כמה דמעות ואז ישכחו אותך../images/Emo105.gif
בגירסאת יאיר לפיד: אם היית חייה, איזה חייה היית? LOL לא יודעתo; לאיפה היית נוסעת לשנה? פריז! לונדון. מה היא בעינייך תכונה ישראלית? חוצפהחוצפהחוצפה. איזה חלק בעצמך היית משנה? לא לשאול אותי שאלות כאלו. תודהO_O מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? בקרוב אני מתחילה ללמוד לנגן על גיטרה חברותיי!!P: אני מתכננת אולי 8 חודשים לעשות עגיל בלשון.o_____O; עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? דימו. ואביב גפן. מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? לא זוכרת. לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לשנה שעברה בחופש. מה מפחיד אותך? מוות X_X מה מרגש אותך? שירים של אביב גפן מה מצחיק אותך? ארץ נהדרת. וג'וני. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את נתניה.3333> ומזל שיש את ת"א. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? יוגה. איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? לנגן על תופים!!1111
על מה אתה מתחרט? על זה שנולדתי
מאיפה לי. יש ככ הרבה מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? פה קבור הכלב. LOL בצחוק כמובן. תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר..לחוש שאתם פריקים? די. די אתם ל-א. תקלטו כבר! פריקים זה לא אנשים ששומעים רוק. ושמים לק שחור. זה הרבה מעבר לזה. תנוחו קצת Oo אתם רק עוד כמה פרחות בהכחשה,מנסות לחוש מגניבות. נו באמת
; משנות לי את כל הפלייליסט מדיכאון לרוק ישראלי. טיפשות. -____- *מצטערת פרקתי את כל עולי.* תגידו שזה לא מעצבן. בנושא אופנה: 1.שם: רותם. 2.בן\בת? באמצע 3.גיל? 15 וחצי. 4.אז מה קורה? חיים את החיים [= 6.עכשיו מתחילים בשאלון, טוב? (-_______-) טוב. 7.איך אתה מתלבש לביה"ס? חולצת ביה"ס מגעילה,ובדר"כ ג'ינס. אך השנה לא ולא!!1 איכ למה שאני אראה כמו כולם?![= אני קונה חולצות בצפר מיוחדות,וגוזרת,חותכת,תופרת,מדביקה עליהם מה שבאלי. ומאחורה אכתוב משפטים מגניבים.[= 8.איך מחשיבים אותך בכתה מבחינת בגדים [סטייליסט, ספורטיבי, פרחי...?] אלטרנטיבי o; ירדן אומרת ככה. אבל זה לא נכון. 9.בכל כמה זמן אתה קונה בגדים ליציאה? שבוע. 10.בכל כמה זמן אתה קונה בגדים לביה"ס? שבועיים.XD 11.אתה נוהג לשים ג'ינסים? כן. 12.את נוהג לשים טרניגים? איכ.רק לספורט ואחרי זה מחליפה. 13.אתה נוהג לשים חולצות גדולות? כן 14.אתה נוהג לשים חולצות צמודות? כן 15.אתה נוהג ליקנות בגדים ממש יקרים? תלוי לאן. יש לי בגדים שעלו 3 שקלים
ויש חלק שעברו את האלף.
16.אתה נוהג לקנות מותגים? לא תמיד. 17.אתה נוהג לקנות בגדים מהשוק? כן! ^_^ 18.אם אתה לא נוהג כלום..זה המקום לרשום..? אני גם נוהגת לקנות בתומר[X_X למרות שהם גנבים.] ובנוקס. ובעוד כמה חנויות קטנות בנתניה. 19.איכפת לך בכלל מאיך שאתה מתלבש? כן 20.אתה בא בבגדי ספורט? לא.~שונאת~ 21.אתה נכנס לוואלה אופנה? כשבאלי. 22.אתה רואה את הערוץ FTV? לא 23.איזה דוגמנית הכי יפה בעניך? מירי בוהדנה. 24.איזה דוגמן הכי יפה בעניך? אנחל בונני.
!!!!11 25.חברת בגדים מועדפת? של מותג? אז קרוקר. אבל אינלי ככ הרבה מותגים. הרוב זה מחנויות קטנות. 26.מי הבן אדם הכי לא סטייליסט בענייך? שי. O; 27.מי בן אדם הכי סטייליסט בענייך? ^^ גיא שמואלי.D: סתם. לא יודעת. 28.מי הסלב הכי לא סטייליסט בעניך? לא יודעת. 29.מי הסלבס בכי סטייליסט בעניך? הו. אינלי שמץ 30.יש לך עוד משהו להוסיף בעניין האופנה? אני אוהבת בגדים.מאוד. 31.איך היה השאלון? נחמד. 32.אם טוב ואם לא טוב אז למה? שתוק נחוי O_ם 33.משהו אחרון להוסיף [לא חייב באופנה]? תלכו לניצנים שנה הבאה!!111111 D: 34.שמת לב שחסר מס' 5? לא כרגע... כרגע: מה השעה? 1:49 הרגשה כללית? בסדר. שיר מתנגן ברקע? איזה? זיגוטה-אביב גפן. ~האמת לא החלפתי שיר חצי שעהoO~ מה את/ה לובש? חולצה שקיבלתי מהבצפר שגדולה עליי ב-6 מידות x_X מכנסון. מה הדבר האחרון שאכלת? כריות
מחכה למשהו? לא. אה כןןןןןןן ^______________^ ללכת לג'וני,שהוא יחזור מעבודתו.