לכבוד החג- שאלון!!!

RVD18

New member
תשובותתת

שעת התחלה: 19:54
שיר שמתנגן ברקע: מיקה קרני - פשוט וטוב
תאריך לידה: 20/7
מאיפה: נתניה
מחשבה שעוברת בראש: כרגע כלום.
מה עשית היום? אצל סבא וסבתא ואחרי זה ים.
מה תעשה מחר? דודה שלי הזמינה.
חשק ל...: לאכול (הים עושה תיאבון
)
מה המידה שלך בנעליים? 43
איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? לא יודע, אבל מקווה שעם תואר ומאושר.
מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי של אמא
מה אתה הכי שונא לאכול? וואי מלא דברים, בעיקר כל מה שיש בו בצל.
מה הצבע האהוב עלייך? לא יודע
מה הצבע השנוא עלייך? אדום
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? נראה לי טיול ללונדון פעם אחת וצרפת פעם אחרת
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אחת-שתיים...תלוי מתי צריך לקום...
מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה שבועות
מדוע? לא משנה
לקחת סמים מתישהו? לא
אתה מעשן? לא
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני חודשיים באילת, אבל גם לא כ"כ (לא משפיע עליי)
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? נורית גלרון - אתה משתחרר
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מישהי שעשתה בלאגן בחנות
ולחבק?
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב?
יש לך חברה? לא
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
שם מיוחד לבן? לא יודע עכשיו
שם מיוחד לבת? אורי
ממי הsms האחרון שקיבלת? חבר שלי
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותו אחד
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמת גן
אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד? אוהב ונראה :)
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קומדיות
מה עושה לך טוב? הרבה דברים קטנים
מה מעצבן אותך? אנשים צבועים שקרנים ומניפולטיבים
איך את/ה מתגבר על באסה? מוסיקה...לפעמים עוזר לפעמים לא ...או סתם מטייל בחוץ.
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודע
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן
נפגשת איתו/ איתה? כן
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן
מהי אהבה בשבילך? נותנת שמחת חיים.
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הרבה דברים.
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מה :)
אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?
את/ה בחור/ה קנאי/ת? אולי לפעמים...
החיים טובים לדעתך? כן.
מה תעשה כשתסיים את השאלון? טלפון
שיר ברקע: מושיק עפיה - כינורות מתוקים
שעת סיום: 20:50 (הלכתי לאכול באמצע)
מסר לכותב(בעדינות..חח):

אוקי.. אז ככה..

שעת התחלה: 20:52. שכר שמתנגן ברקע: בלאק- פרל ג`אם. תאריך לידה: 21.3.85 מאיפה: ת``א. מחשבה שעוברת בראש: איתן תסדר את המסרים שלך :) מה עשית היום: מתנות שחרור ליחידה. מה אעשה מחר: אותו הדבר, בתוספת קניות ומשפחה. חשק ל...: לעבור דירה עם בנזוג. מה המידה שלך בנעליים: 39. איפה נראה אותך בעוד 10שנים: גרה בקנדה נשואה+ מנהלת חברה משגשגת. מה את הכי אוהבת לאכול: נגיעות בטעם פסטו. מה את הכי שונאת לאכול: הרבה דברים. מה הצבע האהוב עליך: כחול. מה הצבע השנוא עליך: חרדל. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת: גיטרה. מתי את הולכת לישון בד``כ: משתנה מיום ליום. מתי פעם אחרונה שבכית: היום. מדוע: געגועים. לקחת סמים מתישהו: לא. את מעשנת: לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת: מזמן. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט: פינק פלויד - ``הי אתה``. מי הבנאדם האחרון שרצית להרביץ לו: המיועדת להיות המחליפה שלי. ולחבק: `אקס` ולנשק: אותו אחד. ולספר לו משהו מהלב: אהרון. יש לך חבר: לא. אתה מדבר עכשיו עם מישהו און ליין: לא. עם מי: עם זה שמביט עלינו מלמעלה. שם מיוחד לבן: שחף. שם מיוחד לבת: אבי. ממי האס אמ אס האחרון שקיבלת: יחצנות למסיבה סגורה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו אס אמ אס: חברה שסוגרת חג. מה העיר האחרונה שביקרת בה: רמת גן. את אוהבת ילדים: כן. כמה יהיו לך: 4.. הם יהיו תאומים לפי חישובים גנטיים :) איזה סוג סרטים את אוהבת: קיטש, מתח, פעולה, דרמה, קומדיה. מה עושה לך טוב: מוזיקה, גלגלצ ליתר דיוק. מה מעצבן אותך: רשלנות, שקרים. איך את מתגברת על באסה: באה לפה ושמה גלגלצ ברקע. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך: חוסר טאקט. מאמינה באהבה ווירטואלית: כן. הכרת פעם מישהו מהאינטרנט: כן. נפגשת איתו: כן. מאמינה באהבה ממבט ראשון: כן. מהי אהבה בשבילך: הכל. את חושבת שאת חזקה מבחינה רגשית: כן. מה הדבר שעושה אותך מאושרת: חיוך של אבא. כשיש לך אהבה את נאמנה: כן. את ותרנית או עקשנית: גם וגם. אני שונה ממך תנסי לשנות אותי: לא, זה כל היופי. את בחורה קנאית: קצת, אם נותנים לי סיבה.. החיים טובים לדעתך: תלוי איך מסתכלים על זה. מה תעשה כשתסיים את השאלון: יחזור לאומנות שלי. שיר ברקע: רומנטיקה עתידנית-משינה. שעת סיום: 21:25 מסר לכותב: יצאתי עם בחור שהוא `עובד מדינה`.. היו לו המון שאלות.. אבל לא כ``כ הרבה.. תנו לי בכפיים! אני מסלולרי והגבתי לזה!!

נועם m

New member
הנה אני בא(ה):

שעת התחלה:
22:14 שיר שמתנגן ברקע:
הפסקול של "גבעת חלפון", כי האחיות שלי רואות את זה. תאריך לידה:
7.7.88 מאיפה:
מאיפה התאריך לידה?
מחשבה שעוברת בראש:
וואי, איך מסריח פה מהפופקורן שלהן... מה עשית היום?
למדתי לבגרות בתנ"ך
מה תעשה מחר?
כנ"ל
חשק ל...:
לצאת לרוץ, משום מה... מה המידה שלך בנעליים?
37 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים?
בבולשוי (נראה לכם?
) מה אתה הכי אוהב לאכול?
שוקולד...
מה אתה הכי שונא לאכול?
כוסברה מה הצבע האהוב עלייך?
כחול על גוניו מה הצבע השנוא עלייך?
ורוד וכתום זוהר מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?
אני אוהבת מתנות באופן כללי
אני אהיה נדושה ואומר שכל דבר שרואים את הכוונה מאחוריו, יתקבל בברכה... מתי את הולכת לישון בדרך כלל?
אני משתדלת באזור 12-1, אבל לאחרונה יש לי נדודי שינה, אז זה יוצא יותר לכיוון של 3-4
מתי פעם אחרונה שבכית?
לא זוכרת. לא מזמן... מדוע?
זה טוב לפרוק לפעמים... לקחת סמים מתישהו?
שלילי את מעשנת?
שלילי מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
אני שותה, אבל אף פעם לא השתכרתי. לא אוהבת את זה. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?
לא מורידה שירים. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?
אני לא בנאדם אלים, אין לי חשק להרביץ אף פעם... מקסימום לשפוך עליהם משהו
ולחבק?
דווקא היום חיבקתי כמה אנשים ולנשק?
חסוי
ולספר לו משהו מהלב?
שו? יש לך חבר?
שלילי את מדברת עכשיו עם מישהו אונליין?
שלילי שם מיוחד לבן?
אורי (ori) שם מיוחד לבת?
תמרה ממי הsms האחרון שקיבלת?
מישהו שמדריך איתי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?
מישהי שמדריכה איתי... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?
נתניה, אתמול. את אוהבת ילדים קטנים?
חיובי כמה ילדים יהיו לך בעתיד?
את שואלת אותי בתור נביאה, או בתור אלוהים?
איזה סוג סרטים את אוהבת לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'):
מתח, דרמה וקומדיה מה עושה לך טוב?
שוקולד וטיולים מה מעצבן אותך?
אנשים שמתחמקים מאחריות, ואנשים שנושא השיחה היחיד שלהם הוא עצמם (איזו חפירה) איך את/ה מתגבר על באסה?
יש כמה דרכים: שוקולד/ לנהוג/ טיול עם הכלבה שלי/ לנגן/ לקרוא ספר/ פרק של סקס והעיר הגדולה- תלוי מה הכי נגיש. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?
ישירות, עד כדי חוצפה ובוטות מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
אני מניחה שכן... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
חיובי נפגשת איתו/ איתה?
שלילי מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
לא. ממבט ראשון זה רק התאהבות. אהבה היא משהו יותר מורכב. מהי אהבה בשבילך?
די עם השאלות האלה... את חושבת שאת חזקה מבחינה ריגשית?
יותר מדי מה הדבר שעושה אותך מאושרת?
הדברים הקטנים האלה... כשיש לך אהבה את/ה נאמנה?
חיובי את וותרנית או עקשנית?
אני חושבת שוותרנית בסופו של דבר, כי אני שונאת לריב עם אנשים. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
לא. איך יהיה לנו מעניין? את בחורה קנאית?
משתדלת שלא. החיים טובים לדעתך?
תלוי למי
מה תעשי כשתסיימי את השאלון?
אפענח את משמעות החיים. שיר ברקע:
עדיין גבעת חלפון... שעת סיום:
22:34- אבל הלכתי לזרוק זבל באמצע! מסר לכותב(בעדינות..חח):
חג שמח! (מספיק עדין?)

זכוכיות

New member
עונה גם...

שעת התחלה: 12:38 שיר שמתנגן ברקע: azzy star- cry cry תאריך לידה: 27.5.85 מאיפה: ת"א מחשבה שעוברת בראש: אנשים הם לא מה שהם נראים! מה עשית היום? התעוררתי עם החבר, וחזרתי להורים כי הוא נסע לאנשהו :) מה תעשה מחר? אלך לעבודה, כנראה שאחר כך אלך לקנות משקפיים... חשק ל...: משהו מעניין באמת. מה המידה שלך בנעליים? 36-37 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? עו"ס :) כנראה שעדין בת"א... בתקווה שעדיין עם שי הוטרינר :) מה אתה הכי אוהב לאכול? נראה לי שסנדוויצים, אני אדם פשוט :) מה אתה הכי שונא לאכול? לא שונאת אבל זו הזדמנות טובה להצהיר שאני לא מבינה סושי. מה הקטע? זה אכיל אבל זה לא טעים! מה הצבע האהוב עלייך? בורדו. ושחור. מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? סמוק, הכלבה שלי. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לאחרונה כל הזמן בערך... מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול. מדוע? מורכב מדי. לקחת סמים מתישהו? כן. אתה מעשן? כן. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שבוע בערך. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? הורדנו איזה שיר של להקה בשם belly מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ידידה של ידיד שלי... ולחבק? שי ולנשק? שי
ולספר לו משהו מהלב? שי... יש לך חברה? חבר. כן. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, ידיד, גיל שמו. שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? אני אוהבת כשנותנים שמות מסורתיים של בנים ("רועי" "אורן") לבנות ושמות מסורתיים של בנות (מורן, שני) לבנים ממי הsms האחרון שקיבלת? אין לי טלפון נייד, אבל קיבלתי הבוקר סמס לאייסיקיו מידיד שלי, "רוצים לעשות משהו?"- נחשב? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? שי, הרגע. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? באר שבע, אתמול, אחות של שי לומדת בבן גוריון ונסענו לבקר... אתה אוהב ילדים קטנים? כמה ילדים יהיו לך בעתיד? הם חביבים, אבל אני לא רואה את עצמי מגדלת כאלה. לכן- 0, לא יהיו לי ילדים. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')? אני נורא אוהבת סרטים זרים... בעיקר דרמות. מה עושה לך טוב? שי, סמוקי, מוזיקה, ספר טוב... מה מעצבן אותך? אנשים מעצבנים. איך את/ה מתגבר על באסה? אני זורמת איתה עד שהיא נגמרת לי. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? הנטיה לדחוף את האף גם לאן שהוא לא אמור להגיע... מאמינ/ה באהבה וירטואלית? מאמינה שיכול להתפתח רגש וירטואלי מסויים. זה תלוי איך מגדירים אהבה. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? קשה להסביר... שילוב של חברות עמוקה מאוד מאוד, הערכה, חיבור מיוחד, הבנה, משיכה ועוד ועוד... עם קסם. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לפעמים. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא דיברנו על זה כבר? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. יותר מרוב האנשים. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? מאוד עקשנית, אם זה באמת חשוב לי. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? אולי :) את/ה בחור/ה קנאי/ת? בצורה חולנית. החיים טובים לדעתך? לפעמים. מה תעשה כשתסיים את השאלון? כנראה אלך לישון. שיר ברקע: נעימת הפתיחה מתוך הסדרה "חשיפה לצפון". שעת סיום: 12:56

Zoharrr

New member
זה צבע קיטשי ומכוער

שלא יפה לילדות מעל גיל 12 חוץ מלנשים בהריון כשזה לא בצבע וורוד זוהר!!! בעעע... זה צבע שבאמת לא תתפסו אותי איתו.

itai 20

New member
טוב נו אני יענההה :]

שעת התחלה:17:00 שיר שמתנגן ברקע: Jimi Hendrix - Little Wing תאריך לידה: 7-12-84 מאיפה: מרכז מחשבה שעוברת בראש: בא לי בשר... מה עשית היום? בשלתי ארוחת בוקר עם חבר בעיקר פנקייקים מה תעשה מחר? עבודה חשק ל...: סקס (?) מה המידה שלך בנעליים? 45 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? יועץ כלכלי או משהו עם כספים מה אתה הכי אוהב לאכול? בשר ואוכל עיראקי של סבתא מה אתה הכי שונא לאכול? אוכל קפוא וגאנק פוד מה הצבע האהוב עלייך? שחור מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מעדיף כסף חח מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מוקדם בגלל העבודה 23 וחצי גג מתי פעם אחרונה שבכית? קצת יותר משבועיים נראה לי.. מדוע? מי שצריך לדעת יודע... לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שבוע איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? קרן פלס - איתי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? המפק"צ שלי בצבא ולחבק? נקודה ולנשק? כואבת וטרייה ולספר לו משהו מהלב? אקסית יש לך חברה? לא אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ידידה שם מיוחד לבן? אין שם מיוחד לבת? אנה או אלה ממי הsms האחרון שקיבלת? חבר טוב מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חבר טוב מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד? כן, גג 3 איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח,קומדיה,מד"ב מה עושה לך טוב? הגיטרה שלי מה מעצבן אותך? עייפות ואנשים חארות איך את/ה מתגבר על באסה? חושב אופטימי או מנגן מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לנהוג כמו דפוק מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אם הכוונה בלי להפגש אז לא... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? האקסית זה מספיק טוב? נפגשת איתו/ איתה? כנ"ל מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? איך אומר השיר "שנינו שווים" שאף אחד לא יהיה יותר מהשני. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אמממ רגיל מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הגיטרה שלי נראה לי שכבר שאלו את זה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? בעיקר עקשן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? פעם הייתי ככה מנסיון זה לא עובד... את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן החיים טובים לדעתך? כן ואנחנו מסבכים אותם מה תעשה כשתסיים את השאלון? לאכול ואז חדר כושר שיר ברקע: דני ליטני - משבר אמון (זה מנגן אוטומטי מה אני יעשה??!?!?) שעת סיום: 17:11 מסר לכותב(בעדינות..חח): היה לך משעמם קצת יותר ממני כנראה...

איך אני אוהב שאלונים ../images/Emo99.gif

שעת התחלה:
21:58 שיר שמתנגן ברקע:
בלק אייד פיז תאריך לידה:
06/07/82 מאיפה:
פ"ת מחשבה שעוברת בראש:
מה עשית היום?
למדתי... מה תעשה מחר?
עבודה חשק ל...:
שסק מה המידה שלך בנעליים?
41 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים?
אולי מהנדס.. מה אתה הכי אוהב לאכול?
בשר מה אתה הכי שונא לאכול?
פטריות מה הצבע האהוב עלייך?
כחול מה הצבע השנוא עלייך?
בז' מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?
ד' מאיזור השפלה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?
12 מתי פעם אחרונה שבכית?
השבוע מדוע?
לא חשוב כבר.. לקחת סמים מתישהו?
ניסיתי אתה מעשן?
לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
שנה + איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?
לא זוכר מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?
לא מאמין במכות ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב?
לא יודע.. יש לך חברה?
לא
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
נועה שם מיוחד לבן?
שם מיוחד לבת?
תהילה ממי הsms האחרון שקיבלת?
ידידה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?
חבר מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?
הרצליה אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד?
2-4 איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')
קומדיה מה עושה לך טוב?
לישון מה מעצבן אותך?
שקרנים\שחצנים איך את/ה מתגבר על באסה?
כדורגל מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?
אחווה מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
נפגשת איתו/ איתה?
כן.. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
כן מהי אהבה בשבילך?
הכל את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?
הצלחה. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?
באמצע אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?
לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?
ככה ככה החיים טובים לדעתך
?כן מה תעשה כשתסיים את השאלון?
מקלחת שיר ברקע:
עדיין בלק אייד פיז שעת סיום
22:07 מסר לכותב(בעדינות..חח):
תיהי בריאה, תמותי טריה

למהלא.

שעת התחלה: 22:11 שיר שמתנגן ברקע: panic! at the disco - i write sinds not tragedies תאריך לידה: 22.1.87 מאיפה: ר"ג מחשבה שעוברת בראש: כמה שאני עייפה מה עשית היום? הייתי בצבא מה תעשה מחר? same shit
חשק ל...: חבר :/ מה המידה שלך בנעליים? 41 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? מקווה שבקליניקה שלי:) מה אתה הכי אוהב לאכול? במבה אסם P: מה אתה הכי שונא לאכול? לא'דעת מה הצבע האהוב עלייך? ירוק בהיר מה הצבע השנוא עלייך? חרדל מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא זוכרת מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי אם אני בבית או בצבא, סופ"ש או אמצע שבוע. לא יודעת P: מתי פעם אחרונה שבכית? יום שישי מדוע? הרגשתי חרא לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? מדי פעם מתי פעם אחרונה שהשתכרת? פפפ מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? panic! at the disco - i write sinds not tragedies מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אה לא זוכרת ולחבק? :/ ולנשק? :/ ולספר לו משהו מהלב? אוף די! יש לך חברה? יש לי הרבה חברות אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ידיד וחברה שם מיוחד לבן? יובל
שם מיוחד לבת? ענבר
ממי הsms האחרון שקיבלת? חברהשלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חשבוןטלפוני
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נראה לי ראשון אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד? אוהבת:) נראה לי שניים, אולי שלושה. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אין לי העדפה. מה עושה לך טוב? משפחה, חברים, ריקוד, מוזיקה.. מה מעצבן אותך? צביעות, בנאדם שלא יודע להודות בטעויות שלו, שקרים.. לא חסר. איך את/ה מתגבר על באסה? רוקדת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עקיפה בכביש\תור. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? רגש ששכחתי מהו. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעת עדיין כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? יותר מדי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן החיים טובים לדעתך? לעיתים:) מה תעשה כשתסיים את השאלון? אענה להודעה ששלחו לי שיר ברקע:the used - i caught fire שעת סיום: 22:22 והיה לי טלפון והודעות באמצע מסר לכותב(בעדינות..חח): שבועטוב:)

נסיון -1

שעת התחלה: לא ידוע שיר שמתנגן ברקע: אין תאריך לידה: לא ענינכם מאיפה: כדור הארץ מחשבה שעוברת בראש: להציל הכדור מה עשית היום? דברים שמקדמים הצלת הכדור מה תעשה מחר? דברים שיקדמו את הצלת הכדור חשק ל...: להציל את הכדור מה המידה שלך בנעליים? לא ענינכם איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? כנסת ישראל מה אתה הכי אוהב לאכול? לא ענינכם מה אתה הכי שונא לאכול? לא ענינכם מה הצבע האהוב עלייך? לא ענינכם מה הצבע השנוא עלייך? לא ענינכם מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא עושה ימי הולדת מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אין לי זמן לישון מתי פעם אחרונה שבכית? לפחות פעם ביום מדוע? כי לעזור לאנשים חושף אותך לדברים נוראים לקחת סמים מתישהו? לפני תן או כך עשר שנים אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא צורך אלכוהול איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מוריד מוזיקה מהאינטרנט מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לעצמי,לפחות פעם ביום ולחבק? לא ענינכם ולנשק? לא ענינכם ולספר לו משהו מהלב? לא ענינכם יש לך חברה? לא ענינכם אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא מדבר אונלין שם מיוחד לבן? ליכלגל שם מיוחד לבת? ליכלגל ממי הsms האחרון שקיבלת? לא זוכר שקיבלתי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא זוכר ששלחתי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? זז בעולם כל יום אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד? לא ענינכם איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') לא רואה סרטים, מה עושה לך טוב? פעילות ועזרה לאנשים מה מעצבן אותך? אטימות של חברה איך את/ה מתגבר על באסה? מעביר זקנה את הכביש מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לשאול מה ישראלי בעיניך. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא מאמין במושג אמונה הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כל יום מכיר מליון רגשות חדשות נפגשת איתו/ איתה? לא ענינכם מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מאמין במושג אמונה מהי אהבה בשבילך? להרגיש מה לא ניתן לתאר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מאוד,לפחות עד הרגע שמתפרק מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לעזור לאחר כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לא מבין השאלה,מוצא אותה סותרת את עצמה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? על פי הצורך אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא החיים טובים לדעתך? לברי המזל בינינו מה תעשה כשתסיים את השאלון? אדפדף לי הלאה שיר ברקע: אין

בגלל שאני חיית לילה../images/Emo3.gif

שעת התחלה:05:52 שיר שמתנגן ברקע:Sonata Arctica - The Misery תאריך לידה:23/3/88 מאיפה:אור-עקיבא מחשבה שעוברת בראש:שאני מת לקבל משכורת שמנה. מה עשית היום?קצת היסטוריה, ו-6 ק"מ חזק. מה תעשה מחר?אבקר מישהי, היסטוריה, חדר כושר. חשק ל...:אוכל כלשהו :\ מה המידה שלך בנעליים?42 איפה נראה אותך בעוד 10 שנים?באיזה קיבוץ עם תואר בפסיכו'. מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצה מפוצצת. מה אתה הכי שונא לאכול?דברים שמשאירים אותך רעב. מה הצבע האהוב עלייך?שחור מה הצבע השנוא עלייך?ורוד. או זוהרים למיניהם. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?משהו מהחברה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?לא ישן הרבה. מתי פעם אחרונה שבכית?כמה שבועות. מדוע?הבחורה. לקחת סמים מתישהו?פעם אחת. אתה מעשן?לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?שבועיים. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?רק שיר? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אוךךךך! יש לך חברה?לא אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?מי ער עכשיו?! אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד?3-4 מה עושה לך טוב?אנשים טובים מה מעצבן אותך?אנשים מניאקים איך את/ה מתגבר על באסה?פשוט עובר. מכניס דברים לפרופורציות. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?אנוכיות. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?חלקית. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?חלקית. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?מאוד. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?הגשמת חלומות. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?הכי שיש. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?אמצע. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?בחיים לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא. החיים טובים לדעתך?יכולים להיות. מה תעשה כשתסיים את השאלון?אין לי מושג. שיר ברקע:The Power Of One - Sonata Arctica שעת סיום:06:03

למעלה