חח תרגישי טוב
ס ספיר חולה על נינוש New member 2/1/07 #6 יומטובבבב../images/Emo126.gif מחר מבחן בגיאוגרפיה אנגלית קיבלתי 82 מתמטיקה 71
כ כוסית על הגג New member 2/1/07 #16 אין לי אינטרנטטטטטטטט../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אוףףףףף אני לא יודעת מה יש לאינטרנט שלייי פתאום הוא לא רוצה להיכנס עושה לי עלק כבל רשת מנותק .. טוב שלא בדקתי מליון פעמים והוא מחובררר והתקשרתי לזהב והם צריכים להתקשר עוד מעט אוףף אני לא שורדת בלי אינטרנט .. <ד"א אני עכשיו במחשב של אח שלי שמשום מה הוא כן עובדד>
אין לי אינטרנטטטטטטטט../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אוףףףףף אני לא יודעת מה יש לאינטרנט שלייי פתאום הוא לא רוצה להיכנס עושה לי עלק כבל רשת מנותק .. טוב שלא בדקתי מליון פעמים והוא מחובררר והתקשרתי לזהב והם צריכים להתקשר עוד מעט אוףף אני לא שורדת בלי אינטרנט .. <ד"א אני עכשיו במחשב של אח שלי שמשום מה הוא כן עובדד>
כ כוסית על הגג New member 3/1/07 #27 חחחחח איזה רעע../images/Emo3.gif טוב עם המצב של המחשב שלך אני לא יאחל לך עוד דברים רעים
כ כוסית על הגג New member 3/1/07 #31 נדבקת בחבול../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif../images/Emo9.gif
ס ספיר חולה על נינוש New member 5/1/07 #99 שירשורפלצת?../images/Emo122.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif