לפורים

אדר שלי

New member
פאדיחה זכורה לטובה../images/Emo6.gif../images/Emo160.gif

וחשבתי יומיים איך לכתוב אותה, תיכף תבינו למה. את הפרטים כתבתי באופן "כללי", אבל תזכרו שאני מדברת על *חיל אויר*. אז ככה: אני יושבת לי בחמ"ל מסויים והחיילים ב"כלים"(
) שלהם במהלך תרגיל ממש חשוב, בנוכחות מפקד החיל. היה לנו בבסיס שק"ם נייד שכשהוא היה מגיע ליחידה שלנו, היינו כורזות ביחידה: "לידיעת כולם: שק"מ בחוץ". הכריזה הפנימית והקשר עם ה"כלים" בשטח עוברים דרך מכשיר קשר מאוד-מאוד דומה. בקיצור, אני כורזת: "לידיעת כולם, שק"מ בחוץ" ומיד עונים לי כמה חיילים בצחוק פרוע (מה"כלים" שלהם, אני מזכירה, במהלך תרגיל ממש חשוב עם מפקד החיל): "תשמרי לי מקופלת!" "אני כבר בא, שלא יברח!" ועוד פנינים... מיותר לציין שהפכתי ל"בדיחת החודש" ביחידה וכל פעם שמישהו עלה לקשר הוא היה שואל: "טלי, נשארו וופלים?"

מעיןבר

New member
אני רק יכולה לדמיין

לטייסים שאני הכרתי היה חוש הומור ממש נבזי לפעמים והם ידעו ללחוץ טוב טוב על בלוטות המבוכה. תקופה מסויימת אחרי שהגעתי לטייסת החליטו לשגע אותי ועוד פקמצית ופקידת מודיעין חדשות שאנחנו אמורות לצאת לטיסה (פאנטומים) כחלק מתהליך ההכשרה בטייסת. היות שהייתי שם כבר תקופה ממש לא קניתי את זה והסתגרתי בחדר. בסוף הצליחו לשכנע אותי לבוא ל"תדריך" (אחרי איומים שונים בעומש מסמ"ט א') ושם איזה משפט קטן שאמר הנווט המתדרך הצליח לשכנע אותי ואפילו לבשתי את הטורסו הוקסדה ונסעתי איתם לדת"ק כדי לגלות שאכן זו התה בדיחה. מאוד לא נעים ומביך מבחינתי... לפחות נשארו לי כמה תמונות נחמדות למזכרת כי הם טרחו להזמין צוות צילום בסיסי לתעד את האירוע. איזה מזל שלא המשכתי שם... היה לי שם לא טוב עם החבורה היהירה הזאת של האנשים, אחת התקופות הפחות טובות בחיי...

אדר שלי

New member
ודווקא אני נהניתי מכל רגע. באמת../images/Emo20.gif

אבל הייתי בטייסת חברתית מאוד.

פדיחות דוא"ל אין לאף אחת פה?

פעם כשבעלי העביר לי הודעה מהפרופסור שלו לגבי מסיבת יום העצמאות, איכשהו זה קרה שאת ה"השתגעת???? זה משעמם פחד האירועים האלה" שלחתי לפרופסור עצמו (הוא היה גם המנחה שלי) ולא לבעלי
. וכמו מפגרת לא קלטתי, וכשקיבלתי תשובה לדואל "למה את מתכוונת?" פירטתי את כל הסיבות..... עד עכשיו אני מסמיקה כשאני נזכרת בזה. באמת פדיחת חיי. יש עוד המון. אבל זאת - לדראון עולם.

מעיןבר

New member
ופאדיחה איומה ממש לא מזמן

שפחתכם הנאמנה, כן, זאת שניסתה להיכנס להריון 14 חודשים, עברה 2 הריונות כימיים ומנהלת מזה שנתיים את פורום לקראת הריון שאלה את אישתו של חבר טוב באיזה שבוע היא ונענתה ש"אני באמת צריכה לרזות"... היו צידוקים ותירוצים אבל אף אחד מהם לא מתקבל. אני נבוכה רק מלחשוב על זה... למותר לציין שהתנצלתי שמונים פעם, נכון?

lulyK

New member
ומהצד השני של אותה פדיחה,

אתמול נשאלתי בפעם השניה מזה שבועיים, אם אני בהריון. לקחתי לתשומת ליבי.

אור100

New member
לוליק גם לי זה קרה

שאל אותי מישהו "מ????????עוד פעם?????????".....

1אמאלה

New member
פאדיחה של חברה שלי

המפקד שלה קרא לה לשיחה והיא קצת מגושמת אז היא נתקלה במשהו והתיק שלה שהיה פתוח עף ומתוכו התעופפה לה קופסאת קונדומים ונחתה על שולחן המפקד... מיותר לציין שהוא סיים את השיחה איתה ממש מהר.. וחוסר טאקט על משקל-בסוף ההריון מישהי שאלה אותי בשיא החביבות אם יש לי תאומים.. למה לא..שלישיה..

משוש30

New member
הזכירו לי פדיחה גדולה שלי כשהייתי

קטנה בת 3-4. בערב היו אצל ההורים שלי די הרבה אנשים לארוחה ואני הייתי בחדר. לפתע נפתחה הדלת לסלון ושם עמדתי אני, ערומה לגמרי אבל ענודה מכף רגל ועד ראש בכל השרשראות, צמידים וחרוזים שהיו בבית ועם פודרה על הפרצוף. יצאתי מהחדר הלכתי עד למטבח וחזרתי חזרה. סבתא שלי אמרה שמרב שוק אף אחד לא הוציא הגה במשך כל ה"הופעה"...מעניין מה חשבו עלי

למעלה