אני אדבר איתו,אתמול לא היה לי זמן
T TuTyBoP15 New member 8/7/05 #40 למה אתה צריך לשאול את ברונו? זה הפורום שלך איך זה להיות בעל פורום??חחח
א אלמוג 30 היחיד New member 8/7/05 #44 אבל ברונו המציא את זה../images/Emo140.gif אז צריך לשאול אותו אם הוא מרשה שנעשה את זה גם כי זה לא נעים לגנוב לו רעיון ללא רשות
אבל ברונו המציא את זה../images/Emo140.gif אז צריך לשאול אותו אם הוא מרשה שנעשה את זה גם כי זה לא נעים לגנוב לו רעיון ללא רשות
S sonia love rebelde New member 8/7/05 #14 דף 4 יואוו אני לא מאמינה לא עבר 3 ימים וכבר 4 דפים....שולטים אנחנו!!!!! ותראו כמה סירטונים שמתי בפינת הסירטונים.. 200 ומשו..ואני ממשיכה ממש עכשיו!!!!
דף 4 יואוו אני לא מאמינה לא עבר 3 ימים וכבר 4 דפים....שולטים אנחנו!!!!! ותראו כמה סירטונים שמתי בפינת הסירטונים.. 200 ומשו..ואני ממשיכה ממש עכשיו!!!!
ג ג ב ש ו ש New member 8/7/05 #15 חבר'ה אני יוצא לזמן מה..../images/Emo88.gif שמרו על סדר חח זה לא שאני תמיד יודיע לכם כשאני לא יהיה פה פשוט אתמול לא הייתי פה כמה שעות וכשהגעתי היו מלאא מסרים
חבר'ה אני יוצא לזמן מה..../images/Emo88.gif שמרו על סדר חח זה לא שאני תמיד יודיע לכם כשאני לא יהיה פה פשוט אתמול לא הייתי פה כמה שעות וכשהגעתי היו מלאא מסרים
ס סוכריה16 New member 8/7/05 #22 סרטון חדדדדדדדדדדששששששש של פונצ'ו בטלווזיה!! ושל כריסטופר! תהנוווווו
ס סוכריה16 New member 8/7/05 #23 וואי פונצ'וווווווווווווו אין אין עליו הוא פשוט מלך קטעים איתו שהוא ברח כזה חחח.. מותק! אבל אני לא מרשה לו זה מסוכן! וחשבתי שהאו כבר הפסיק עם העישון! אוף איתוווווו
וואי פונצ'וווווווווווווו אין אין עליו הוא פשוט מלך קטעים איתו שהוא ברח כזה חחח.. מותק! אבל אני לא מרשה לו זה מסוכן! וחשבתי שהאו כבר הפסיק עם העישון! אוף איתוווווו
ג ג ב ש ו ש New member 8/7/05 #24 חחח דיקלה אל תתבאסי../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif העישון אצלהם הוא לא קבוע.. רק במסיבות או באירועים כאלה את יודעת איך זה... הרי הוא שר יפה ויש לו קול יפה הוא לא ירצה להרוס אותו
חחח דיקלה אל תתבאסי../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif העישון אצלהם הוא לא קבוע.. רק במסיבות או באירועים כאלה את יודעת איך זה... הרי הוא שר יפה ויש לו קול יפה הוא לא ירצה להרוס אותו
ס סוכריה16 New member 8/7/05 #25 אוף.. אני לא יודעת.. שאני אוהבת שחקן ומגלה שהוא מעשן ה מוריד לי משוו בערך שלו.. הנה דולסה מעשנת.. חחח גם לי נראה זה פעם ב.. ברור! אבל עדיף שבכלל לא
אוף.. אני לא יודעת.. שאני אוהבת שחקן ומגלה שהוא מעשן ה מוריד לי משוו בערך שלו.. הנה דולסה מעשנת.. חחח גם לי נראה זה פעם ב.. ברור! אבל עדיף שבכלל לא
ס סוכריה16 New member 8/7/05 #26 ברור שלגבי פונצ'ו זה לא תקף חח אני זוכרת גם שגיליתי שפאולינה מעשנת חחח.. שרה מלדונדו לא מעשנת בטוח.. בחיים לא ראיתי אותה.. אנהי מעשנת**
ברור שלגבי פונצ'ו זה לא תקף חח אני זוכרת גם שגיליתי שפאולינה מעשנת חחח.. שרה מלדונדו לא מעשנת בטוח.. בחיים לא ראיתי אותה.. אנהי מעשנת**
ס סוכריה16 New member 8/7/05 #101 חח זה לא קבוע תתעודדי אני גם לא אוהבת סיגריות.. לא יודעת מגיל קטן אני שונאת... אבל אני מבינה ממפורסמים .. כאילו עד שיש להם חופש וזה... למרות שבנות עדינות כאלה מעשנות זה ממש מוזרר
חח זה לא קבוע תתעודדי אני גם לא אוהבת סיגריות.. לא יודעת מגיל קטן אני שונאת... אבל אני מבינה ממפורסמים .. כאילו עד שיש להם חופש וזה... למרות שבנות עדינות כאלה מעשנות זה ממש מוזרר
N N o E i T New member 9/7/05 #108 תמונה מדהימההה.. שאלה!!! מתי נראה אותה על המסכים ברבלדה עם הבלונד?
ס סוכריה16 New member 9/7/05 #110 כן היא פשוט מהממת ככה! אני מקווה שעוד 50 פרקים ככה.. חחח זה במקרה הטוב אנחנו במרחק של 6 חודשים מהם!! או ארבעה.. פעם הגעתי למסקנה שארבעה חודשים בעצם..
כן היא פשוט מהממת ככה! אני מקווה שעוד 50 פרקים ככה.. חחח זה במקרה הטוב אנחנו במרחק של 6 חודשים מהם!! או ארבעה.. פעם הגעתי למסקנה שארבעה חודשים בעצם..
א אלמוג 30 היחיד New member 8/7/05 #52 אני חושב שזה גרפיקה בלבד../images/Emo46.gif מישהו הוסיף את הסיגריה רואים במפורש