לראשון . P =

אני רוצה לדעת מה עוד שקרים.

ולא באייסי ולא בשום מקום אחר, פה. ותאמיני לי שום דבר לא יביך אותי, כי אני יודעת שזה חירטוט אחד שלם :]

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifתחכי , אני אעלהכבר את התמונותשלך

ספר שעות /ימים , .... ואת תיראי , שאני לא כמו מי שאת חושבת:).... ואם חשבת לרגע , שאיכפת לי שאת שונאת אותי :), אז ממש לא , להיפך כל עוד אתשונאת אותי יותר , אני מרגישה שאני עושה את העבודה , מה מפריע לך? שאני כן החכמה פה? ואני כן מכירה אנשים ?!, שכן מכירים אוךתך ?.. חע , תיתפלאי

למה לא העלת כבר את התמונות?

בשיחה שלנו לפני שבוע אמרת שתעלי עכשיו, אז למה לא העלת? הא? ממתי את מתחשבת בי? תעלי עכשיו.

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifתמתיני כפרה:), כל כלבב יגיע יומו D=

אהא ספירוש D+ ,,,,,... שאני אתחשב בך?!?!?!?1 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifואני מושפלת אה?

חחחחחחחחחחחלפני חודש שמת תמונות שהם לא את , כי התביישת בעצמך חחחחחחחחחחח ואני מושפלת פ'חח תנוחי כפרה

כבר אמרתי לך שיש דברים שאת לא יודעת

ולא תדעי לעולם ,, אני אמרתי שאני לא מושפלת? יודעת, אולי כן ,לא מעניין אותי אבל זה לא עושה אותך לא, נדבקת לעניין הזה כמו עלוקה ועוד בכלל לא הכרתי אותך ובשביל מי את עושה את זה ? בשביל שירה. שירה לא צריכה שום חקירות שלך =\ אם היא רוצה לדעת משהו היא באה אליי

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifאת בטוחהבעצמך אבל אני בטוחה ב100%

שהיא כן מתחזה איך אני איתך ?!?!.. אהה , ובקשר לעייניין של רותם אני ביררתי את זהלעומק וגיליתי ככ הרבה דברים שיביחו אותה אם אני יספר ,,,......\\ : !11 אז באמתכדי לי ליסתום ולא לפתוח את זה והיא רצתה את זה בכוח , קוראת לבנות לכתוב פה על העינייןהזה סתם.1?!

../images/Emo75.gifאם את בטוחה ב - 100% אז כדאי שתספרי לא?

כי כנראה שאם הילדה לא מבינה את הרמז שגם היא צריכה להודות שהיא שיקרה עלינו עדיף שתספרי את זה עכשיו מאשר אף פעם לא . וואי זה פורום כ"כ מוווווזר , \; באף פורום לא ראיתי כזה דבר .

../images/Emo141.gifגמאני ראבקקקקקקקק=\

למה דווקא לפה באים כול השקרנים מזה פפורום גיים בויייז=\\\ נופר גמאני בעד שתגידי מי זאת =\ איזה פיגור זה לשקר ככאילו למה מהה??.את לא רוצה שידעו עליך דברים אל תהיי פה!=\אוף....

זה לא טוב להיות תקועה בעבר.

תלמדי להמשיך הלאה , לעבור , להבליג אם אפשר לקרוא לזה ככה , לשכוח, איך שבאלך. את יותר מדי עוסקת בזה באמת, אז שירה אמרה לך לחקור, סבבה. אבל את לא יודעת מה ששירה יודעת.

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifתאמיני לי שאני כן יודעת לשכוח ,

חלאס להערב את שירה בכל דבר ח ל א ס ! תוציאיאותה מכל זה סבבה?ככלל דבר את מכניסה אותהה נימאס

,,

למה את חוקרת את כל העניין הזה? למה? כי שירה ביקשה ממך,לא? את עושה מה שהיא אמרה לך,לא? הרי למה שאת תחקרי את זה בעצמך, בגלל שאת רוצה? הרי לא פגעתי בך בכלל נכון? את לא נפגעת מבנות כמוני,לא? יופי, אז שירה מאוד קשורה לזה. ויש דברים שאת לא יודעת.

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifוואללה ? תרשי לי לנפץ לך את הבועה שאת

חייה בה , אני לא חוקרת מאמי , המידע בא אלי מהאויר :- )) ,,,,,, אההההההההה........ תתתיתפוצצי ,.. אניאעשה כל מה ששירה אומרת ישלך בעיה עם זה?! וואלה?, פחח ט'חח ג'חחח מעניין לי א החריץ שאת תיפגעי בי !?DDD= את ממש בדרנית היום , סעי לשלום .

למעלה