לרגל סיום החופש המתעקש לבוא

סיונול

New member
אני בשוק!!../images/Emo12.gif

לא אמרת מעפן/מעפנה/מעפנית וכו.. הודעה שלמה!!!! יו גו גירל!

EmGee

New member
טוב בוא נכנס ראש בראש

קודם כל אני משווה את האירועים הבאים:
חלוצי החלל במיוזיק פקטורי
כל הקופה
חישגוזים בפארק
הופעה של מוש בן ארי, שוטי הנבואה ורייכל בניצנים
עיר הבירה ערב היפ הופ
עיר הבירה ערב ראגיי
כלא שש במיוזיק פקטורי
מסיבה בליזארד
עוד מסיבה בליזארד
תחרות להקות צעירות בג'י
מסיבה מעפנה בג'י
הפנינג היפהופ בסנטר
עוד אחד...
הפנינג היפ הופ בכ"ס
הופעה של שוטי הנבואה ומוניקה סקס בהוד השרון
מסיבה בחוף פרישמן שנית כל אני אוסיף:
מעשנים את כפ"ס
2 מסיבות נוער בג'י בנוסף למה שקודם הזכרת
הופעה של קילה פריסט ורמדי בהאנגר11
מסיבה בג'י ספוט ב17.6 (לא חשבת על זה ראסטה קטן)
פתיחת ליין מוזיקה שחורה בוי-באר ברשל"צ (וגם סגירתו...) ואם אפשר אני רוצה להוסיף משהו בסביבות 4,500 שקל בעבודה ושיעורי נהיגה וסחמים כאלה שלא היו לך

אוקיי

לא כל כך הרבה: הופעות: חלוצי החלל במיוזיק פקטורי כל הקופה הדג נחש בפסטיבל הזה בחוף פרישמן בת"א עיר הבירה (במת ראפ) ימים אחרונים: עיר הנוער טיולים: הייתי בטיול עם המחנות העולים

שכחתי משהו קטנטן

בעיר הבירה הלכתי גם להופעה של הבליינים (אולי שכחתי בגלל שאני מתבייש בזה שאני אוהב אותם)

סיונול

New member
נם אני בקושי זוכרת...

לא בגלל שעשיתי הרבה דברים.. אני סתם סתומה.. אממ אז.. אממ.. כל הקופה ( זה היה בחופש??) חישגוזים בפארק.. כלא 6 ומקס ועידן במיוזיק פקטורי מסיבות בג'י.. נם.. כמעט כולם.. מחנה קיץ של הצופים.. שגזל 10 ימים מהחופש היקר שלי!:( נסעתי ברכבת!!!! יאאאאאאאאאאאאא:) עיר הבירה... אבל האוטובוס בא מוקדם מידי..:( אפילו לא ראיתי את כלא! אה... הייתה הופעה של דנה אינטרנשיונל במודיעין.. ונם.. הלכתי...:/ יאפ.. תצחקו תצחקו... טוב.. זה מה שאני זוכרת בנתים.. אני חייבת ללכת אז אולי אני יזכר בעוד.. אממ.. לסוף החופש.. עיר הנוער! מוקקקקקיייייי!! מסיבת סוף בג'י ומצעד האהבה... ואולי סמינר פתיחת שנה של הצופים... ולהיות כמה שיותר ימים בים!!! אני לבנה מידי!!! אההה :(

אני בטוח הולכת לנצח !!!

הייתי בבתי חולים !! כבוד לי !! אני שולטתתתתתת !! או שלא...
אה...וגם אני הייתי בהופעה של זנגוולי החצר
ובצמח !! ( למרות שחשבו שאני מסוממת ולא רצו להכניס אותי..אז מה אם לבן אדם יש כדורים בתיק ?! זה אומר שזה אקסטזי ?! חוצפה !) יום טוב !

choul

New member
אוקיי..

לא יצא לי להיות בהופעות..חוץ מכל הקופה אבל הייתי בהרבה חופשות שביטלו לי את זה.. אז קודם כל חופשה אני וחבר שלי בתל אביב 4 ימים מתוכם כל הקופה ישנו בבית של אח שלי שגר בתל אביב מול הים...זה מין חופשה כזאת... צפון- הגושרים דרום- הולידי אין אם אני זוכר נכון...וצלילה! הולנד שבועיים חזרתי לפני שבוע גרנו בסירה... תוכניות? אולי סופר לנד עם חברים..

סיונול

New member
ה-הופעה של החופש!!!!!!

עוף שימחס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאאא הגיעו וקרעו את מודיעין!!!!:)

למעלה