לפורים

בימבילי

New member
טוב, שינעצו. אנחנו במילא

היחידות שמקפיצות את ההודעה הזו כל הזמן... תגידי, את יכולה לכתוב לי הגדרה קצרה של תוקף פנימי ושל תוקף חיצוני?

yaelia

New member
הבהרה - לא אני נעצתי

לא יודעת אם כל אחת יכולה לנעוץ.

אפרת12

New member
זכות השמורה למנהלי פורומים ../images/Emo9.gif

ואם זה כבר עלה שוב - אני נעצתי הבוקר, כדי להיכנס לאוירה הפורימית טרם נפתחו השרשורים הפורימיים האחרים. אני יכולה להוריד את זה - אבל בשביל מה
...

רות י

New member
לא זוכרת משהו קונקרטי. אבל כל החיים

שלי זרועי פאדיחות וסיטואציות מביכות. שהרי, אני, כידוע, מלכת חוסר הטאקט במזרח התיכון. אבל על דבר אחד אין עוררין, אני עושה זאת בחן מופתי.

משוש30

New member
מסיפורי בעלי...

היינו בחתונה לפני כמה זמן ועמדנו בתור לאוכל. באותו תור עמדו כמה מכרות של בעלי שהוא לא ראה כבר די הרבה זמן. הראשונה הייתה בשמלה צמודה אם מה שהסתמן כבטן של תחילת הריון. אז בעלי, מלא הטאקט, שאל אותה אם מגיע לה מזל טוב והיא שאלה "למה בגלל שהבטן שלי נראית כמו חודש שלישי" והוא אמר כן...כמובן שהיא לא הייתה בהריון. כדי להעביר נושא הוא פנה לזאת שעמדה לידה ושאל מה עם החבר שהיה לה לפני כמה שנים אז היא אמרה שהוא בדיוק יצא מהארון...נראה לי שאלו היו חילופי הדברים האחרונים שלו בחתונה הזאת...

משוש30

New member
אנגלית קשה שפה...

יום אחד ישבתי עם ידיד בריטי ובקול חולמני אמרתי לו שאני מאד רוצה לראות התפרצות וולקנית רק אמרתי את זה Volcan erection כלומר, זיקפה וולקנית. הוא לא ממש הגיב ולי לקח כמה דקות להבין מה אמרתי ואז אמרתי לו "אני לא חושבת שהתכוונתי לזה" הוא הסתכל עלי ברצינות ואמר "אני גם חושב שלא התכוונת לזה" רציתי למות מהפאדיחה...

yaelia

New member
אוי, אוי,

באותו טיול אחרי הצבא מלמעלה, הגעתי במקרה לעיירה שמסתבר שהיתה המוקד של ליקוי חמה מלא. כששאלו אותי אם באתי לחזות ב'טוטאל אקליפס' אמרתי בתמימות מפגרת שכן, אני יודעת מה זה וידאו-קליפס. מזל שנשארתי שם רק יומיים ושהיו מנומסים אלי. מאז שיפרתי את האנגלית שלי מעט.

סם2

New member
הטלפון שלי שלח לאבא שלי SMS

ובו כתוב: IM HOT ANY HARMAN........! הסיפור שמאחורי לא מעניין כמו גודל הפדיחה ובכל זאת: ערב אחד קיבלתי SMSממספר לא מזוהה עם הטקסט הנ"ל. לא הייתי בטוחה אם זו פרסומת (זוועתית) להוט או משהו אחר (זה ממש לא הסגנון של ג). למחרת, הטלפון בתיק וכנראה שהמקשים לא ננעלו והראשון בספר הטלפונים שלי הוא אבא.............הוא קיבל את זה חמש פעמים. חמש!

עמית@

New member
גם אצלי אבא ראשון ברשימה.

ולא פעם הוא קיבל ממני טלפונים בשלוש בלילה.. (אבל בלי מסרים אירוטיים תודה לאל)

מאז

New member
טוב, יש לי כמה גדולות מהחיים

ותחשבו שאני דתיה- אז תכפילו פי מליון 1. פעם הייתי צריכה להעביר הפעלה באנגלית לבני נוער מאנגליה. ואני לא מדהימה באנגלית. רציתי לומר על משהו שהוא מורגש ממש מבפנים, כביכול מהמעיים (intestines), אבל משום מה יצא לי - testicles (שזה אשכים.. תודו שהמילים די דומות) תחשבו על הפדיחה... מזל שהם היו אנגלים מנומסים. עם קבוצה מישראל היתה הולכת לי לא רק כל השבת, אלא הקריירה... 2. יש לי אחות קטנה ממני בכמעט 15 שנה. כשהיא היתה בגן (או אולי בכיתה א') היה לי טלפון ממישהו (זה לא שזה לא קרה אי פעם בעבר, אבל לא יצא לה לענות). היא ענתה, הקשיבה, ואז קראה לי, בקול ובשיא הפליאה: "מאז, זה בשבילך, זה קול של גבר!!!". מיותר לציין שהבחור נחנק לגמרי בצד השני... (אגב, "לתפוס מונית" שהתבררה כאוטו רגיל שעצר לי טרמפ - וחשב שאני מתבדחת איתו כשאמרתי לו להפעיל מונה - קרה גם לי).

galiaS

New member
אז תתארי לעצמך שאבא שלי עשה לי

את הפדיחה שאחותך עשתה לך. זה כבר הרבה יותר חמור.

tookish

New member
פאדיחה מפחידה......../images/Emo12.gif

שנסענו לספרד לטיול ארוך הלכתי להוציא כסף מכספומט. זה היה בעיירה קטנה בלתי מתויירת שבה הכספומטים סגורים במעין בוטקה קטן כזה . העברתי את הכרטיס נכנסתי והכול היה בספרדית ככה שזה היה דיי לעבוד בניחושים . אין לי מושג מה עשיתי ועל מה לחצתי אבל אחרי דקה נבלע לי הכרטיס ירד מסך ברזל על הכספומט ננעלו הדלתות והחלה הזעקה לפעול. אני נעולה בפנים מתה מפחד הבחור יושב לו בניחותה רחוק ולא יודע ואני דופקת על הדלתות . המשטרה הגיעה והם כמובן לא הבינו מילה אנגלית הייתי צריכה עזרה של שתי בנות שיתרגמו הכול ויכתבו מכתב הסבר לבנק למחרת על מנת שישחחרו לי את הכרטיס.

sael

New member
לי היה פעם משהו מצחיק

הייתי בערך בכיתה ח', וחברה שלי ישנה אצלי וישנו במיטה זוגית בחדר האורחים בבית הוריי. בבוקר שהשעון המעורר צלצל לא יודעת מה היה לי שנבהלתי מזה לחלוטין (וכנראה גם הייתי שקועה בחלום עמוק), אז קפצתי בכזאת בהלה והתגלגלתי מהמיטה לרצפה. החברה שישנה ליידי התעוררה לקול הבום והופתעה לגלות אותי על הרצפה. לפחות היום שלה התחיל עם המון המון צחוק שנמשך כל היום. בטח היו לי עוד פאדיחות, רק שכלום לא עולה לי עכשיו בראש.

הגרי3

New member
פאדיחה כואבת ../images/Emo122.gif

בנגקוק לפני כ 10 שנים. נכנסתי במהירות לתוך דלת זכוכית של מספרה (הדלת היתה כל כך בוהקת ומצוחצחת שפשוט לא ראיתי אותה). זה היה כואב, משפיל, מצחיק ומביך בו"ז - וגם התספורת היתה איומה.

../images/Emo6.gif אני תמיד נכנסת בחלק השקוף של

דלתות מסתובבות. לפי דעתי במגדל האופרה עוד יש את טביעת המצח שלי.

למעלה