לשבוע החדש

../images/Emo32.gif ספרותי ../images/Emo63.gif../images/Emo22.gif

שמעתי על ספר של מישהי שעשתה מחקר על שלושה דורות של אמהות בקיבוץ (ויחסן לאמהוּת, אידיאולוגיה והשילוב ביניהן). מישהי שמעה על זה? יודעת מה שם הספר או שם החוקרת?

כן! (לא קראתי, אבל שמעתי)

ד"ר אריאלה למדן, "משתיקה לזעקה לדיבור: שלושה דורות של אמהות בקיבוץ".

בדידות של עקרת בית ../images/Emo10.gif

מזמינה אתכם לפה לראות קצת מה עובר עלינו בין הבית לילדים .. מוזמנות לשתף ולהגיב.

r1r2r3

New member
איזה מקסים ../images/Emo70.gif כמה נכון וכמה ../images/Emo10.gif

לי בנתיים יש רק ילדה אחת (בת 3 שבועות) אבל אני בהחלט כבר יכולה להבין את מה שנאמר (ד"א - את כתבת את זה? או שהבאת את זה ממקום אחר? כי זה רשום כ"כ יפה וכ"כ חזק!! כבר הספקתי לשלוח את זה לכמה אנשים במייל

Lali d

New member
../images/Emo32.gif מחשבים

בוקר טוב ושבוע טוב ! גלשתי להנאתי בפורום, והיונקת הקטנה ישבה עליי ושלחה ידיים אל המקלדת. אין לי מושג על מה היא לחצה, אבל האותיות של הדף נהיו גדולות יותר ומודגשות. יש למישהי מושג איך אני משנה את זה בחזרה???

sipi1

New member
הם לומדים את זה בפורום יונקים ../images/Emo3.gif

תנסי, מהסרגל העליון : תצוגה גודל אות בינוני ואפשר גם ללחוץ על CTRL ובעזרת הגלגלת של העכבר לבחור את גודל האות.

Lali d

New member
../images/Emo51.gif אני ממש ../images/Emo163.gif כי

זה היה מונח איפשהו במוח וההנקה כנראה העלימה אותו.יום טוב!

נראה לי שצריך להוסיף את זה

לשאלות הנפוצות
פעם בכמה זמן זה קורה לאחת האמהות כאן...

niritcat

New member
../images/Emo29.gifלילה ראשון בלי דנה.

כבר כמה זמן (בערך שנתיים
) אני אומרת לבעלי שברגע שאהיה בשליש השני של ההריון, אנחנו נצא לטיול של שבוע בלי דנה (בת שנתיים ושלושה חודשים). נו, אז עכשיו נראה שזה באמת יסתדר. החגים השנה יוצאים בדיוק בשליש השני של ההריון (אני עוד מחזיקה אצבעות שרק הכל יהיה בסדר - טפו
, טפו
, טפו!
) אז החלטנו כבר לראות איך דנה מסתדרת עם לילה אצל ההורים שלי. עבר יופי! אומנם דנה לא ישנה כל כך טוב (שלא לדבר על ההורים שלי
), אבל כל העניין עבר בקלות, בשמחה ובששון משני הצדדים. כשהשארתי אותה ביום שישי הסברתי לה שהיא נשארת לישון שם ושניקח אותה מחר. היא הבינה יופי, ידעה מה הולך לקרות, ושמחה מאוד לראות אותנו למחרת. באופן כללי, מאוד עוזר לנו לדעת שאפשר להשאיר אותה שם ללילה (או שניים) במקרה הצורך, ואני בטוחה שגם לה זאת היתה חוויה חיובית - לדעת שהיא יכולה להתמודד עם זה.

תזרקי אותו!!!!!

נורית זרחי חותמת את חגיגות הספר העברי בתפוז ומגיעה הערב ב-19:00 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלותיכם. אפשר להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-22:00 תגיע ורדה רזיאל ז'קונט ל-blogtv ותענה לשאלותיכם לקראת המיונים לתחרות "השדרן של המדינה" שיערכו מחר. ניתן להשאיר לה שאלות מראש בפורום.

לינה משותפת....אאוצ'

טוב צ'מעו, המצב לא יכול להמשך ככה. כבר כמה ימים אני מרגישה שכל הגוף תפוס לי ולא מבינה למה. אני עצבנית יותר מכרגיל ולא מבינה למה. היום לפנות בוקר מגיע דנדוני אלינו למיטה (כרגיל, רק שהיום זה היה מוקדם יותר מכרגיל) ומתנחל לו איך שבא לו (גם כן כרגיל). רק מה - איך שהוא בא התחלתי עוד פעם להתהפך ולהרגיש לא נוח. ואז זה היכה בי - אני קמה, ורואה שכל לילה אני ישנה על כ - 20 ס"מ מהמיטה כולה (1.6). מוטי ישן לו על חצי, דן לוקח מהחצי שלי עוד 3/4 ומה נשאר??? וגם ה - 20 ס"מ האלו הם שינה מכווצת כי אני לא רוצה להתגלגל לא על דן ולא למטה. הוא לא מסכים כבר לחזור למיטה שלו אחרי שהוא מגיע אלינו. ולא כ"כ מפריע לי מלבד זה שאני לא ישנה ותפוסה כולי כבר כמה ימים טובים. מה דעתכן? להעביר כמה לילות קשים ולהרגיל אותו לישון לילה שלם במיטתו? לא נראה לי שהוא יסכים למזרון מתחתינו - הוא תמיד רוצה איתנו-איתנו ולא "בערך".

אולי תשני איתו בחדר שלו כמה ימים

אצלנו זה עבד. כך יש הרגשה, לא ש"מוציאים" אותו מהמיטה של ההורים, אלא שאת יוצאת מהמיטה/חדר שלו. תום המשיך להגיע אלינו למיטה מידי פעם, אבל התדירות מאוד פחתה.

למעלה