כי כותבים באוף שאוראל פתחה לשישי עד ראשון .
L lililulu New member 20/10/07 #25 היי לי עדיין ישD: אני לא מורידה סתם כי תליתי עם נייר דבק אז חבל על הקיר בטח יתקלף יכאב לי לראות קיר מתקלףD; אבל את אלה שהיו לי על הארון והדלת הורדתי מזמן
היי לי עדיין ישD: אני לא מורידה סתם כי תליתי עם נייר דבק אז חבל על הקיר בטח יתקלף יכאב לי לראות קיר מתקלףD; אבל את אלה שהיו לי על הארון והדלת הורדתי מזמן
ל לילוש ואושרי לנצח New member 20/10/07 #26 |פרח יוםם טוב ושבת שלוםם ישש ליי יומולדת חחח מזל טוב ליי!
M MaStuLa76 New member 20/10/07 #27 מזל - טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif
ט טוליlove נולי New member 20/10/07 #30 ../images/Emo97.gifמזל טוב מאמי../images/Emo65.gif פתחו לך שירשור?
ט טוליlove נולי New member 20/10/07 #28 ../images/Emo97.gifיום טופ בנות=] למה ליזרוק?????? איו לך לב... תעבירי אותם ליייי!! סתם מאמי אל תיקחי ללב .. פשוט אני לא מבינה איך אפשר ליזרוק דבר כזה... כל יום אני מחפשת כתבות/פוסטרים ובין רגע את זרקת הכל.. כאילו תעשי מה שאת חושבת אבל עצוב שבנות יורדות מהם
../images/Emo97.gifיום טופ בנות=] למה ליזרוק?????? איו לך לב... תעבירי אותם ליייי!! סתם מאמי אל תיקחי ללב .. פשוט אני לא מבינה איך אפשר ליזרוק דבר כזה... כל יום אני מחפשת כתבות/פוסטרים ובין רגע את זרקת הכל.. כאילו תעשי מה שאת חושבת אבל עצוב שבנות יורדות מהם
מ מיכליק XD New member 20/10/07 #34 ../images/Emo135.gifהראל , הראל והראל , ! להלהלה D: תשימי פוסטרים של הראלייייייק . P = חח ואני ידעתי זאת ראשונה , [: אבל בכ"ז - מזל"ט . [;
../images/Emo135.gifהראל , הראל והראל , ! להלהלה D: תשימי פוסטרים של הראלייייייק . P = חח ואני ידעתי זאת ראשונה , [: אבל בכ"ז - מזל"ט . [;
מ מיכלוש יוסף New member 21/10/07 #57 ../images/Emo135.gifהפורום ניהיה יבש קצת . |: אווווו לא , !!! בואו נחזיר אותו לקדמותו . D:
מ מיכלוש יוסף New member 21/10/07 #59 מספרים עליי שאני קצת השתנתי ואומרים שאיבדתי ת'תמימווווווות לו רק ידעת את הדרך שעברתייייייי כדי למצור לי איזה רגע של שלמווווווות
מספרים עליי שאני קצת השתנתי ואומרים שאיבדתי ת'תמימווווווות לו רק ידעת את הדרך שעברתייייייי כדי למצור לי איזה רגע של שלמווווווות
מ מיכלוש יוסף New member 21/10/07 #60 לפניי עומד אדם שמתבונן לווו ומחפש את השינוי שחל עליייייייו ולא מוצא דבר מוזר שהשתנה בווו חוץ מהצבע שהחזרת לו לחיייייייו
לפניי עומד אדם שמתבונן לווו ומחפש את השינוי שחל עליייייייו ולא מוצא דבר מוזר שהשתנה בווו חוץ מהצבע שהחזרת לו לחיייייייו
מ מיכלוש יוסף New member 21/10/07 #61 ../images/Emo135.gifויש לי חשק לפעמיייים לצעוק חזזזק אל הע העולם על מי את בשבילי ומה שאת נותנתתתתתת