לשישי-שבת

lililulu

New member
היי שירה :)

מה שלומך היום?
נכון שיש שלישייה מדהימה לגמר? ונכון שאורן חתיך? ונכון שאת לסבית אבל אם כבר גברים אז רק בני 3 שהם קרובי משפחה שלך? [;

../images/Emo126.gifהיי עמית . ../images/Emo9.gif

סליחה שאני נדחפת אבל רק רציתי להגיד לך .. D; זוכרת שאמרתי לך שדודים שלי גרו ביוקנעם ? , [; אז אז אז ,, הם לא גרו ביוקנעם , O; הם גרו קרוב .. ,
בשדה יעקוב . :) חעחע , D; היית שם פעם ? . XD

lililulu

New member
לא../images/Emo12.gif איפה זה?D:

אם זה היה קרוב אליי הייתי מכירה את זהD;

lililulu

New member
אתה מוח חכם, אבל,,,,,

דודים שלך מוחות שקרניםD; סתם קטן וחמוד שמוכךP=

../images/Emo126.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אבל ,, ../images/Emo10.gif

זה קרוב ,, P = תשאל את אימא או אבא והם יגידו לך שזה קרוב . :)

lililulu

New member
היי זה באמת קרוב אליי!

למה לא אמרת שזה ליד רמת ישי וטבעון?!D; זה 10 דקות ממני +/- [:

MaStuLa76

New member
היי עמית [:

מה שלומך היום? יותר טוב מזה יכול להיות [: אבל לבנתיים טוב [: נכון שיש שלישייה מדהימה לגמר?אהאה :) ונכון שאורן חתיך?סתמי כבר! ונכון שאת לסבית אבל אם כבר גברים אז רק בני 3 שהם קרובי משפחה שלך?
אני לס'

חן XD

New member
אחחחחח איזה שלישיההה (חוץץ ממארינה)

שלומי ובועז בגמר וואי היה הכי כיף בתכנית ! שישבת היינו אני נופריק ושבת דילב הייתה :] כפרות על העיניים של כולכםםםםם אני מאושרת :]

MaStuLa76

New member
שאלון לילה שכזה לערות [:

בגירסאת יאיר לפיד: אם היית חייה, איזה חייה היית? לאיפה היית נוסעת לשנה? מה היא בעינייך תכונה ישראלית? איזה חלק בעצמך היית משנה? מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? מה מפחיד אותך? מה מרגש אותך? מה מצחיק אותך? מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? על מה אתה מתחרט? מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר.. בנושא אופנה: 1.שם: 2.בן\בת? 3.גיל? 4.אז מה קורה? 6.עכשיו מתחילים בשאלון, טוב? 7.איך אתה מתלבש לביה"ס? 8.איך מחשיבים אותך בכתה מבחינת בגדים [סטייליסט, ספורטיבי, פרחי...?] 9.בכל כמה זמן אתה קונה בגדים ליציאה? 10.בכל כמה זמן אתה קונה בגדים לביה"ס? 11.אתה נוהג לשים ג'ינסים? 12.את נוהג לשים טרניגים? 13.אתה נוהג לשים חולצות גדולות? 14.אתה נוהג לשים חולצות צמודות? 15.אתה נוהג ליקנות בגדים ממש יקרים? 16.אתה נוהג לקנות מותגים? 17.אתה נוהג לקנות בגדים מהשוק? 18.אם אתה לא נוהג כלום..זה המקום לרשום..? 19.איכפת לך בכלל מאיך שאתה מתלבש? 20.אתה בא בבגדי ספורט? 21.אתה נכנס לוואלה אופנה? 22.אתה רואה את הערוץ FTV? 23.איזה דוגמנית הכי יפה בעניך? 24.איזה דוגמן הכי יפה בעניך? 25.חברת בגדים מועדפת? 26.מי הבן אדם הכי לא סטייליסט בענייך? 27.מי בן אדם הכי סטייליסט בענייך? 28.מי הסלב הכי לא סטייליסט בעניך? 29.מי הסלבס בכי סטייליסט בעניך? 30.יש לך עוד משהו להוסיף בעניין האופנה? 31.איך היה השאלון? 32.אם טוב ואם לא טוב אז למה? 33.משהו אחרון להוסיף [לא חייב באופנה]? 34.שמת לב שחסר מס' 5? כרגע... כרגע: מה השעה? הרגשה כללית? שיר מתנגן ברקע? איזה? מה את/ה לובש? מה הדבר האחרון שאכלת? מחכה למשהו?

MaStuLa76

New member
יש פה ריח של נקיקD;בטח מנירית../images/Emo6.gif

בגירסאת יאיר לפיד: אם היית חייה, איזה חייה היית?פרפר לאיפה היית נוסעת לשנה?ניו יורק [: או לונדון או פריז :) מה היא בעינייך תכונה ישראלית?לאכול חומוס? לצפצףףףף במכוניות ?!
איזה חלק בעצמך היית משנה?כלום , איך שאלוהים ברא אותי ככה אשאר [: מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו?נמנמנ.. שיש לי שיעה כלשהי ? אני נלחמת איתה עד הסוף. עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב?אהמ , עברי לידר - כמובן . מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה?איני יודעת. לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?אמ , גיל 5-8 |: מה מפחיד אותך?כלביםD: מה מרגש אותך?מילים. מה מצחיק אותך?אנשים [: מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?משהו ייחודי? אין כזה. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? על מה אתה מתחרט?כ-ל-ו-ם. אם הייתם שואלים אותי לפני כמה ימים , הייתי בטח עונה אחרת. מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם?"אני מתה לחיות"
סתם. לא יודעת. תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר.. לקלקל לאנשים את המצברוח בנושא אופנה: 1.שם:שירה 2.בן\בת? 3.גיל?16 4.אז מה קורה?אחלה [: 6.עכשיו מתחילים בשאלון, טוב?נגיד 7.איך אתה מתלבש לביה"ס?תלבושת,רגיל [: 8.איך מחשיבים אותך בכתה מבחינת בגדים [סטייליסט, ספורטיבי, פרחי...?]לא יודעת [: 9.בכל כמה זמן אתה קונה בגדים ליציאה?שיש כספ' [: 10.בכל כמה זמן אתה קונה בגדים לביה"ס?^^ 11.אתה נוהג לשים ג'ינסים?מידי פעם 12.את נוהג לשים טרניגים?כה 13.אתה נוהג לשים חולצות גדולות?מדי פעם 14.אתה נוהג לשים חולצות צמודות?כן 15.אתה נוהג ליקנות בגדים ממש יקרים?לא כ"ככככ יקר 16.אתה נוהג לקנות מותגים?כן 17.אתה נוהג לקנות בגדים מהשוק?לא,אולי איזה אחת או שתיים פעם ב.. 18.אם אתה לא נוהג כלום..זה המקום לרשום..? 19.איכפת לך בכלל מאיך שאתה מתלבש?כמו כל בנאדם ממוצע 20.אתה בא בבגדי ספורט?לא הבנתי 21.אתה נכנס לוואלה אופנה?לא 22.אתה רואה את הערוץ FTV?לא 23.איזה דוגמנית הכי יפה בעניך?גלית גוטמן 24.איזה דוגמן הכי יפה בעניך?טל אלון 25.חברת בגדים מועדפת?לא יודעת כל פעם ממקום אחר 26.מי הבן אדם הכי לא סטייליסט בענייך?ערביםD; 27.מי בן אדם הכי סטייליסט בענייך?ציון ברוך [?] 28.מי הסלב הכי לא סטייליסט בעניך?לא יודעת,אולי הראפרים 29.מי הסלבס בכי סטייליסט בעניך?עברי , הוא מתלבש כזה אלגנטי יפה כזה [: לא כמו ערס מצוי 30.יש לך עוד משהו להוסיף בעניין האופנה?לא 31.איך היה השאלון?אחלה 32.אם טוב ואם לא טוב אז למה?שקט 33.משהו אחרון להוסיף [לא חייב באופנה]?שש 34.שמת לב שחסר מס' 5?לא כרגע... כרגע: מה השעה? 3:48 הרגשה כללית?אחלה [: שיר מתנגן ברקע? איזה?לא מה את/ה לובש? פיג'מה D; מה הדבר האחרון שאכלת? נמ בורקס ועלי בייבי מחכה למשהו?לא

../images/Emo126.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

"26.מי הבן אדם הכי לא סטייליסט בענייך?ערביםD;" הם הכי סטייליסטים שיש .
כמו המלצר . XD

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif עונה לשיריקק כי משעמם לי D:

בגירסאת יאיר לפיד: אוקק :) אם היית חייה, איזה חייה היית? כלב לאיפה היית נוסעת לשנה? לטורקיה מה היא בעינייך תכונה ישראלית? עצבנים \: איזה חלק בעצמך היית משנה? הכל |: מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? שהם קקא D: עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? חן אהרוני הכוסוןD: מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? שרושמים אכפת עם ט' ,, או שמישוו לא יודע מה זה קקטוסXD לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? תאונה של אחי :( מה מפחיד אותך? חושך , להיות לבד , ~ פוחד~ מה מרגש אותך? אהבה , לפגושש מישוו קרוב:) , אפרסקית מרגשת אותי :) מה מצחיק אותך? אביב ,- בייב לחץץ - אביבD: מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? היםם לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? טיפול בשכלל ,, צריך לשאוב אותו נראלי D: איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? משחק.. על מה אתה מתחרט? על זה שהתחברתיי לבנות שנראו כל כך שונה \: מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? "..יש סיבה לכל דבר שכאן קרה אני עוזב היום בלי להזיל דמעה .." תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר..לנג'אסס יאאלהה חפרתם D: בנושא אופנה: 1.שם:לינוי? 2.בן\בת? בת ! 3.גיל? מתקרבתת ל16 :) 4.אז מה קורה? הכל נחמדוש 6.עכשיו מתחילים בשאלון, טוב? טוב טוב :) 7.איך אתה מתלבש לביה"ס? ג'ינסס וחולצת ביצפר D: 8.איך מחשיבים אותך בכתה מבחינת בגדים [סטייליסט, ספורטיבי, פרחי...?] מחשיבים ? חעע, שידחפו עצמם לתחת המסריחיםם האלהה .. לא שמים אפילו דוודורטט ולא מצחצחים שינייםם בבוקר \: 9. בכל כמה זמן אתה קונה בגדים ליציאה? מתיי שאני מוצאתת משו יפה :) 10.בכל כמה זמן אתה קונה בגדים לביה"ס? כל שנה - חצי שנה 11.אתה נוהג לשים ג'ינסים? בטחח . 12.את נוהג לשים טרניגים? לאD: 13.אתה נוהג לשים חולצות גדולות? לא לא , רקק בבית כפיג'מה .. חעע זה מכסה את כל הגוף XD 14.אתה נוהג לשים חולצות צמודות? דיי , 15.אתה נוהג ליקנות בגדים ממש יקרים? ממ לאא 16.אתה נוהג לקנות מותגים? לאא, זה לא כל כך אכפתת לי כל עוד זה יפה :) 17.אתה נוהג לקנות בגדים מהשוק? עושה סיבוב מוצאת משו , למה לא ?D: 18.אם אתה לא נוהג כלום..זה המקום לרשום..? שאתה חתיך?
19.איכפת לך בכלל מאיך שאתה מתלבש? ממ כןן 20.אתה בא בבגדי ספורט? כשיש ספורט 21.אתה נכנס לוואלה אופנה? לא , יד דבר כזה בככלל ? 22.אתה רואה את הערוץ FTV? לא לא |: 23.איזה דוגמנית הכי יפה בעניך? רותם סלעע וברר רפפאלי 24.איזה דוגמן הכי יפה בעניך? חן אהרוני
חעע , הפכתיוו לדוגמנוש 25.חברת בגדים מועדפת? נמממ לא לא D: רנוארר..:) 26.מי הבן אדם הכי לא סטייליסט בענייך? האמאות הפריקיות וישש דברים כאלהD: 27.מי בן אדם הכי סטייליסט בענייך? נאממ , ערסלאנד? 28.מי הסלב הכי לא סטייליסט בעניך? את ! D: 29.מי הסלבס בכי סטייליסט בעניך? |מוזר , איני יודעת ת'תשובה D:| 30.יש לך עוד משהו להוסיף בעניין האופנה? לא , 31.איך היה השאלון? כואב הגב |: 32.אם טוב ואם לא טוב אז למה? למה מה קרה? אני יקרעע אותך תזהרי XD: 33.משהו אחרון להוסיף [לא חייב באופנה]? שששש מאוחרר כברר לכי לישון D: 34.שמת לב שחסר מס' 5? לא |: כרגע... כרגע: כן מה השעה? 04.02 הרגשה כללית? כואב הגב שיר מתנגן ברקע? איזה? אין שירר, מאוחרר כולם כבר ישניםם D: מה את/ה לובש? ג'ינסס וחולצה לבנה מרנואר למה? מה הדבר האחרון שאכלת? על האשש.. :) מחכה למשהו? לגמור ת'שאלון ולעוףף למיטהה לילהה טוב

חן XD

New member
נענה כי מ-ש-ע-מ-ם לי :\

בגירסאת יאיר לפיד: אם היית חייה, איזה חייה היית? דולפין :] לאיפה היית נוסעת לשנה? אוסטרליה מה היא בעינייך תכונה ישראלית? חוצפה איזה חלק בעצמך היית משנה? אממ טוב לי איך שאני וגם אוהבים אותי ככה :] הלא כן ? חח D: מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? כלום עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? עם איתי מבית הבובות D: מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? הכל חרא לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? הרבה. מה מפחיד אותך? אלוהים מה מרגש אותך? שיר מה מצחיק אותך? קומקאי מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? חומוסססססס לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? מודעות עצמית זה לא מצחיק D: איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? זה לא כישרון אבל לא לחלום יותר מדי על מה אתה מתחרט? כל כלום מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? הייתי פה תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר.. לזיין את השכל על חן אהרוני!?!?!?!?! בנושא אופנה: 1.שם: חן 2.בן\בת? הת 3.גיל? 15 4.אז מה קורה? ברוך השם יום יום 6.עכשיו מתחילים בשאלון, טוב?טוב 7.איך אתה מתלבש לביה"ס?נחמד עד מאוד 8.איך מחשיבים אותך בכתה מבחינת בגדים [סטייליסט, ספורטיבי, פרחי...?] הכל טוב D;; 9.בכל כמה זמן אתה קונה בגדים ליציאה? אואו כמעט כל שבוע 10.בכל כמה זמן אתה קונה בגדים לביה"ס? לא יודעעת 11.אתה נוהג לשים ג'ינסים? כן 12.את נוהג לשים טרניגים?כן 13.אתה נוהג לשים חולצות גדולות?כן 14.אתה נוהג לשים חולצות צמודות? כן 15.אתה נוהג ליקנות בגדים ממש יקרים ? לא כל כך 16.אתה נוהג לקנות מותגים? יאפ 17.אתה נוהג לקנות בגדים מהשוק? לפעמים 18.אם אתה לא נוהג כלום..זה המקום לרשום..? 19.איכפת לך בכלל מאיך שאתה מתלבש? כן 20.אתה בא בבגדי ספורט? לפעמים 21.אתה נכנס לוואלה אופנה? לא 22.אתה רואה את הערוץ FTV? לא 23.איזה דוגמנית הכי יפה בעניך? אמ רותם נו שחכתי את השם משפחה שלה 24.איזה דוגמן הכי יפה בעניך? טל אלון
ואממ מייקלואיס 25.חברת בגדים מועדפת? TNT כאילו דה 26.מי הבן אדם הכי לא סטייליסט בענייך? אמ לא ידועת 27.מי בן אדם הכי סטייליסט בענייך? הרבה 28.מי הסלב הכי לא סטייליסט בעניך? צדי צרפתי 29.מי הסלבס בכי סטייליסט בעניך? שרון מהגיים בויז , ציון ברוך :] 30.יש לך עוד משהו להוסיף בעניין האופנה? לא 31.איך היה השאלון?טוב 32.אם טוב ואם לא טוב אז למה? 33.משהו אחרון להוסיף [לא חייב באופנה]? די לזיין את השכל !! 34.שמת לב שחסר מס' 5? לא לא מעניין אותי כרגע... כרגע: מה השעה? 04:05 הרגשה כללית? טובה עד מאוד שיר מתנגן ברקע? איזה? your eyes מה את/ה לובש? פיג'מה מה מה הדבר האחרון שאכלת? גלידה מחכה למשהו?חוץ מלמשיח ?D: גו בועז גו שלומי

למעלה