לכבוד החג- שאלון!!!

זכוכיות

New member
כ ו ל ם שומעים נייטוויש....

איכשהו הם הפכו לסוג של מיינסטרים. אפילו האחים הקטנים שלי ששומעים כל אחד סוג אחר של זוועות (אחד חובב היפהופ, השני חובב מזרחית, השלישי סתם גרופי של מירי מסיקה ושכאלה) שומעים נייטוויש...

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo18.gif חפירה.

שעת התחלה: 14:18 שיר שמתנגן ברקע:Iron Maiden-Wasted years תאריך לידה: 9/10/81 מאיפה:אע?? מחשבה שעוברת בראש:אני רעבה מה עשית היום?אהממ ישנתי? מה תעשה מחר?מחר אני הולכת לראות את הבית שאחותי שוכרת עם חבר שלה סוף סוף. חשק ל...:מסיבת טראנס מה המידה שלך בנעליים? 39 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? dont know מה אתה הכי אוהב לאכול?אבל הכי הכייייי? אוכל של אמא. מה אתה הכי שונא לאכול? כל מה שיש בו דבש, קינמון, ופירות יבשים. מה הצבע האהוב עלייך?שחור מה הצבע השנוא עלייך?ורוד מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?זו לא המתנה, זה מי שקיבלתי אותה ממנו. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כל יום, לא לפני 2 בלילה. מתי פעם אחרונה שבכית?שבוע שעבר. מדוע?ראיתי את במבי:/ סתם.. זה אישי. לקחת סמים מתישהו?עישנתי, לא לקחתי.. מתישהו כן. אתה מעשן?כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בצבא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?מאיפה לי..? זה היה ממזמן. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?השוביניסט מהעבודה שלי. ולחבק?את עידן.. ולנשק?כנ"ל ולספר לו משהו מהלב?אני מספרת לו כל הזמן. יש לך חברה?ברור חח אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?נתאי.. ממש אהבתי. שם מיוחד לבת?סיון
ממי הsms האחרון שקיבלת?חח מעידן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?חברה טובה שלי. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ירושלים אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד?אוהבת, כשהם לא שלי.. חח סתם. בטח 3-4 איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך?זלזול, התנשאות שאין לה מקום. איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? זו לא אהבה זו הידלקות כזו.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?הידלקות לא אהבה ממבט ראשון. מהי אהבה בשבילך?אני לא יודעת מזו אהבה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ברוב המקרים מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?נמנמנממממ :/ כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?לא הייתה לי אהבה. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי במה. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?אני אולי אנסה להציג בפניך דרך אחרת/גישה אחרת למחשבה. את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת אבל זה טבעי. החיים טובים לדעתך?טובים- מה תעשה כשתסיים את השאלון?אכין לי נס. שיר ברקע: Iron Maiden-Fear of The Dark שעת סיום:14:31 עשיתי הפסקות באמצע.. מסר לכותב(בעדינות..חח):

pain is MY love

New member
אני פה ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 15:41 שיר שמתנגן ברקע: אין שיר אני רואה "Y בעשר" תאריך לידה: 22.03.86 מאיפה: ראשון לציון מחשבה שעוברת בראש: כמה כואב לי הראש קיבינימאט!!! מה עשית היום?: הייתי בים והשתזפתי יופי יופי מה תעשה מחר?: אשן הרבהההה חשק ל...: משהו טעים לאכול אבל אין לי מושג מה!!! מה המידה שלך בנעליים?: 38 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים?: גרה בראשון לציון ועובדת בתור פסיכולוגית מה אתה הכי אוהב לאכול?: טוסט מה אתה הכי שונא לאכול?: בצל מה הצבע האהוב עלייך?: אדום מה הצבע השנוא עלייך?: ירוק מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?: הליפגלוס החדש של קרליין
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?: בסביבות 9 בערב לצערי מתי פעם אחרונה שבכית?: אתמול בערב מדוע?: לא משנה.. לקחת סמים מתישהו?: כשהייתי קטנה ומושפעת. אבל אל תדאגו לא משהו רציני אתה מעשן?: כן. המון. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?: אתמול בלילה ואל תזכירו לי את זה האלכוהול עדיין מתערבב לי בבטן... איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?: "איתי" של קרן פלס. שיר מדהים! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?: אתמול שראיתי את המפקדת שלי בים ולחבק?: זה די ברור... ולנשק?: כנ"ל.. ולספר לו משהו מהלב?: החברה הכי טובה שלי (לשעבר) יש לך חברה?: חברה? כן כמה אפילו חחחח. חבר אין לי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?: עם אף אחד שם מיוחד לבן?: נתנאל שם מיוחד לבת?: מיאל ממי הsms האחרון שקיבלת?: הכדורגלן הנוכחי שלי סימס לי אחרי שהצקתי לו אתמול כשהייתי שיכורה חחחח מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?: אותו כדורגלן
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?: אתמול היינו ברחובות אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד?: שונאאאאאאאת ילדים קטנים ומעצבנים!!! אבל רוצה 3 ילדים משלי
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'): בעיקר אימה מה עושה לך טוב?: הרבה אלכוהול והרבה מוסיקה מה מעצבן אותך?: שמשקרים לי איך את/ה מתגבר על באסה?: ישנה הרבה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?: לצעוק ולקלל מאמינ/ה באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?: כן נפגשת איתו/ איתה?: כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?: בהחלט כן מהי אהבה בשבילך?: היכולת לעשות דברים שלא תיארתי לעצמי שנאי אעשה עבור מישהו אחר.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?: ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?: שלווה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?: לא תמיד... אבל מעולם לא הייתה לי אהבה אמיתית במסגרת קשר אז זה לא נחשב.. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?: הכי עקשנית בעולם! אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: בוודאי! את/ה בחור/ה קנאי/ת?: מאוד החיים טובים לדעתך?: תלוי באיזה תקופה.. מה תעשה כשתסיים את השאלון?: אתלבש אחרי המקלחת ואלך לחפש משהו לאכול חחחח שיר ברקע: עדיין Y בעשר חחחח שעת סיום: 15:55 מסר לכותב(בעדינות..חח: היה כיף

ChilD SouL

New member
איי לייק שאלונים ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

שעת התחלה: 16:14 שיר שמתנגן ברקע: TONI BRAXTON - IM SO HOT
תאריך לידה: 4.2.86 מאיפה: צפון.
מחשבה שעוברת בראש: כרגע אין. מה עשית היום? אכלתי, ראיתי חברים, התקלחתי ובאתי למחשב.
מה תעשה מחר? אנערף. חשק ל...:
מה המידה שלך בנעליים? 40 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? אני מקווה אחרי תואר, עם בית+בעל+ילד ועבודה. מה אתה הכי אוהב לאכול? צ'יפס. מה אתה הכי שונא לאכול? מה שאני שונאת אני פשוט לא אוכלת. [אטריות, פתיתים, אורז וכו'] מה הצבע האהוב עלייך? כחול.
מה הצבע השנוא עלייך? צהוב. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? זר ורדים ענקי שבא בהפתעה עם שליח. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? סביבות 2. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול.
מדוע? לא משנה. לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אפ'עם. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? רן דנקר - ניגע אל החלום.
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אין. ולחבק? אותו.
ולנשק? אותו.
ולספר לו משהו מהלב? הוא.
יש לך חבר?
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
, מישהו.
שם מיוחד לבן? אני אוהבת את השם גיא וניר. שם מיוחד לבת? אוראל. ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חיפה. אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד? אוהבת, רוצה 3.
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל, חוץ ממדע בדיוני. מה עושה לך טוב? כל מיני. מה מעצבן אותך? אנשים. איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
נפגשת איתו/ איתה?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
מהי אהבה בשבילך? חרא, לפחות כרגע.
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? פעם חשבתי, כבר לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אני יודעת מי יכול לעשות אותי מאושרת.
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?
את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים. החיים טובים לדעתך? לפעמים. מה תעשה כשתסיים את השאלון? מה שעשיתי עד עכשיו - הרבה כלום. שיר ברקע: TONI BRAXTON - JUST ANOTHER SAD SONG שעת סיום: 16:22 מסר לכותב(בעדינות..חח): חג שמח וסופ"ש מהנאה.

Zoharrr

New member
זה היה ארוווווווווווך...

שעת התחלה:16:24 שיר שמתנגן ברקע:the kooks - naive תאריך לידה:28/7/1989 עוד מעט יומולדת!!! מאיפה:נווה מיכאל מחשבה שעוברת בראש:השיר הזה כזה של אלונה. מה עשית היום?ישנתי ואכלתי. מה תעשה מחר?אלך לסבתא,אדבר עם מיכל,יאכל ואלמד. חשק ל...:סקס מה המידה שלך בנעליים?39-40 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים?עם תואר,עבודה שמכניסה,להקת רוק כתחביב ונשואה לאלכס. מה אתה הכי אוהב לאכול?בלינצ'ס מה אתה הכי שונא לאכול?ירקות,אני ממש מכריחה את עצמי לאכול. מה הצבע האהוב עלייך?שחור מה הצבע השנוא עלייך?וורוד!!מי המציא את זה?! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?הדובי שלי :) והחצאית סקוטית. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?זה נע בין 10 ל 1 מתי פעם אחרונה שבכית?המממ יום...שלישי מדוע?רבתי עם החבר הכי טוב שלי והוא ממש הכעיס אותי לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא השתכרתי אפעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?משהו של אליס אין צ'יינס מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?דידי ולחבק?אלכס ולנשק?אלכס ולספר לו משהו מהלב?דידי יש לך חברה?לא אין לי חברות.חחחח יש לי חבר. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?אין לי שמץ שם מיוחד לבת?אדריאן ממי הsms האחרון שקיבלת?אלכס מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אלכס מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?אני לאא גרה בעיר,ובית שמש. אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד?אוהבת,יהיו 2 או 3. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')לא יודעת,משהו עם תוכן. מה עושה לך טוב?אוכל,סקס,אלכס,דידי,מוזיקה. מה מעצבן אותך?אנשים טיפשים ובחורות שלבושות או מאופרות כאילו אין להן מראה בבית. איך את/ה מתגבר על באסה?לא יודעת.עובר לבד. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפה. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן,יש לי אחת כרגע. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?חחחחחחחחחחחח בערך חצי מהחברים שלי,ה 2 חברים הכי טובים שלי,הso called החברה הכי טובה שלי,והחבר שלי. נפגשת איתו/ איתה?אחמ...כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?אכן מהי אהבה בשבילך?אוי נו אל תשגעו!!! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?תלוי איך מסתכלים על זה. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אלכס כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא החיים טובים לדעתך?חביבים מה תעשה כשתסיים את השאלון?שעווה ברגליים ואלמד לתנ"ך שיר ברקע:Alice in chains - would שעת סיום:16:33 מסר לכותב(בעדינות..חח):בזכותך התחמקי מלעשות שעווה...

מיטללל

New member
טוב נו

שעת התחלה: 16.39 שיר שמתנגן ברקע: אין. תאריך לידה: 30.6. מאיפה: ת"א. מחשבה שעוברת בראש: "שאלון מעצבן". מה עשית היום? כלום מעניין. מה תעשה מחר? לא יודעת עדיין. חשק ל...: לאכול. אני דיי רעבה. מה המידה שלך בנעליים? 37. איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? לא תראו. (יו, אני אהיה זקנה בת 31
) אני אהיה נשואה+ילד, ואעבוד כפסיכולוגית לנמלים:). מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה. מה אתה הכי שונא לאכול? אני לא אוכלת דברים שאני שונאת. אפעם לא אכלתי ירקות. מה הצבע האהוב עלייך? כחול. מה הצבע השנוא עלייך? לא מבזבזת שנאה על צבעים:) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? שאני נרדמת... (בזמן האחרון זה בעייתי:) מתי פעם אחרונה שבכית? האמת שאתמול ירדו לי כמה דמעות:) (אבל לפני זה, מדובר בהרבה זמן) מדוע? לא משנה. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? ממש לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? עד ששכחתי איך קוראים לי? מזמן מזמן. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה שירים מהאינטרנט. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אפחד. ולחבק? זכות שתיקה. ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? חברה. יש לך חברה? אפילו יותר מאחת. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? מיוחד או יפה ? יפה זה עומר. שם מיוחד לבת? יפה זה יובל/תום. ממי הsms האחרון שקיבלת? מחברה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? עניתי לה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? פתח תקווה. אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד? מאוד. יהיו לי 3-4. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')-תלוי באיזה סרט מדובר. אני מעדיפה דרמות/קומדיות. מה עושה לך טוב? להיות עם אנשים שאני אוהבת. מה מעצבן אותך? אנשים טיפשים/רעים/חוסר צעק. איך את/ה מתגבר על באסה? איכשהו. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? החוצפה והאכפתיות. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? באהבה ממש? לא. בקליק חזק? כן. מהי אהבה בשבילך? הרגש הכי חזק שיש. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בדרך כלל כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי באיזה נושא. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? בדרך כלל לא. החיים טובים לדעתך? תלוי למי ומתי :) מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לאכול. שיר ברקע: אין. שעת סיום: 16.45. מסר לכותב(בעדינות..חח): מילא היית שמה שאלון שקשור לחג

../images/Emo41.gif

שעת התחלה: 16:32 שיר שמתנגן ברקע: הילדה הכי יפה בגן (בכלל מה נסגר עם הרדיו היום!??) תאריך לידה: 30/10 מאיפה: השרון מחשבה שעוברת בראש: מעניין כמה זמן ייקח לי לעשות את זה למה אני חייבת לצאת מהבית מה עשית היום? הכנתי את קונצרט הסיום של התלמידים שלי והתאמנתי מה תעשה מחר? חזרה,אפגש עם חברה, אתאמן חשק ל...: נוק אאוט- כמו כל יום מאז טעמתי אותו לראשונה מה המידה שלך בנעליים? 36-37 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? ואוו- 10 שנים... אתם לא רוצים לדעת מה אתה הכי אוהב לאכול? אורז מה אתה הכי שונא לאכול? מוצרי חלב מה הצבע האהוב עלייך? צהוב מה הצבע השנוא עלייך? רק צבעים שמזכירים צבע קקי מגעילים אותי, חוץ מזה אני אוהבת את כל הצבעים. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא זוכרת מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12-1 מתי פעם אחרונה שבכית? מזמן, לא מבינה איך עבר כל כך הרבה זמן.חודשיים (???) מדוע? למה לא לקחת סמים מתישהו? פעם אחת, לא הייתי קוראת לזה לקחת אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? שלושה שבועות בערך איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? ערן צור- ערב ב כסליו מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אוי שאלה מצויינת! אחותי אני מניחה, אבל אני לא מרביצה, לצערי. ולחבק? לא יודעת ולנשק? מישהו שהכרתי פעם ופגשתי שוב לפני שבוע והגעתי למסקנה שהוא חמודדדדדדדדדדדדד ולספר לו משהו מהלב? חברה שלי דר יש לך חברה? חברות יש לי, גם חברים, חבר אין אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כן עם מי? דר ואורן ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה טובה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חחח דר (יש לי עוד חברות חוץ ממנה...) מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נתניה , הוד השרון. אתה אוהב ילדים קטנים?מאוד כמה ילדים יהיו לך בעתיד? 4 איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? דרמה מה עושה לך טוב? אהבה מה מעצבן אותך? רעש ובלגן איך את/ה מתגבר על באסה? מתעלת אותה למקומות חיוביים ומתחילה לתכנן את השינויים ולפעול. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? המוניות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן(איזו בושה זה בעיניי) נפגשת איתו/ איתה? היא החברה הכי טובה שלי והיא עוד מעט נוחתת:)))) מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? וואי, אני דוקא אוהבת שאלות כאלה אבל ממש לא אכנס לזה עכשיו, לא למצבי. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מסתבר שכן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? אף אחד לא ישנה אותי מהותית את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת החיים טובים לדעתך? בסופו של דבר מאוד טובים. מה תעשה כשתסיים את השאלון? חדר כושר שיר ברקע: שיר מכוער... שעת סיום: 16:45 מסר לכותב(בעדינות..חח):שיהייה לך יום טוב!

איזה כייף שיש חג

שיר שמתנגן ברקע: מאמי- אהוד בנאי תאריך לידה:14.10.86 מאיפה:ת"א מחשבה שעוברת בראש: שמישו מעניין יכנס כבר למסנג'ר מה עשית היום?חזרתי ממסיבת טבע במדבר יהודה ב-12 בצהריים אחרכ ישנתי עד עכשיו מה תעשה מחר?שיעורים חשק ל...: טיק טק מה המידה שלך בנעליים?38 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? מפזרת קורות חיים ללא הועיל מה אתה הכי אוהב לאכול?קורנפלס מה אתה הכי שונא לאכול?עגבנייה מה הצבע האהוב עלייך?כתום מה הצבע השנוא עלייך?אדום מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אייפוד מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12-1 מתי פעם אחרונה שבכית? לא זכור לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אתמול. או היום ב-6 בבוקר איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אביתר בנאי כל האלבום מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אני אוהבת את כולם יש לך חברה? חבר כן אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן. במסנג'ר עם המשק משמעת שלי ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ערד אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד?לא אוהבת ילדים. וכמה שפחות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') בעיקר קומדיה ופסיכוטי מה עושה לך טוב? קפה חזק על הבוקר מה מעצבן אותך? אנשים שמדברים הרבה איך את/ה מתגבר על באסה? אני זורמת איתה עד שהיא עוברת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לשאול "מה קורה" ולא באמת להתעניין מאמינ/ה באהבה וירטואלית? בהחלט הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? לצחוק מהבדיחה הכי לא מצחיקה באמת ובתמים שבן הזוג סיפר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לרוב את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית נורא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא בכל הכוח את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים מה תעשה כשתסיים את השאלון? אשלח אותו שיר ברקע:אביתר בנאי- עטור מצחך מסר לכותב(בעדינות..חח): אל תכעסי אבל השאלות הרומנטיות שלך עשו לי לא טוב. אז דילגתי עליהן :)

twigy

New member
דרושים חיים

במצב טוב, בלי הרבה טראומות או נטישות ילדות. רצוי עד 3 מערכות יחסים רציניות ועם פתיחות לסטוצים, וויסקי, ואהבה לספורט.

eithancambridge

New member
זה ארוך:)

שעת התחלה: אצלי 10:52 שיר שמתנגן ברקע: אין מוזיקה כרגע תאריך לידה: 22.11.83 מאיפה: כרגע קיימברידג', בישראל-כפר שמריהו מחשבה שעוברת בראש: שונא את הוטמייל מה עשית היום? ישנתי חח מה תעשה מחר? נראה חשק ל...: כלום:) מה המידה שלך בנעליים? 47 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? בטח נשוי+, עורך דין ואיש עסקים:) מה אתה הכי אוהב לאכול? סושי עם טונה אדומה:) מה אתה הכי שונא לאכול? ארטישוק מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? כתום מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כל מתנה מבורכת חח מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר מתי פעם אחרונה שבכית? יותר משנה מדוע? פרטי:) לקחת סמים מתישהו? כן, לפני שנים אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? הלילה:)) איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מוריד שירים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא זוכר מה היה בכיתה ה':) ולחבק? האחיינים שלי ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? אנה יש לך חברה? לא אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? מיוחד לא יודע, אבל יפה זה כמו האח החורג שלי- שון:) שם מיוחד לבת? שוב, לא יודע מיוחד ,אבל לבת שלי יקראו רעות. ממי הsms האחרון שקיבלת? אחותי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? גם מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? בוסטון אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד? הם מדהימים, ואני רוצה 4-5 איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח מה עושה לך טוב? כסף:) מה מעצבן אותך? פרזיטיות איך את/ה מתגבר על באסה? מתקשר לאחי ומבקש לדבר עם האחיינים:) מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר נימוס מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? עם הלא קיים?:) מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? דם החיים:) את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מאוד! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שוב, כסף חח כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הכי:) את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? כולם שונים אחד מהשני את/ה בחור/ה קנאי/ת? רק אם יש לי סיבה טובה החיים טובים לדעתך? כמעט מושלמים:) מה תעשה כשתסיים את השאלון? אוציא את סטאד שיר ברקע: כלום... שעת סיום: 10:57 מסר לכותב(בעדינות..חח): חפרת;)

L y c a n

New member
OH WELL

שעת התחלה: 18:41 שיר שמתנגן ברקע: Scorpions - still loving you תאריך לידה: 15/06/84 מאיפה: המקום החם, מעבר לפינה
מחשבה שעוברת בראש: צריך אוויר מה עשית היום? אימון, מקלחת, עבודות בגינה, מחשב מה תעשה מחר? קודם שנגיע למחר
חשק ל...: מים. לשחות. מה המידה שלך בנעליים? 47 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? עבודה אחרי תואר וקורס , בשאיפה למשפחה. מה אתה הכי אוהב לאכול? בזמן האחרון פיצה. מה אתה הכי שונא לאכול? אורז צבאי? חמין? מה הצבע האהוב עלייך? לא משהו מסויים. אולי בורדו, ירוק. מה הצבע השנוא עלייך? -- מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הכל אחלה
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? משתנה בהקשר למה יש לעשות. מתי פעם אחרונה שבכית? שמונה חודשים בערך. מדוע? בגללה
לקחת סמים מתישהו? שלילי אתה מעשן? שלילי מתי פעם אחרונה שהשתכרת? חצי שנה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? RHCP - otherside מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא זוכר יש לך חברה? שלילי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, ידידה שם מיוחד לבן? יאן שם מיוחד לבת? אראל ממי הsms האחרון שקיבלת? ידידה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לחבר מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים עיר דוד אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד? כן, נחיה ונראה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') תלוי בסרט, בעיקרון פתוח להכל חוץ מאימה ואמריקן ביוטי! מה עושה לך טוב? מאמץ גופני שלאחריו באה מקלחת ומנוחה עם אבטיח ביד
מה מעצבן אותך? שקרנים, וחוסר כבוד איך את/ה מתגבר על באסה? מנסה להסתכל הלאה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? קומבינות. כל אחד כאן מנסה לעבוד על השני. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אולי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? בטח מהי אהבה בשבילך? כשהדבר היחיד שאתה רוצה זה רק לשבת ביחד בלי קשר לכלום. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? נראה שכן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא, כל בן אדם ככה הוא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת. החיים טובים לדעתך? יאפ מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך בחיים בלי טראומות מיוחדות
שיר ברקע: Moody Blues - nights In White Satin שעת סיום: 18:54 מסר לכותב(בעדינות..חח): טוב שלא הגזמנו עם האורך בכלל!

למעלה