לרגל סיום החופש המתעקש לבוא

The Macker Girl

New member
../images/Emo32.gif לרגל סיום החופש המתעקש לבוא

(וגם בגלל שאני רוצה להעיר אתכם)... כולם, אבל כ-ו-ו-ו-ו-ל-ם, כותבים עכשיו מה הם עשו בחופש הקצר והמגניב הזה! הופעות, טיולים, מסיבות, פסטיבלים... הכל! לפי תאריכים מצדי! ואחרי זה גם תכתבו מה התוכניות שלכם לימים האחרונים של החופש, טוב? טוב! כן, כן... חבר'ה... זוהי תחרות "מה עשית בחופש האחרון?" לכו על זה... :)

The Macker Girl

New member
ברור לכם שמאיר ניצח, נכון? ../images/Emo8.gif

טוב, אז למרות שאני התחלתי את השרשור... גם אני רוצה!!! :) הקיץ שלי היה בסימן "הופעות שעולות הרבה כסף"... זה התחיל מהופעה אינטימית ולא מפורסמת של זנגווילי החצר בפקטורי, אח"כ חלוצי החלל בפקטורי, אח"כ "כל הקופה" בהאנגר 11, אח"כ אביב גפן בחוף הסטודנטים בחיפה, אח"כ היפ הופ בפארק באפי וואהל, אח"כ משינה בקיסריה, אח"כ צמח... ובשבת אני הולכת להופעה "חגיגית" של היהודים באמפי וואהל (דרור מוהר ופוסטפאניק מחממים!!!) ול"עיר הנוער". חוץ מזה, בזבזתי המוווווווון כסף על מלתחה חדשה (ככה זה שכבר אין בגדים - והמבין יבין)... וזהו :) היה חופש מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאגניב

double M

New member
אמממ מה שאני זוכר....

זה ההופעות והמסיבות שהייתי בהן: חלוצי החלל במיוזיק פקטורי כל הקופה חישגוזים בפארק הופעה של מוש בן ארי, שוטי הנבואה ורייכל בניצנים עיר הבירה ערב היפ הופ עיר הבירה ערב ראגיי כלא שש במיוזיק פקטורי מסיבה בליזארד עוד מסיבה בליזארד תחרות להקות צעירות בג'י מסיבה מעפנה בג'י הפנינג היפהופ בסנטר עוד אחד... הפנינג היפ הופ בכ"ס הופעה של שוטי הנבואה ומוניקה סקס בהוד השרון מסיבה בחוף פרישמן + עיר הנוער בחיפה מצעד האהבה מסיבת סוף הקיץ בג'י

EmGee

New member
גם אם תגידי את המילה האחרונה זה

לא משנה, את מעפנה

EmGee

New member
סתכלי מה רשום שתי שורות מעל

ההודעה הזאת, מעפנה

היא לא מעפנה !!

בובה , אני יודעת שזה קשה אבל תיצור לעצמך אוצר מילים כי המילים מעפנ/ה ושחור מתחילות לשעמם אותי... ותנסה לעלות את טיפה את רמת הירידות שלך...כי זה פשוט חסר מעוף ודיי בנאלי... המתמודדים מקבלים נקודות על : יצירתיות, מקוריות ועלבון והתוצאות הם : גלעד-2 מתן- 9 יום טוב למתחרים ויום טוב לכם !

למעלה