ליום שישי 08.07.05

ג ב ש ו ש

New member
סוניה פשוט תתעלמי../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

האחראית על הפורומים בתחום הבידור לא נמצאת על המחשב בשבת אבל אם אני רואה שזה נמשך אני פשוט פונה אלייה. שלחתי מסר למנהלת פורום המורדים,אני מקווה שהיא בוגרת מספיק כדי להבין.

גם אני מאוד מקווה שהיא מספיק בוגרת.

אחרת אני לא יודעת מה אני יעשה אבל משו בטוח אני יעשה..מה לכי למלונה?? מה זה פריחות?!?! ידעתי שיהיו בעיות אבל חשבתי הם ירדו על רבלדה לא עלינו!!!!!

אני ממליץ לך מאוד להתעלם../images/Emo4.gif

אם לא יהיו בעיות
ובסוף מישהו יחסם וזה ממש לא נעים
אל תרדי לרמה שלה!!!

אני מנסה אבל אחרי הפרחות..

והלכי למלונה אני פשוט לא יכולה אני עכשיו הקוצים!!!!

סוכריה16

New member
חחחחח הן קצת סגורות לדעתי

לא יודעת.. חח וזו שאמרה את ה "שלא נדע עוד פרחות"
ראית את החתימה שלה?!? חח זה הכי מפחיד בעולם יש שם משוו "הקומוניזם לשלטון" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה הזכיר לי שבעזריאלי ראיתי בנות מוזרות כאלו והן צעקו את זה והן באו לאיזה ילדנה רגילה והחזיקו לה תיד ולא נתנו לה לזוז אמאאאאא היא פשוט קרעה אותי פעם שעברה.. דיי1 אני באמת לא אחת שיש לה שגיאות וכאלה ומשום מה שאני שם תמיד חייבת לצאת לי שגיאה או משוו והיא מתקנת אותי!! זה פשוט קורע אותי מצחוק

ג ב ש ו ש

New member
תהיי בטוחה שאני אעשה משהו.../images/Emo88.gif

אני לא מבין למה להתחיל עם זה אבל אם זה התחיל אני אדאג לסיים את זה מיד... הם לא ירדו לא עלינו ולא עם רבלדה

סוכריה16

New member
חח עזבי אותם../images/Emo31.gif

זה לא נגדכם זה ריב איתי ועם מורן ובעיקר איתי שהתחיל פעם לפני שהתחילה הסדרה וסתם התחשק לי לשרשר להם תמונות של כל השחקנים ויום שלם פשוט ישבתי שושרשרתי ואז פתאום איזה אחת רשמה מה !??!? למה את שמה פה את החיקוי הזה.. והם נזכרו לאמר לי את זה רק אחרי מלא שעות! ואז אמרתי להם "מה לא יכולתם לאמר לפני!?!?" וקיצר הם ממש היו זבלות וזה המשיך ככה עד שילדה אחת כבר ממש עצבנה אותי לפני כמה זמן והפרחות זה מיועד בעיקר אליי.. בגלל שרשמתי פעם בה=רור בקמקום ברור.. וזה היה נראה לה פרחולי.. חח ממש סתומה קיצר! אל תשימו עליהם הם פשוט רגילים רק למורדים שלהם בשבלהם פליפה בנחמין לואיסנה וקמילה הם היחידים .. הם לא מוכנים להודותת שזה גם יפה.. ואני מתערבת איתכם שהם יודעים שהשחקנים שלנו מהממים ומוכשרים והכל.. זה לא הגיוני שהפ חושבים שהם מכוערים .. וחוץ מזה אי אפשר לצחוק על גרסה הזו ממש אי אפשר!! כי היא פשוט מדהימה וזה בעיה שלהם1 אני לא מגיבה להם.. יש שם אחת ממש מפגרת.. שכולם עסוקות באיך לעזור לה נגדנו.. חח כן כן ככה הם רואות את זה כאילו אנחנו נגדם!

ג ב ש ו ש

New member
אני מאוד יקווה שזה יפסק עוד../images/Emo88.gif

היום כי אם לא ביום ראשון אני יצטרך לפנות לאחראית וחבל עלייהם

סוכריה16

New member
לא אל תדאג

יעבור. חפיף זה לא זכה סיפור... אני חושבת שעכשיו זה לא יחזור לקרות.. כאילו הן עם הפורום שלהן ואני עם שלי.. פשוט הייתי חייבת להכנס כי ידעתי ששיגיע אליהם הדבר הזה של הפורומים הם ישר ירדו על זה וככה היה

ג ב ש ו ש

New member
בדיקת נוכחות../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

מי פה
שיסמן
רוצים להכנס לצ'אט של הפורום
תראו יש למעלה בסרגל CHAT משהו כזה חח בואו ניכנססס

למעלה