לשבוע החדש

תּמר

New member
תספרי לו איך את מרגישה

בדיוק כמו שסיפרת לנו, ואחר כך תסבירי לו שזה בגלל שהוא ישן איתך. אם הוא יודע להתבטא, תוכלי לבקש ממנו רעיונות לפתרונות. אם לא - תציעי לו את פתרונות, ותשאלי אותו מה נראה לו יותר. אפשרות נוספת - כשהוא בא אליך בבוקר, תני לו לישון שם ותעברי בעצמך למיטה שלו - עם הסבר ששם יותר נוח לך. אם הוא לא יבין מזה משהו (ולמען האמת - לא נראה לי שהוא יוכל להסיק מזה מסקנה בונה), לפחות תוכלי לחלץ את עצמותיך וליישר את גבך

אמממאאא

New member
תוסיפו מיטה כבר אמרתי?...

תינוק אחד לא גדול,עינת אחת רזה וגם מוטי אחד וצפוף לכם?... תחשבו עלינו יהיה לכם פחות צפוף... אני בעד עוד מיטה,מזרן לא פותר את זה שהם רוצים להרגיש את אמאבא

יעל ושלילאב - כנראה שזה הפתרון ../images/Emo13.gif

מוטי ישן איתו הלילה (אפילו לא דיברתי איתו על הצעות לפתרון עדיין זה בא לו באינסטינקט כנראה
) והוא לא בא למיטה שלנו בכלל. אפילו לא התעורר מרגע שמוטי היה לידו.

maya100

New member
ממש רעיון גרוע!../images/Emo46.gif

איך תהיה ככה לדן אחות?!

../images/Emo6.gif וזה שהאבא של האחות של דן

הולך למילואים לחודש זה לא רעיון עוד יותר גרוע???

odeia

New member
../images/Emo6.gif מי ראה עכשיו החיים זה לא הכל?

הראו את דפנה עם כאבים בשדיים ובעלה מחפש לה פתרון. כל עיצות הסבתא למיניהן עד שהוא מגיע ליועצת הנקה שמראה לו איך לתפוס את הפטמה (היא מרימה את החולצה) וקובעת שיש לה פטמות סדוקות ואומרת לו שהיא צריכה למרוח שמן נבט חיטה. לא ידעתי אם לבכות או לצחוק.

odeia

New member
ולקנות 3 משאבות הנקה? לפחות חלק

מהביטויים היו נכונים, לפחות חלק מהנתונים היו נכונים.

ואני לתומי חיכיתי לסוף לראות אולי

הם יגידו משהו לקידום ההנקה וכו' (או יכתבו בכתוביות המשתתפים). דוקא לקנות 3 משאבות לא הפתיע אותי, כי גם פה בפורום יש כאלו שהתנסו במספר משאבות. ושאלה בנושא המשאבות: איזו משאבה מגיעה בקופסא הכחולה? [ניוד של המשאבה בצורה "בטוחה" נראה לי חשוב (וחבל שלא הייתי מודעת לכך קודם)]

למעלה