ליום שישי 08.07.05

את פשוט מנסה להתחיל ריב וזה לא

לעניין. יש למורדים המקסיקניים פורום ולמורדים הארגנטינאים פורום ואין טעם ללכת לפורום השני ולחפש ריבים,פשוט אין. "קראו לנו פרחות אנחנו צריכות להיכנס בהן" זה נשמע פשוט בע. תבליגי במקום לנסות לחרחר ריב ולפתוח מלחמת עולם. אני כותבת בשני הפורומים ואני אומרת לך שתועלת לא תצא מזה אז בשביל מה להתחיל עכשיו? תהיו בוגרים בבקשה.

ג ב ש ו ש

New member
וטוב שהיא מחקה../images/Emo70.gifאני מיד../images/Emo88.gif

ישלח לך מסר וידבר איתה.. תקראו מה שכתבתי להם בהודעה פה למטה

מאמי לא אני התחלתי לריב...

אני תמיד נכנסת לפורום המורדים כדי לקחת תמונות של קמי... ועכשיו נכסתי וראיתי את זה והם ממש לא פירגנו ולהפך התחילו לרדת עלינו וזה...ופשוט ביקשתי מכולם פה בפורום לא להתחיל לריב איתם זאת לא הכוונה אלא להכניס בהם: אל תרדו עלינו... הם ממש קיללו אותנו וזה לא יפה..זה מה שרציתי לא לריב רק להרגיע אותם!!! אני לא מאלו שמחפשות לריב!!! להפך!!!

ג ב ש ו ש

New member
כולם להכנס שנייה חובה../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

אל תריבו איתם
אני דיברתי בראיון שלי על הבעייה הזו שתהיה ב-100% ואני פשוט תיכף מודיע לאחראית על הפורום של רבלדה והיא תטפל בזה
אם תפתחו את הפה אתם תיפגעו מזה ואתכם ירחיקו מהפורום
אל תיגררו אחרייהם בבקשה מכם...

אני עכשיו כתבתי למנלת כזאת הודעה:

תודה למנהלת של הפורום הזה...ו שמחקה את כל העלבונותשאמרו עלינו ותבינו כל מעריצי רבלדה אוהבים את המורדים ובבקשה אל תרדו עלינו יותר.. תודה... כא6ילו אני רק לא רוצה שהם יעליבו אותנו!!! זה הכל שיגידו שהתוכנית לא יפה וזה זכותם.. הם פשוט לא אוהבים אבל שלא יעלבו אותנו אישית..כי זה כבר ממש לא יפה!!!

אין לא יעזור הם אנשים..

רעים המנהלת רשמה שם לאחת מאיתנו: עכשיו לכי למלונה... איזה אנשים... אוייי כמה שזה מעצבן אותי!!!!!!!!!!!

TuTyBoP15

New member
היא רשמה את זה??למי??

גביי תעשה משהו...זה לא יכול להימשך חוצפה!!!.. קראו לנו פרחות ופוסטמות!!..

למעלה