששש../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif הכול אחלההה מה איתךךךך?? XBBBBBBBBBBBBB המתנה עדיין לא יצאה אלי .. ממש חוצפה חח סתם סתם ו........ דיי עם גבעון תודה לאל בעונה הזאת <4> הוא לא נמצא
עינבושששששששששש../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif הכול אחלההה מה איתךךךך?? XBBBBBBBBBBBBB המתנה עדיין לא יצאה אלי .. ממש חוצפה חח סתם סתם ו........ דיי עם גבעון תודה לאל בעונה הזאת <4> הוא לא נמצא
ע עינבי ארנבי 1 New member 1/1/07 #46 חח כפרעליו../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נעל ויש לו כרגע דברים יותר חשובים מלהיות בעונה הרביעית של הש"ש חתיך שלעעי
חח כפרעליו../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נעל ויש לו כרגע דברים יותר חשובים מלהיות בעונה הרביעית של הש"ש חתיך שלעעי