חח כע גמני הייתי בשוק XBB
כ כוסית על הגג New member 3/1/07 #52 ../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif התקשרתי לטכנאי והוא עושה לי את צריכה לקנות קבל רשת חדש .. ואין לי מושג מאיפה לקנות וגם אין לי זמן ואז ניסתי להתקשר לטכנאי אחר אבל לא ענה .. אני מתגעגעת למחשב שלי
../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif התקשרתי לטכנאי והוא עושה לי את צריכה לקנות קבל רשת חדש .. ואין לי מושג מאיפה לקנות וגם אין לי זמן ואז ניסתי להתקשר לטכנאי אחר אבל לא ענה .. אני מתגעגעת למחשב שלי
כ כוסית על הגג New member 3/1/07 #32 אחח כואב לי הראש../images/Emo10.gif יש לי סחרחורת ..................... .................
I idanias New member 3/1/07 #34 בטחחחח סחרחורתתתת.... עוד מעט תגידי שהיית על קרוסלהההה!!! (כמו שאני הייתי חולה ולא האמנת לי )
כ כוסית על הגג New member 3/1/07 #36 חחחחחחחחחח XBBBBB אני האמנתי מתי שאמרת לי כמה היה החום שלך אבל ביום אחרי זה .. שהיה עודדד תירוץ למה אתה חולהההה .. אזזז ....
חחחחחחחחחח XBBBBB אני האמנתי מתי שאמרת לי כמה היה החום שלך אבל ביום אחרי זה .. שהיה עודדד תירוץ למה אתה חולהההה .. אזזז ....
ה היליהי New member 3/1/07 #41 זה רק אני או ש... עוד מעט כבר יום חמישי ועדיין אף אחד לא פתח ליום רביעי? ואל תגידו לי שרק נדמה לי שיום רביעי!..
זה רק אני או ש... עוד מעט כבר יום חמישי ועדיין אף אחד לא פתח ליום רביעי? ואל תגידו לי שרק נדמה לי שיום רביעי!..