ליום ראשון

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifאני במקומך , הולכת ומסדרת את העיניינים

במיוחד במתמטיקה |;; חרא , ג' זה שלוש יחידות לא ?:S ........ אם את יודעת שאת יכולה יותר , למה שתיהיי שם ?! \; את בטוח יותר מבינה מימה שהם מבינים ויודעים עליך , ובקשר ללשון , תנסי ללמוד לבד בבית .[?!] אווו שפשוט תילכי למרכזת שיכבה תיכתבי לה מכתב , ותסבירי לה שאת לא מבינה את החומר , אני בטוחה שהם יעשו עם זה משהו , ואם ללא , אז תבקשי ממישהו שילמד אותך ותשלימי פהרים וככה תביני יותר בשיעור , או תילמדי אחר הצהריים עם אחת החברות שלךך , כל יום אחרי שיעור לשון . זה יעזור אני בטוחה , אם יש לך רצון ללמוד , את תימצאי אלף ואחת סיבות לאיך ללמוד ולמה ללמוד . זה חשוב , תתחילי להזיזי עיניינים אחרת זה יהיה מאוחר . בהצלחה:)

MaStuLa76

New member
נופר מה חשת XD

מזה הנאום הזה XD כאילו שאני לא יעשה את זה . \: ובלשון אולי יביאו לי מורה פרטית אמרו לי . |= שונאת את המקצוע הזה , ררר . אבל מה אני יעשה שיש בגרות של זה השנה . אחרת זה לא היה מעניין אותי בכלל .

lililulu

New member
מה את בוכה?!D:

אני מלפני שנתיים ברמה הכי נמוכה במתמטיקהD= שנה שעברה הייתי עם כל הדפוקים עשינו בגרות ברמיקוב וראינו מלא פעמים את עידן הקרח 2 D: כל שיעור המורה רצתה ללמד אותנו ואנחנו כזה "אבל הבטחת לנו שנסיים לראות את עידן הקרח!" "טוב איפה עצרנו את הסרט?" "בהתחלה" D;

חן XD

New member
מציק ביותר \ :חח

כל היום היה טוב עד ש.. המורה לאנגלית הגיעה בת ___ אין לי מזל עם מורות לאנגלית והיא נתנה עוד ש"ב איזה זבל היאא .. ועכשיו סתמו. אני חושבת D;;

רע!!!1111

קקי בצפר! מזה הם חושבים שאנחנו במעברות?!?!?! אין ממ=זזזזזז=גגגגגג=ןןןןן. והכלבים רוצים שנביא מאווררים מהבית!!!!!!!11 שילכו לדחוף. אה אבל זה גם טובD: בגלל שאין מזגנים לומדים כל יום עד 12 עד שזה יסתדדר. :) איזה כיף. רותמךךךך.3>

MaStuLa76

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "הכלבים רוצים שנביא מאווררים מהבית!!!!!!!11" לנו אולי המזגן לא עובד, אבל לא אמרו לנו להביא מאורר מהבית

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifאיזה חוצפנים :-O אני ממש בהלם \;

אלעק מאווררים , חחח אני מתארת לעצמי , ילדים שמביאים מאוררים כאילו הגדולים חחחחחחחחחחח !!1 חוצפהה !

ככה זה שאתה גר בערד(((:)../images/Emo105.gif

חחחחחחחחחחחחחחח אני אוהבת אותך
פלופ מה התקשרת אליי ב-12? DDD::: הייתי באמצע שיעורDDD; חחחחחחחח הייתי עם סיללבבייייייייייייD:::: יואו היא ככ סחאלה עאלק " יו זה צלצול של מושDDDD: רותם אוהבת את מוש

יואו רצינייייי?XDDDDDDDDDD

"אמא שלי שולחת לך ברכה והיא מאחלת שתהיה לך שנת לימודים פוריה ומוצלחת ומלאה ריגושים" ריגושים
האייסי לא מתחבר לי>.< נו אז באיזה הקבצות את?! D :

lililulu

New member
היי ערד זה לא קרוב לשוהם?!

בשוהם יש הרבה כאלה מפחידים עם סכיניםD; הם הלכו מכות עם האוהדים שלנו כשנצחנו אותם באיזה 30 הפרשD=

זה לאD::../images/Emo105.gif

העיר הכי קרובה לשם זה באר שבע ודימונהD = וגם הן במרחק של שעה פלוס.DDDD:

למעלה