מה הינך רוצה יקירי ?
מ מיכליק XD New member 10/11/07 #44 ../images/Emo135.gifדר דר , אתה חייב לראות מש'ו . ../images/Emo7.gif
ה הדריייייקXD New member 12/11/07 #72 ../images/Emo10.gif מאיפה השגת את התמונה ? ולמה היא מצטלמת ככה ? גם כשהיא תעשה סקס היא תצטלם ? בעע דוחה .
../images/Emo10.gif מאיפה השגת את התמונה ? ולמה היא מצטלמת ככה ? גם כשהיא תעשה סקס היא תצטלם ? בעע דוחה .
O O דילב O New member 9/11/07 #17 ../images/Emo119.gifשבת שלום , שבת שלום . שבת שלום ומבורך ! את האבק מכל פינה, נסיר לכבוד שבת. לבובה שמלה נקיה, נלביש לכבוד שבת. שבת שלום, שבת שלום, שבת שלום ומבורך ! מי אוהב את השבת ? אמא ואבא. מי אוהבת את השבת? סבא וסבתא. מי אוהב את השבת? אני אתה ואת , כל העולם כמעט. אז למה לא כל יום שבת? כל יום. שבת
../images/Emo119.gifשבת שלום , שבת שלום . שבת שלום ומבורך ! את האבק מכל פינה, נסיר לכבוד שבת. לבובה שמלה נקיה, נלביש לכבוד שבת. שבת שלום, שבת שלום, שבת שלום ומבורך ! מי אוהב את השבת ? אמא ואבא. מי אוהבת את השבת? סבא וסבתא. מי אוהב את השבת? אני אתה ואת , כל העולם כמעט. אז למה לא כל יום שבת? כל יום. שבת
ה הדריייייקXD New member 9/11/07 #18 ../images/Emo187.gif את לא מבינה כמה הייתי שרה תשיר הזה בגן אאאאאאאאאאאאאאאאאאזזזזזזזזז לללללללללללממממממממממהההההההההה ללללללללללללללללאאאאאאאאאאא ככלללללללל יוווווווווווווווווום ששששששששששששבבתתתתתתתתתתתת ? כלללללללללללל יוווווווווווווווווום , שששששששששששששבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבת ? השתגעתי
../images/Emo187.gif את לא מבינה כמה הייתי שרה תשיר הזה בגן אאאאאאאאאאאאאאאאאאזזזזזזזזז לללללללללללממממממממממהההההההההה ללללללללללללללללאאאאאאאאאאא ככלללללללל יוווווווווווווווווום ששששששששששששבבתתתתתתתתתתתת ? כלללללללללללל יוווווווווווווווווום , שששששששששששששבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבת ? השתגעתי
O O דילב O New member 9/11/07 #19 ../images/Emo119.gifככן גם אני ! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בואי בואי הברוכה יום שבת יום מנוחה בואי נא בואי נא המלכה.
../images/Emo119.gifככן גם אני ! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בואי בואי הברוכה יום שבת יום מנוחה בואי נא בואי נא המלכה.
ה הדריייייקXD New member 9/11/07 #29 ../images/Emo187.gif חחח ../images/Emo6.gif את מכירה גם את השיר הבא ? : "אם אומר לכם לקראת כלה , תאמרו כולם צ'ירי בירי בום . אם אומר לכם לקראת דודי תאמרו כולם צ'ירי בירי בום. לך דודי לקראת כלה לכך דודי לקראת כלהההה צ'ירי בירי בירי בום ! "
../images/Emo187.gif חחח ../images/Emo6.gif את מכירה גם את השיר הבא ? : "אם אומר לכם לקראת כלה , תאמרו כולם צ'ירי בירי בום . אם אומר לכם לקראת דודי תאמרו כולם צ'ירי בירי בום. לך דודי לקראת כלה לכך דודי לקראת כלהההה צ'ירי בירי בירי בום ! "
א אוראליי XD New member 9/11/07 #24 ../images/Emo210.gif חחחחחחחחחחחחח גם נאי הייתי שרה מלללא תשיר הזה D: "אז למה לא כל יום שבת ? , כל יום שבבבבתת "
../images/Emo210.gif חחחחחחחחחחחחח גם נאי הייתי שרה מלללא תשיר הזה D: "אז למה לא כל יום שבת ? , כל יום שבבבבתת "
נ נוופריי New member 9/11/07 #32 שהה שהה שההה שקט בבקששהה פעילות פ'עילות פעילות פ'עילות ידייים שלובותתתתתתתתתתתתתתDDDD: שכחתי תשיר שהיינו שרים דלזז תזכירי לי D:
שהה שהה שההה שקט בבקששהה פעילות פ'עילות פעילות פ'עילות ידייים שלובותתתתתתתתתתתתתתDDDD: שכחתי תשיר שהיינו שרים דלזז תזכירי לי D:
O O דילב O New member 11/11/07 #64 ../images/Emo119.gifנראה נראה נראה. מי יושב יפה? נראה נראה נראה. מי יושב יפה? הידיים שלובות. הרגליים צמודות. והגוף זקוף ישר. והפה מיד נסגר. שששששששששששששש. פעילות פ'עילות חחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo119.gifנראה נראה נראה. מי יושב יפה? נראה נראה נראה. מי יושב יפה? הידיים שלובות. הרגליים צמודות. והגוף זקוף ישר. והפה מיד נסגר. שששששששששששששש. פעילות פ'עילות חחחחחחחחחחחחחחחחח
נ נוופריי New member 11/11/07 #69 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחDDD: חחחח היום נעשה את זה לרואי ועומר הם ירקו עלינוDDDD;
א אוראליי XD New member 9/11/07 #26 ../images/Emo210.gif בוקר טוב [?!] או להגיד צהריים ?. D: שאלה טיפשית