ליום ראשון

lililulu

New member
איזה יופי מחר יש לי יום חופשי [:

היה יום נחמד ביותר [; איזה כיף לפגוש אנשים שלא ראיתי איזה 1456413213 שנהD; והייתי צריכה לקום מחר לשעתיים קולנוע בבוקר ואז לחזור הביתה כי זה יום עבודה אבל התבטל קולנוע אז אין בצפרD:

נוופריי

New member
בלאט DD: חחח אורט אלון יקנעם DD:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח DDD : .. לפני שנתיים היה כתוב לידיד שלי במחברת .. שם : כיתה : בית ספר :אורט אלוןיקנעם DD: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :DDD אצלינו זה בית ספר תיכון עירוני מקיף קריית חיים DDD ;;;;; ואז , שקד חחחחחחחחחע , אבל קוראים לזה תיכון קרית חיים [טפיי עליו ] DD: ,

../images/Emo210.gif להלהלה , כיתה ח' ../images/Emo9.gif

הקבצה א' בחשבון ואנגלית אני מפחדת מאוווד מהזריקה הזאתי שיעשו לנו אמצע השנה : | וממש משעמם בתחילת שנה
נרדמתי בנאום של המורה

../images/Emo210.gif חחחח D: ואז התעודה תהיה נוראית ,

ואז לא יקבלו אותי לשום תיכון XD ואז אשוטט לי ברחובות העיר ,, והנעל תיפול לי ואז פתאום , משום מקום תצוץ לה המורה שלי , ותחזיק בידה את התעודה שלי ותגיד לי "אוראל?! אני והמנהלת , החלטנו לשפר לך את הציונים בתעודה לטוב מאוד , !" ואני אהיה מאושרת עד הגג כי יקבלו אותי בכל התיכונים , : ]
איזו המצאה XD אז בשביל מה לעשות את כל הסיפור הזה? פשוט אלמוד לי , אבריז מידי פעם .. ויגיד שלא הרגשתי טוב , והלכתי למזכירות והכינו לי תה זול
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח DD;; דדדייי נדפקתי D =

lililulu

New member
טטנוסD: אני זוכרת שעשו לנו את זהD:

איזה נוסטלגיהD; זה כיף 5 דקות עושים לך את הזריקה! וזה בכלל לא כואב ואז את אומרת שהרגשת לא טוב אחרי הזריקה אז לא נכנסת בחזרה לשיעור והרווחת הברזה ביושרD=

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifעפפפתי לאורנג' , להחליף את הפלאפון

הוא נישבר כולו :O התרסקDD: וואז לרופאאאא בבייי מתוקותתתת D:

../images/Emo28.gifאני הכי קטנה-ז' =[

היה פסדר. קיבלנו שאלה בהסטוריה
יש לנו כל שיעור הפסקה של 10 דק' וגומרים ב13:30 או 12:40
המורה חמודה חע D;

../images/Emo210.gifאני נראה לי גומרת ב-4 ,! הייתן מאמינות ש

שאני לומדת 8 שעוווות ? O: גאדדדדד OO = , ! זה לא נקלט לי XD כאילו מילא , 6 שעות כמו שנה עברה אבל עכשיו 8 !?!!!! ויום חמישי , הוא קצת קצרצר
5 שעות בערך ושישי הכי קצר XD רק 3 מקצועות

למעלה