לרגל סיום החופש המתעקש לבוא

חופש../images/Emo35.gif../images/Emo12.gifאיזה חופש../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

לי לא היה חופש... אבל בכל זאת... אמממ... אני אצטרף
כל הקופה (אם זה היה בחופש) חישגוזים+בילוייייי אינטימי ומטורף אצל 7 הבן דוד המגניב של צלילה. היה ע-נ-ק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עיר הבירה עיר הנוער הייתי בהופעה של סאבלימינל והצל (שתקו
) באמפי עזריאלי... אוייי הרגשתי בקיטנה...
קיבלתי רב''ט
היו לי שמירות מטבחים והמון תיוקים...
מצטערת שלא עשיתי חיים כמוכם אבל אני... אני.... תורמת למדינה בעוד אתם עסוקים בלהנות. זהו

סיונול

New member
יאאא לתרום למידה זה כל כך

הרבה יותר שווה מלהנות!!! אל תרגישי רע... את הרבה יותר חשובה ממנו... אאממממ או שלא?:)

איזה ערסיתתתתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יותר חשובה ממנו??? מה זה??????????????...
אומרים יותר חשובה מאיתנו...
איזה עילגת...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....חחחחחחחחחחחחחחחחחחח....
בקיצור יום יבוא וגם את תהיי חיילת טוחנת ואני... אני.... אני אעשה בטן גב בג'אמייקה או משהו... יא מאןןןןןןןןןןןןןןן

סיונול

New member
חחחח * חרוווו* יאפ.. זה הצד

הנחבא/חבוי ( נם לא יודעת!!) שלי... אבל שששששששששששששששששששש לא לגלות!!! חחח בידיוק דיברתי עם אמא ואבא.. שצבא זה לא ממש הכיוון שלי..:/ חח נראה לי נעשה בטן גב בג'מאייקה ביחד:)

אין מצב מותק!!!! ../images/Emo46.gif

את תתגייסי גם אם אני אצטרך למשוך אותך מהמשרוקית. דרך אגב הייתי במסיבה אתמול וחילקו משרוקיות ורדפי שעה אחרי זאת שחילקה כדי לקחת בשבילך משרוקית והשגתייייייייייייייייייי....
ועוד שרקתי בה אז זה משרוקית שחוותה חוויה אוראלית איתי... תדמייני מזה... בקיצר שכחתי אותה אצל חברה שלי
אבל... נראה לי שהיא תשמור עליה כי אמרתי לה שזה לסיון

יוווווווווו !!

התחלתי להתמכר למשרוקיות של סיון !! זה כייף ! והיא מביאה לי אחת לעיר הנוער ! יאאאאאאאאאאא !

סיונול

New member
מה שמוכיח את מה שאמרתי...../images/Emo70.gif

כולם רוצים להיות סיון!!!!!!!!!!!!!!!!! ונכון זה כייף?:)

לאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

נאחוווווווווויייי... אני מיכל ואני נשארת מיכל עם המגרעות המרובות שלי

סיונול

New member
הדר. נותגידי לה שהיא מושלמת!!

חחחח ועכשיו מתן יגיד שאנחנו פורום לתמיכה..:)

סיונול

New member
חוויה אוראלית איתך../images/Emo35.gif../images/Emo3.gifיאמי!!!../images/Emo9.gif

חח נקווה שישארו לי משרוקיות עד הגיוס.. כי כולם פתאום התחילו לאהוב אותם!! מה שמוכיח ש כולם רוצים להיות סיון!!!!! עוד משרוקית?! מיכל אני יאהב אותך לנצח!!!!!! לא שעכשיו אני לא.. אבל אני יאהב אותך +!!! ותביאי לי אותה לחיפה לעיר הנוער..!! יווווואוווו איזה כייף:).. לאב יו!!! חח כל כך קל לעשות אותי מאושרת.. זה פשוט מדהים:)

שתיכן להירגע !../images/Emo46.gif

אני עייפה !! וחוץ מזה שאני תמיד תוקפת כל מי שמתקרב למיכל בצורה אוטומטית

The Macker Girl

New member
תפסיקי להתלונן!...

כולנו יודעים שאת קורעת את עזריאלי כל יום... את נהנת יותר מאיתנו! ואולי לא...? (שנים שלא אמרתי את זה!!!)

למעלה