סייייייידרו לדילב את המחשב:] היא תתתכף תבוא D = ,,,,,,
א אוראליי XD New member 21/10/07 #132 ../images/Emo210.gif הווו ימים טוביים שהשמש בם זוורחת והעיר כולה פורחת כמו השיייייר ,
א אוראליי XD New member 21/10/07 #133 ../images/Emo210.gif ואז אתה קטן ופתאום בשיר כמו הבעל הבית שששלל השייייר
א אוראליי XD New member 21/10/07 #134 ../images/Emo210.gifואלה הם ימים טובים שהללבבוות מתרחבים ובני אדם מזריקים זנחים כמו פרחיייים
א אוראליי XD New member 21/10/07 #135 ../images/Emo210.gif הו ימים טובים שהשמש בם זורחת והעיר כולה פורחת כמוו השיייר , הוו ימים טובים לא אכפת לך הסולר והדיזל והפסולת באווייר , ניייגמרר : [ בא לי עוווד ,, רגע .
../images/Emo210.gif הו ימים טובים שהשמש בם זורחת והעיר כולה פורחת כמוו השיייר , הוו ימים טובים לא אכפת לך הסולר והדיזל והפסולת באווייר , ניייגמרר : [ בא לי עוווד ,, רגע .
א אוראליי XD New member 21/10/07 #136 ../images/Emo210.gif את באה אליי , לראות אם אני פצוע מרסיסיי אהבתך , את באה אלייי ואייןן לאןן לברווח , איך אווכל ממך להסתתתר
../images/Emo210.gif את באה אליי , לראות אם אני פצוע מרסיסיי אהבתך , את באה אלייי ואייןן לאןן לברווח , איך אווכל ממך להסתתתר
א אוראליי XD New member 21/10/07 #137 ../images/Emo210.gif זה כמו לשכוח ובשניה להזכר את באה אליי מתוך ימים מתוך ספרים מתוך שיייריים את באה אליי , כווובששתת .
../images/Emo210.gif זה כמו לשכוח ובשניה להזכר את באה אליי מתוך ימים מתוך ספרים מתוך שיייריים את באה אליי , כווובששתת .
א אוראליי XD New member 21/10/07 #138 ../images/Emo210.gif את באה אליי לבדוק אם אני כנוע לקצב פעימות לבך , את באה לאיי ואין לי דקה לשכווח את הטירווף במבטךך את באה אלייך מתוך ימים מתוך ספרים מתוך שייריםם את באה אליי כובשששתת .
../images/Emo210.gif את באה אליי לבדוק אם אני כנוע לקצב פעימות לבך , את באה לאיי ואין לי דקה לשכווח את הטירווף במבטךך את באה אלייך מתוך ימים מתוך ספרים מתוך שייריםם את באה אליי כובשששתת .
נ נטוש love אדם New member 21/10/07 #141 משעמם לי אוראלי כנסי יש לך ד'ש מ... ליאורי שלוחת לך נשיקות ושהיא אוהבת אותך המוןן
מ מיכליק XD New member 22/10/07 #158 ../images/Emo135.gifכמה ד"שים היא מוסרת לה ? . D = כל יום אחד חדש . XD
נ נוופריי New member 22/10/07 #145 חזררררררררתי עכשיו:S ואני רעבה,,.. אכלתי היום רק אורזז וקציצה D=,,,,,, ושתי בפלות אצלדילב ..=|| אני רעבב D=
חזררררררררתי עכשיו:S ואני רעבה,,.. אכלתי היום רק אורזז וקציצה D=,,,,,, ושתי בפלות אצלדילב ..=|| אני רעבב D=
ח חןן בוזגלו New member 22/10/07 #146 טוטוטוטוטו דורה D= ללילה טוב [:: "רק שאתה..בלה בלה בלה" היא התכוונה אליו D==