ספירייי
ס ספירוש בן חיים New member 24/9/07 #131 ../images/Emo141.gifהי ספירוששש=] באמת קשה מה שהיה איתך אבל עברנו את זה וסלחנו לך זהו
ר רווותמיי New member 24/9/07 #138 אני אוהבת אותך ואת היחידה שעוד איכשהו יכולה להבין אותי ואני יכולה להזדהות איתך,, כי בדיוק כמוך, גם אני בכיתי והרבה בבוקר בלילה כל הזמן, כי ככ התביישתי בזה ואני ככ מצטערת, בדיוק כמוך.
אני אוהבת אותך ואת היחידה שעוד איכשהו יכולה להבין אותי ואני יכולה להזדהות איתך,, כי בדיוק כמוך, גם אני בכיתי והרבה בבוקר בלילה כל הזמן, כי ככ התביישתי בזה ואני ככ מצטערת, בדיוק כמוך.
א אוראליי XD New member 24/9/07 #149 ../images/Emo210.gif ספירייייי ,, ללממה את ללא עוונה באייסיק ? חעחעחע ססתתם DDD = , ! מאממי ? - שיהיה לך שנה טובה וסולחת לך על הכל , למרות הכל :] אוהבת אותך , ותמשיכי לבקר :]] נ.ב באמת תתחילי לענות באייסי DX
../images/Emo210.gif ספירייייי ,, ללממה את ללא עוונה באייסיק ? חעחעחע ססתתם DDD = , ! מאממי ? - שיהיה לך שנה טובה וסולחת לך על הכל , למרות הכל :] אוהבת אותך , ותמשיכי לבקר :]] נ.ב באמת תתחילי לענות באייסי DX
ס ספירוש בן חיים New member 24/9/07 #133 ../images/Emo141.gifיש מצב שמישהי כאן???.חחחח מיכל פרשת??????
נ נטוש love אדם New member 24/9/07 #163 מה קורההההה בננותתתת????? היי בננות מ קורה?? אתן פה?? קניתי נעליים חדשות חח חג סוכות שמחח.!!
א אוראליי XD New member 25/9/07 #170 ../images/Emo210.gif נטע : ] הכל טוב , יפה יפה , איזה נעליים קנית ? D: חג סוכות שמח ( :
ס ספירוש בן חיים New member 25/9/07 #172 ../images/Emo141.gifתחדשי מאמי=] גמאני קניתי אבל לאא של ספרוט=] בוקר טוב.....
מ מיכליק XD New member 25/9/07 #175 ../images/Emo75.gifהכל סוווווווכר איתך ? . D; תתחדשי על הנעליים , וחג סוכות שמייח גם לך . מחחחחחחחר חופש .= PPPP
../images/Emo75.gifהכל סוווווווכר איתך ? . D; תתחדשי על הנעליים , וחג סוכות שמייח גם לך . מחחחחחחחר חופש .= PPPP