ליום שישי 08.07.05

../images/Emo41.gifאתר ישראלי לדולסה מריה ואנהי../images/Emo41.gif

אני רוצה להתחיל לבנות אתר ישראלי לאנהי ודולסה מריה, בשפת ה-HTML.לכל מי שיש לו חומר,וחושב שהוא יכול להתאים להיות מנהל, שידבר איתי במסן:navoosh [email protected] או מייל:[email protected] יומעולה לכוווווולם
נאוו'ש

Chica Verde II

New member
כנסו דקה כולם חשובבב!!

אז ככה... קראתי תתגובות של גבי גם חחח. זה באמת היה בצחוק אין לי שום דבר נגד רבלדה או השחקנים אני אוהבת אותם מאוד
ופונצ'ו אני תמיד קוראת לו פונץ' בננה אבל לא בשביל לרדת עליו או משהו חחח.. אני לא קוראת תקנונים בד"כ.. בעצם אני לא קוראת אף פעם תקנון כי זה משעמם חחחחחחח ! אני אמנם חובבת המורדים אבל אני לא מאלה שרבות כי אני גם חובבת רבלדההה חחחחח!! ודיקלה.. חצופה שכמוך! מה את מצדיקה אותם ואת נגדי? ומה זה "וכנראה שממש שיעמם לה חח..." "סליחה בשמה.. הערתי לה במסרים..."?! להזכיר לך למי עוד שיעמם אתמול?... "שה תמים" שלייי
ביי לכולםםםםם
ושוב זה לא יחזור על עצמו חח!

סוכריה16

New member
אבל אני נכנסתי לפורום של המורדים

בגלל שהם עצבנו אותי... חחח מקווים שלא יחזור על עצמו וקיבלתיאת כל המסרים שבת שלום גם לך!!

s h a r o n 7

New member
יוווו חחח פעם ../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

ראשונה ששחכתי את המאומצים

סוכריה16

New member
לא!!

למה? אני לא במסן עכשיו! ומקום הייתי אבל בשני בשביל לדבר עם "אלפונסו" ח

עם פונצ'ו?!?!!?!!?!?!?!?!?!?!?!!?!?

איך?????????????????????????????????? תני לי פליז תני לי תני לי תני לי תני לי!!!!

סוכריה16

New member
לא!!

למה? אני לא במסן עכשיו! ומקום הייתי אבל בשני בשביל לדבר עם "אלפונסו" ח

ג ב ש ו ש

New member
קודם כל אני שמח שנכנסת להבהיר../images/Emo88.gif

את הדברים... ודבר שני אני מקווה ומבקש שזה לא יחזור על עצמו

סוכריה16

New member
זה לא אל תראו אותה ככה

היא מאמי של ילדה! באמת! חח אפילו שאני קוראת תשטויות שהיא רשמה זה כאילו לא היא! כי היא אוהבת את דולסה מאוד והיא בחים לא תרד עלייה ככה, וגם על פונצ'ו היא לא ממש נוהגת לרדת יכול להיות זה היה מהתרגשות- נפתח פורום תנ"ך....

לגבוש!!!יש לי רעיון

אולי נעשה שרשור כאילו את תעשי שבו נשאל שאלות ונכיר אחד את השני בפורום יותר טוב!? למשל בן כמה מי החשקן האהוב שיר אהוב וכל מיני כאלה...?..

עשו את זה כבר ביום רביעי....

אבל בשביל החדשים אפשר לעשות את זה עוד פעם..כל אחד יכול לפתוח אחד כזה אםאת רוצה תפתחי.. ולהבא לשרשר!!!

למעלה