איי לייק שאלונים ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif
שעת התחלה: 16:14 שיר שמתנגן ברקע: TONI BRAXTON - IM SO HOT
תאריך לידה: 4.2.86 מאיפה: צפון.
מחשבה שעוברת בראש: כרגע אין. מה עשית היום? אכלתי, ראיתי חברים, התקלחתי ובאתי למחשב.
מה תעשה מחר? אנערף. חשק ל...:
מה המידה שלך בנעליים? 40 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? אני מקווה אחרי תואר, עם בית+בעל+ילד ועבודה. מה אתה הכי אוהב לאכול? צ'יפס. מה אתה הכי שונא לאכול? מה שאני שונאת אני פשוט לא אוכלת. [אטריות, פתיתים, אורז וכו'] מה הצבע האהוב עלייך? כחול.
מה הצבע השנוא עלייך? צהוב. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? זר ורדים
ענקי שבא בהפתעה עם שליח. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? סביבות 2. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול.
מדוע? לא משנה. לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אפ'עם. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? רן דנקר - ניגע אל החלום.
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אין. ולחבק? אותו.
ולנשק? אותו.
ולספר לו משהו מהלב? הוא.
יש לך חבר?
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
, מישהו.
שם מיוחד לבן? אני אוהבת את השם גיא וניר. שם מיוחד לבת? אוראל. ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חיפה. אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד? אוהבת, רוצה 3.
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל, חוץ ממדע בדיוני. מה עושה לך טוב? כל מיני. מה מעצבן אותך? אנשים. איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
נפגשת איתו/ איתה?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
מהי אהבה בשבילך? חרא, לפחות כרגע.
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? פעם חשבתי, כבר לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אני יודעת מי יכול לעשות אותי מאושרת.
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?
את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים. החיים טובים לדעתך? לפעמים. מה תעשה כשתסיים את השאלון? מה שעשיתי עד עכשיו - הרבה כלום. שיר ברקע: TONI BRAXTON - JUST ANOTHER SAD SONG שעת סיום: 16:22 מסר לכותב(בעדינות..חח): חג שמח וסופ"ש מהנאה.