לסופשבוע נפלא

gali56

New member
האם חשבתם לעצמכם מה קורה

אחרי שאת/ה שותה בקבוק קולה? תקדישו לקריאה זו דקה מהחים שלכם. תוך עשר דקות: 10 כפיות סוכר נכנסות אליך לגוף (כל צריכת הסוכר היומית המומלצת). אתם לא תקיאו ממכת הסוכר המטורפת הזו בגלל חומצה זרחנית ששוברת את טעם המתיקות החזק ונותנת למשקה להיבלע. 20 דקות: רמת הסוכר בדם עולה, מה שגורם להתפרצות אינסולין. הכבד שלך יגיב לזה בהפיכת כמה שיותר סוכר לשומן. 40 דקות: ספיגת הקפאין הסתיימה, האישונים מתרחבים, לחץ הדם עולה, הכבד מפריש סוכר למחזור הדם. רצפטורים במוח יגרמו להרגשת עירנות. 45 דקות: הגוף מגביר את ייצור הדופאמין בגוף מה שגורם לגירוי מרכזי ההנאה במוח. הרואין עושה פעולה דומה... מעל שעה: החומצה הזרחנית שבמשקה תגרום לסידן, קלציום ואבץ להתקבץ במעי הדק, דבר אשר יגרום למטבוליזם מהיר ורב יותר. מעל שעה: הקפאין יגרום לשתן מוגבר, אשר יאסוף איתו סידן, מגנזיום ואבץ אשר היו מיועדים לחיזוק ובניית העצמות. מעל שעה: תגובות המשקה מתחילות להתפוגג, הגוף יעבור ירידת סוכר חדה. תורגש איטיות/כבדות/עצלנות. שוב תשתינו את המים שהיו במשקה ואיתם חומרים שהיו מיועדים לחיזוק ובנייה של העצמות והשיניים.

x N O A M x

New member
חחחחחחחחח מה רע?XD

האמת שאני שותה דיאט קולה ככה שאין בזה כמעט קלוריות..אבל זה יותר לא בריא מקולה. אבלל מי שם על זהה
מעניין ת'אמאמאמא של העכוז שלי. קוולהה זה שליטהה-תפנימו.

gali56

New member
מה מה רע?

את לא רוצה לשמור על הבריאות שלך? אגב,גמאני שתיתי בכמויות מסחריות עד שקראתי את זה. ובאמת אני לא יכולה להכחיש: קולה זה שליטההההההההההההההה#%@#T#$T#$T#$

איכס../images/Emo5.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

מגעיל אבל אני לא דוגמה
אני לא שותה שום דבר מוגז

avivoOsh2

New member
יאההו !!1

איזה כיף לי. מצאתי בפעם הראשונה בחיי בנאדם כמוני שלא שותה שומדבר מוגז !#%#$%#$%&%&%^ שווונאת את כל המוגזים האללה S: פיכסה. קולה זה פשוט ר ע ל. רעל בתוך בקבוק. אבל עם לכל השאר זה טעים, מי אני שיגיד לכם ?! תשתו. תהנו. תקיאו. :)

x N O A M x

New member
חח באנה

כאילו אפחד מכם לא אוהב קולה?! וכאילו אני סוג של מכורה..פעם ההורים שלי ניסו לא לקנות יותר אבל אין..לא הולך אני פשוט אוהבתת את זה. נקודה.
אני ופרג מכורות לדיאט קולה חעחעחע:]]

gali56

New member
כולם אוהבים../images/Emo99.gif

אבל,חשוב שתדעי מה קורה לגוף אחרי שתיית בקבוק קולה. קולההההההההההה אהובי
יותר מכולם
|מאוהבשסוגדלקולה| |קולה| סעמק למה אים כזה סמל?!:[:[ יאללה עצומה להבאת סמל הקולה לתפוז!
קולה צ'גה צ'גה! קולה ***************************** אהובי
|מאוהבבבבבבבבבבבטירוףשלאיאמן| קולההההההההההההההה מ-1-10 אני אוהבת אותו9ו5903259053-515 גרררררררררררררררררררר קולהההההההההההההההההההההההההה ודיאט זה גם
@#^#@^@^#&#%*5 טוב כדי שאני לא אציף. עם אני אמשיך זה לא יגמר לעולם. קולהההההההההההההההההה

HaDaRoSh

New member
חחחחח =] ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

היה ממש כייף
היה הרבה הליכות כרגיל
, אבל תאמת... פעם ראשונה שלא היה קשה לי
יום ראשון, הליכה של 4 שעות. יותר נכון, זה לא ממש היה מסלול ארוך, פשוט היה סולמות כאלה שלקח לכול אחד כמה זמן לרדת, אז זה ביזבז את רוב הזמן
. ואז הגענו בערך בשש בערב ככה למלון והיה לנו מן ערב חופשי כזה עד 11 וחצי, הלכנו לטיילת ולקניון והשתוללנו, קנינו דברים והיה סבבה לגמרי
קניתי משקפי טייסים וצמידים
יום שני, הליכה של 8 שעות
כן 8 שעות חחחח, רוב ההליכה זה לעלות על הר לרדת מהר לעלות להר אחר ולרדת מההר. דווקא עבר טוב, ירידות קשות לאללה אבל עבר טוב
לא האמנתי על עצמי
חחחחחחחחחחחחחחח בערב, היה לנו שיט מסריח
זאת אומרת, השיט היה סבבה, אבל הדיג'יי הזה היה מעפן יותר מדי
כזה משעמםםםםםםםםםםם, הביא לנו את כול השירים הישנים
בעע יום שלישי, יםםםםםםםםםםםםם
היה לנו שם קיאקים, בננות, סירות פדלים [חחחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוקים
זה לא זז הדבר הזה
]. וואי המים שם היו קפואים רצחחחחחחחחח למרות שהיה מאוד חם באילת
אחרי זה החלפנו בגדים ונסענו לקניון
היה לנו שעתיים וחצי חופשיות לעשות מה שבא לנו בקניון
אז אכלנו פיצה, חברה שלי קנתה שלוש חולצות מפוקס
יואו זה כזה שווה ! 3 חולצות ב-100 זאת אומרת 3 חולצות ב-89 בגלל שאין אצלהם מע"מ XD וסתם המשכנו לטייל שם. ואז חזרנו לאוטובוסים, ונסענו לכיוון הבית
אני חושבת שזה חמש/שש שעות נסיעה
הטיול הזה היה כול כך קורע, כול כך צחקתי שירדו לי כבר דמעות
וזהו
סורי על החפירה
את רצית לשמוע
ותמונה עם ידיד בקניון
חחח אני נראית כמו האייקון הזה

gali56

New member
שמחה שנהנית../images/Emo24.gif

סעמקקקקקקקק גמאני רוצה עוד הפעם אילת
|ל|

avivoOsh2

New member
שמחה שנהנת../images/Emo9.gif

איילת. ;[[[ כיף לך.
חחח איזה חמודה בתמוונה
אשכרה דומה לאייקון.
XD

Stav Love

New member
|ק-גאה|../images/Emo112.gif ה.. ידיד הזה .. פנוי

? חחחח סתם שמחה שנהנית :] אל תגידי לי שלא ראית אפילו אימו אחד כל האימוס בת''א/אילת

HaDaRoSh

New member
הוא פנוי ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

ולא ראיתי

Stav Love

New member
|אימו|../images/Emo112.gif אוי מגניב ((:)

ואיזה חור בהשכלה. ראיתי במלון מלכת שבא בחופש חנוכה אימו כזה בלונדיני חחחחח אמריקאי התחלתלי לדבר איתו

למעלה