לכבוד החג- שאלון!!!

../images/Emo32.gif לכבוד החג- שאלון!!! ../images/Emo32.gif

שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: תאריך לידה: מאיפה: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? איך את/ה מתגבר על באסה? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? החיים טובים לדעתך? מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום: מסר לכותב(בעדינות..חח): שיהיה לכם חג שבועות שמח!!
השאלון לקוח מפורום אחר בצמצום ענק

../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 11:37 שיר שמתנגן ברקע: פיני חדד- אלייך תאריך לידה: 27.7.87 מאיפה: דרום/ נגב מחשבה שעוברת בראש: אף אחד לא יקרא את זה
מה עשית היום? לא מזמן קמתי מה תעשה מחר? לא יודעת חשק ל...: לרקוד
מה המידה שלך בנעליים? 37 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? בת 29 עם תואר ראשון
מה אתה הכי אוהב לאכול? קוסקוס, מוקפץ כל מיני
מה אתה הכי שונא לאכול? ירוק (פטרוזיליה וכאלה)
מה הצבע האהוב עלייך? ורוד ! מה הצבע השנוא עלייך? ירוק וצהוב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? חודש בארה"ב (בבת מצווה ויומלדת 18)
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בימים אלה מאוחר מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? גם לא זוכרת לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אני לא משתכרת, שותה קצת
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? רגב הוד- בחורה רעה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחת שלמדה איתי בקורס מעצבנת
ולחבק?
ולנשק? לא זוכרת ולספר לו משהו מהלב? חברה שלי יש לך חברה? יש חברות, חבר אין
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם חברה וידיד בועידה שם מיוחד לבן? אלירז, ליאם, לירוי, בן-אל שם מיוחד לבת? קורל, ליאן, לינוי ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? עניתי לה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ראשלצ אתה אוהב ילדים קטנים? כן מאוד כמה ילדים יהיו לך בעתיד? 4 אני רוצה
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'): קומדיה, דרמה, מתח, פעולה. מה עושה לך טוב? ואיי יש המון... (מחמאות עושת טוב מאוד חחח) מה מעצבן אותך? שמורחים, משקרים, חוסר כבוד וחברה של אחי. איך את/ה מתגבר על באסה? מפנימה שלא שווה את זה וכל דבר לטובה!! וגם יוצאת ועושה דברים שאני אוהבת... מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה!!! מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא, יש הדלקות ממבט ראשון. מהי אהבה בשבילך? כבוד הדדי, אושר ביחד, נאמנות ועוד.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? נראה לי שכן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במצב אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא חושבת, תשתנה לבד
את/ה בחור/ה קנאי/ת? בגבול הטעם הטוב. החיים טובים לדעתך? כן! זה תלוי מאיזה כיוון מסתכלים עליהם. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לשטוף את הבית. שיר ברקע: Ed Rock - Aye Yai Yai (Dj PeLeG .F. Remix -2006) שעת סיום: 12:01 מסר לכותב(בעדינות..חח): כפרה עליי

d e m o sthenes

New member
למרות שזה קצת ארוך אני אענה.

לכבוד החג- שאלון!!! ו שדונת משוגעת ו 11:26 | 02/06/06 שעת התחלה: 14:06 שיר שמתנגן ברקע: Nightwish - Over the Hills And Far Away תאריך לידה: 25.6.84 מאיפה: הרצליה מחשבה שעוברת בראש: איזה באסה שאני צריך ללמוד עכשיו מילים לפסיכומטרי. מה עשית היום? קמתי לא מזמן אחרי מסיבה אתמול. מה תעשה מחר? אכול, אשן הדברים הרגילים. חשק ל...: מסיבה (כמו תמיד). מה המידה שלך בנעליים? 47 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? במשטרה. מה אתה הכי אוהב לאכול? בשר. מה אתה הכי שונא לאכול? כרובית. מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? ירוק מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אין משהו מיוחד. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בצבא ב 12 בבית ב4-5. מתי פעם אחרונה שבכית? ממש ממש ממש מזמן. מדוע? לא זוכר. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? רק עם בירה בסופי שבוע. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שנתיים בערך. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? סתם איזה דאנס. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? טבחים ערסים מהבסיס. ולחבק? סודי. ולנשק? אותה אחת
ולספר לו משהו מהלב? אה????????? יש לך חברה? לא. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא, כולם ישנים. שם מיוחד לבן? אלמוג שם מיוחד לבת? שלהבת ממי הsms האחרון שקיבלת? ידידה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותה אחת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? באר שבע נחשב? אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד? אוהב. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל. מה עושה לך טוב? מוסיקה. מה מעצבן אותך? שקרים. איך את/ה מתגבר על באסה? נוהג עם מוסיקה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר נימוסים. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? מן הסתם. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודע. מהי אהבה בשבילך? כשאני אדע אני אגיד לך. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא כל כך. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מעשים טובים. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? באמצע. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? בחיים לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא. החיים טובים לדעתך? נראה לי שכן. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך ללמוד מילים. שיר ברקע: Beatfreakz - Somebodys Watching Me שעת סיום:14:14 מסר לכותב(בעדינות..חח): שומר על זכות השתיקה.

ChilD SouL

New member
יש להם שירים יפים ../images/Emo99.gif

אני אוהבת את NEMO ו- FEEL FOR YOU

Paranoid Eyes

New member
לא אמרתי שלא

אני אוהבת אותם.. אבל כפי ששמת לב.. לא הבנתי איך חיים קשור לזה... הוא הצטייר לי תמיד כבחור של האוס והיפ הופ חחחחח טוב לדעת!

d e m o sthenes

New member
טוב אז ככה....

אני באמת מעדיף דאנס (לא האוס) והיפ-הופ אבל אני לא אטום לסגנונות אחרים. אני גם אוהב ישראלי ועוד סגנונות. נייטוייש פשוט גדולים, זה הרי לא ממש רוק, זה רוק מלודי כזה. אני חולה על השיר OVER THE HILLS AND FAR AWAY

d e m o sthenes

New member
מה מצחיק? לא יודע איך להגדיר את זה.

אבל זה בהחלט לא רוק כבד. פריקית

Paranoid Eyes

New member
מה לאאאא

גיאוש, מתוקון קושקושון.. (איכס קיטשית בע) אני ממליצה.. תחשוב, סגנון ראמשטיין+נייטוויש.. כמובן בגרמנית.. 17 אנשים בלהקה... הממ... אין לי על המחשב חבל הייתי שולחת לך.

Dark Muse

New member
רוצה להקה פינית טובה?

for my pain יש להם אלבום אחד בשם fallen, כל השירים שם מדהימים (טוב רובם). זה קצת מעצבן אותי לא להבין את המילים ששרים לי, אם זה בגרמנית כפי שאת טוענת

Paranoid Eyes

New member
ופינית אתה כן מבין?

חוצמזה יש לי טרומת אירוויזיון מהפינים.. חוץ מטראנס טוב אני לא מכירה משהו טוב שלהם. תודה על ההמלצה

למעלה