לפורים

yaelia

New member
../images/Emo32.gifלפורים../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif

מה דעתכן על שרשור סיפורים מצחיקים לפורים? אפשר פאדיחות נבחרות אפשר סתם דברים מוזרים שקרו לכן בחיים. קדימה, להתחיל לשלוף.

yaelia

New member
אני אתחיל

פעם כשהייתי בטיול הגדול בחו"ל, יצאתי לשוטט לי בוקר אחד לבושה בשמלת מיני ועל גבי תרמיל גדול. גיליתי כל מי שעבר מולי ברחוב חייך אלי והסתכל אחריו ואני חייכתי בחזרה וחשבתי לתומי כמה חביבים האנשים. במקרה החלקתי את ידי אחורה ואופס, גיליתי שהשמלה שלי נתפסה בתיק ומגיעה למותניים וכל הטוסיק שלי בחוץ
.
ועוד אחד שקרה לחברה שלי. פעם היא ירדה מהאוטובוס ברכבת צפון, נכנסה למונית ואמרה לו לקחת אותה לאנשהו. הנהג לקח אותה לאנשהו. כשהם הגיעו היא שאלה כמה זה, הוא אמר שזאת לא מונית והוא רק רצה לראות מתי היא תשים לב

הרסת אותי עם שניי הסיפורים../images/Emo6.gif

הסיפור שלי - כשהייתי חיילת משוחררת עבדתי בלובי (בקבלה) של מפעל גדול. כל בוקר היה נכנס אחד העובדים ונד לי בראשו לשלום, ואני הייתי מחזירה לו בניד ראש נוסף. אחרי חצי שנה בערך, מישהו סיפר לי שהבחור סובל מ"טיקים" ולמעשה ניד הראש הוא "טיק" ולא אמירת שלום... מיותר לציין שמאז, כל פעם שראיתי אותו לא העזתי להזיז את הראש שלי ממקומו...

מעיןבר

New member
רק אתמול...

הטלפון מצלצל, אני עונה ואומרת "הלו". מהצד השני בחורה שמבקשת לדבר עם אמא או אבא - אמרתי - "אני אמא". היא כ"כ נבהלה שהיא ניתקה. לא הפסקתי לצחוק דקות ארוכות... ולמי שעדיין לא יודעת - יש לי קול קטן ודק...

חושחושה

New member
וואי, קרעתם אותי מצחוק! לי יש סיפור

דומה בעניין ה"טיקים": כשהייתי נערה, היתה לי חברה טובה, שמאוד התביישתי מאבא שלה, הוא היה כזה רציני וקשוח ושתקן, הוזמנתי לארוחת פורים אצלה, ותוך כדי אכילה, אביה מסתכל עלי, ופותח את פיו ומבליט את שיניו במין חצי חיוך כזה, ואני קופאת כל פעם מחדש ומחזירה לו חיוך, ואז הוא אומר לאשתו: תביאי בבקשה קיסמי שיניים, לא מצליח לנקות את שיירי האוכל!!!!!!!! ואז קלטתי, שההבעות שהוא עושה הן למעשה דרך לנקות את שיירי האוכל מהתותבות שלו! רציתי למות מהפדיחה, כל הזמן חייכתי בחזרה לאיש שבכלל לא ראה אותי ממטר!

T noki

New member
מעין, זה קורה לי המון!

בכל פעם שמתקשר מישהו שרוצה למכור לי משהו או משהו רשמי (מי שלא מכיר אותי). יש גם יתרונות - חוץ מזה שהשואל מתפדח, יש גם יתרון לא קטן. כשרוצים למכור לי משהו, אז מבקשים את אמא או אבא, ואני אומרת "אבא לא בבית" וסוגרת ענין... במקום שינג'סו לי שאקנה משהו שאני ממש לא צריכה (אנציקלופדיה לגיל הרך, קווי זהב וכו')

מעיןבר

New member
גם לי זה קורה המון

אבל זאת הפעם הראשונה שמישהו ממש נבהל וניתק במקום להתנצל.

galiaS

New member
אני פעם התקשרתי ל- 144 והמוקדן אמר

לי לא לשחק עם הטלפון של ההורים וניתק לי.

galiaS

New member
זה כמובן בהקשר להודעה של מעין

אני לא מתחילה אפילו להשתתף השירשור הזה כי החיים שלי הם רצף של אירועים שלא אמורים לקרות.

דפנה מי

New member
אני הלכתי

מהרכב למשרד (בעבודה) עם עמיתה שהצטרפה אליי, היא היתה קצת נמוכת קומה. כשנכנסנו לשביל שבומיל לבניין היה שלט בפינה שעליו כתובים שמות החברות באותו בניין והיא לא שמה לב אליו והתנגשה בו עם הראש (ניסתה לעבור מתחתיו?). ממש כמו בפספוסים

חושחושה

New member
אפשר עוד פדיחה?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הגעתי כחיילת חדשה לשארם, על הערב הראשון התחיל איתי בחור
( שאחר כך התברר שהוא ה"משכיב הסידרתי" של הבסיס, וכך אנו מטיילים לנו בערב קסום, אני קצת בהלם מהאווירה בבסיס, והוא מדבר, משוויץ בכישוריו (צנחן)ומנסה להרשים אותי ללא לאות, ואז נפלתי לתוך בור שלא ראיתי, והוא ממשיך ללכת ולהפליג בדמיונו, הולך הלאה הלאה, ולא שם לב שהוא מדבר אל עצמו, לקח לו זמן להבחין, כנראה מרוב שהיה עסוק בעצמו! מה אני אגיד לכן, במשך שנה לאחר מכן הייתי עסוקה מלפגוש את עיניו מרוב בושה! על מבצע החילוץ מהבור........לא מעיזה לספר!

../images/Emo163.gif אין יותר פאדחיונרית ממני

קודם כל אני נורא קלאמזית. אז אם אני לא ממש שמה לב למה שאני עושה - קורה משהו למשל: אני יכולה לשים כוס על השולחן ולהיות בטוחה שיש שולחן אבל בעצם אין... והכוס מוצאת עצמה מתנפצת על הרצפה. לפני שבועיים נסענו לגנגורו - אני עם כוס טרמית מלאה תה חם בין הרגליים, טלטל מאחורה בוכה אני מסתובבת אליה ושוכחת לגמרי מהכוס וכל התה נשפח לי על המכנסיים (לפחות קניתי מכנסיים חדשים). להדליק לי סיגרה ולגלת כי דקה לפני זה הדלקתי סיגריה והיא במאפרה. מי יודע מה מזלג עושה בתיק שלי? מי יודע מה המגבונים עושים במקרר? והדבר הכי מצחיק שעשיתי בתור אמא - לעופרי יש בובה קרחת ומתוקה שסבתא שלו קנתה לו לכבוד הולדת טל, הוא מת עליה וקוראים לה מיני. לילהקר וגשום אחד אני יוצאת לעשן סיגריה במרפסת ואני מוצאת את מיני על הספה בחוץ ערומה... לקחתי אותה איתי הבייתה - שמתי לה את השמלה שלה והלכתי למיטה. עדיין לא הייתי רגועה, קמתי שוב והבאתי אותה לישון איתנו...

בימבילי

New member
מנסה להבין - למה לנעוץ?

ההודעה במילא תקפוץ וזו לא הודעה שונה מכל הודעה אחרת.

mummy

New member
מנסה להבין - למה להתקרצץ?

סתתתאםםם. ואם כבר הגענו עד הלום, זה המקום לשאול כנראה את מה שמטריד אותי כבר מזמן: כל אחד יכול לנעוץ, או שרק הנהלה?

למעלה