לסופשבוע נפלא

gali56

New member
טוב טוב..

למה לצאת נגדי?המצאתי משחק,לא אוהבים סבבה על תשחקו. ועם אתם רוצים משפט אחר סבבה: &הקת ה2&‏X‏ק ‏X‏**ד פ*ז

HaDaRoSh

New member
../images/Emo32.gifלסופשבוע נפלא../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שיהיה לכולכם סוף שבוע מעולה !
איך התגעגעתי

system רולז

New member
איקונים לפורים../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif

חמודדדד
יאייי... זה כל כך מתוק

HaDaRoSh

New member
מגניייב ../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

פורים שליטע

avivoOsh2

New member
חחחחח חחמווד.:)

פאקק. למה אני יתחפש ?
תנו רעיון לתחפוששת. D: חשבתי על מסעיית. הכי מתאים ליי, לא ?! D:

חחח../images/Emo6.gif../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

החלטתי למה אני מתחפשת

Stav Love

New member
|ק-גאה|../images/Emo112.gif מייישששוווו פפההה ?

אמאבא לא בבית, זותומרת אני במחשב עד 1 ככה .. דברו איתי אנשים ישלי סחרחורת כל היום לא אכלתי אבל אנלא רעבה =\ עשיתי שינויים בבלוג מרוב שיעמום גאאד ככ משעמם מי שפה שירים אצבע
יענו

Stav Love

New member
|ק-גאה|../images/Emo112.gif מייישששוווו פפההה ?

אמאבא לא בבית, זותומרת אני במחשב עד 1 ככה .. דברו איתי אנשים ישלי סחרחורת כל היום לא אכלתי אבל אנלא רעבה =\ עשיתי שינויים בבלוג מרוב שיעמום גאאד ככ משעמם מי שפה שירים אצבע
יענו

avivoOsh2

New member
../images/Emo45.gifפפה

יאאלה בואו נעשה כולם שיחה לתוך הליילה חחווחוו :) ממששעממם לי פחחד. סבתא שלי נפתרה ביום חמישי, כל הבית בלאגן.
הייתה בנאדם ככ מדהים. יהי זכרה ברווך
טוב אאזז, יש עוד מיששהו פה ? D:

Stav Love

New member
|ק-גאה|../images/Emo112.gif אוווי ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

הזכרת לי כשסבא שלי נפטר =\ ישלך בלוג ? משעמם לי ואני צריכה עוד בלוגים לקרוא. חוץ מה50 ומשו שיש לי ואת שלי. -.-"

Stav Love

New member
|ק-גאה|../images/Emo112.gif למה נראלך שאני

יביא את זה פה ? >< כדי שכל העולם ואשתו יקראו ? בחיים לא. O: מעדיפה שכמה שפחות אנשים שאני מדברת איתם יקראו שם, סורי.

avivoOsh2

New member
חחחחחח טוב.

איך שבבאאלך. P: לי לא אכפת שיקראו.
טוב פרשתי למיטטה. לילה טובב. :)

Stav Love

New member
|ק-גאה|../images/Emo112.gif אני יכולה לתאר לך

אותו. הוא שחור, בתמונה יש אימו בויז מתנשקים, ישלי אותו 10 חודשים. ואממ .. זהו. חכי, את רק בת 13. מספיק 4 חברות שלי קוראות שם. זה יותר מדי. אני לא יכולה לרשום שם שומדבר אישי. הכל שם ברמזים. טוב מה התחלתי לחפור. גודנייט.

למעלה