לשישי-שבת

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif לאטט איממ גוו D:

הוא באמת כוסון
יותרר מזהה שהראת לי את תמונתו :) כיי חנצ'סס קטן קטןןן שיכפרעל היפהה הזהה:) האאאא והוא חמוד +++++++++++++++

lililulu

New member
עונה ובוקר טוב ליD=

בגירסאת יאיר לפיד: אם היית חייה, איזה חייה היית? כלב לאיפה היית נוסעת לשנה? ארגנטינה מה היא בעינייך תכונה ישראלית? לעקוף את התור איזה חלק בעצמך היית משנה? כל כך הרבה... מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? כלום עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? נראה לי עברי לידר מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? לא זוכרת
לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לכיתה ז' שהיה שם יום אחד ממש לא נחמד... מה מפחיד אותך? מוות מה מרגש אותך? דברים מסויימים שאנשים אומרים לי מה מצחיק אותך? כשנתקע לבנים משהו כואב בביציםD= מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לא יודעת
לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? טיפול בספאD: כל הרגליים שלי מתקלפותD; איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? צילום על מה אתה מתחרט? על מלא דברים מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? מה שבא להםD: תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר.. להתלהב מכל דבר בנושא אופנה: 1.שם: מה קשור השם שלי לאופנה?! 2.בן\בת? בת 3.גיל? בקרוב 15 בע"ה 4.אז מה קורה? בסדר אני יודעת
6.עכשיו מתחילים בשאלון, טוב? אחלה 7.איך אתה מתלבש לביה"ס? ג'ינס וחולצת בצפר 8.איך מחשיבים אותך בכתה מבחינת בגדים [סטייליסט, ספורטיבי, פרחי...?] זרוקהD: 9.בכל כמה זמן אתה קונה בגדים ליציאה? מתי שמתחשק לי... 10.בכל כמה זמן אתה קונה בגדים לביה"ס? כנ"ל 11.אתה נוהג לשים ג'ינסים? כן 12.את נוהג לשים טרניגים? לשיעורי ספורט ולחדר כושר 13.אתה נוהג לשים חולצות גדולות? גם 14.אתה נוהג לשים חולצות צמודות? גם 15.אתה נוהג ליקנות בגדים ממש יקרים? לא ממש...אבל גם לא בחמש שקלD; 16.אתה נוהג לקנות מותגים? כן 17.אתה נוהג לקנות בגדים מהשוק? לא 18.אם אתה לא נוהג כלום..זה המקום לרשום..? NEXT 19.איכפת לך בכלל מאיך שאתה מתלבש? לפעמים 20.אתה בא בבגדי ספורט? תלוי לאן 21.אתה נכנס לוואלה אופנה? לא 22.אתה רואה את הערוץ FTV? לא אני שונאת את הערוץ הזהD: 23.איזה דוגמנית הכי יפה בעניך? רותם סלע 24.איזה דוגמן הכי יפה בעניך? טל אלון 25.חברת בגדים מועדפת? אין משהו מסויים...יש הרבה 26.מי הבן אדם הכי לא סטייליסט בענייך? ידיד של אחותיD: 27.מי בן אדם הכי סטייליסט בענייך? ידיד שלי 28.מי הסלב הכי לא סטייליסט בעניך? בועז מעודה ביום רגיל כשלא מלבישים אותו לתוכנית
29.מי הסלבס בכי סטייליסט בעניך? אושרי כהן 30.יש לך עוד משהו להוסיף בעניין האופנה? לא
31.איך היה השאלון? בסדר לא יותר מזה 32.אם טוב ואם לא טוב אז למה? קצר ושאלות קצת אידיוטיות אבל חפיף [; 33.משהו אחרון להוסיף [לא חייב באופנה]? לא 34.שמת לב שחסר מס' 5? חזרתי אחורה ועכשיו שמתי לב
כרגע... כרגע: מה השעה? 11:31 הרגשה כללית? עייפות ותקיעת גרעפסים בלתי פוסקתD: שיר מתנגן ברקע? איזה? נדב קדמון עומד על צוק מה את/ה לובש? חולצה שגדולה עליי באיזה 9 מידות ומכנס קצר מה הדבר האחרון שאכלת? טוסטים מחכה למשהו? לעשות "שלח/י" בהודעהD;

כמה דמעות ואז ישכחו אותך../images/Emo105.gif

בגירסאת יאיר לפיד: אם היית חייה, איזה חייה היית? LOL לא יודעתo; לאיפה היית נוסעת לשנה? פריז! לונדון. מה היא בעינייך תכונה ישראלית? חוצפהחוצפהחוצפה. איזה חלק בעצמך היית משנה? לא לשאול אותי שאלות כאלו. תודהO_O מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? בקרוב אני מתחילה ללמוד לנגן על גיטרה חברותיי!!P: אני מתכננת אולי 8 חודשים לעשות עגיל בלשון.o_____O; עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? דימו. ואביב גפן. מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? לא זוכרת. לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לשנה שעברה בחופש. מה מפחיד אותך? מוות X_X מה מרגש אותך? שירים של אביב גפן מה מצחיק אותך? ארץ נהדרת. וג'וני. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את נתניה.3333> ומזל שיש את ת"א. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? יוגה. איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? לנגן על תופים!!1111
על מה אתה מתחרט? על זה שנולדתי o_O מאיפה לי. יש ככ הרבה מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? פה קבור הכלב. LOL בצחוק כמובן. תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר..לחוש שאתם פריקים? די. די אתם ל-א. תקלטו כבר! פריקים זה לא אנשים ששומעים רוק. ושמים לק שחור. זה הרבה מעבר לזה. תנוחו קצת Oo אתם רק עוד כמה פרחות בהכחשה,מנסות לחוש מגניבות. נו באמת o_O; משנות לי את כל הפלייליסט מדיכאון לרוק ישראלי. טיפשות. -____- *מצטערת פרקתי את כל עולי.* תגידו שזה לא מעצבן. בנושא אופנה: 1.שם: רותם. 2.בן\בת? באמצע 3.גיל? 15 וחצי. 4.אז מה קורה? חיים את החיים [= 6.עכשיו מתחילים בשאלון, טוב? (-_______-) טוב. 7.איך אתה מתלבש לביה"ס? חולצת ביה"ס מגעילה,ובדר"כ ג'ינס. אך השנה לא ולא!!1 איכ למה שאני אראה כמו כולם?![= אני קונה חולצות בצפר מיוחדות,וגוזרת,חותכת,תופרת,מדביקה עליהם מה שבאלי. ומאחורה אכתוב משפטים מגניבים.[= 8.איך מחשיבים אותך בכתה מבחינת בגדים [סטייליסט, ספורטיבי, פרחי...?] אלטרנטיבי o; ירדן אומרת ככה. אבל זה לא נכון. 9.בכל כמה זמן אתה קונה בגדים ליציאה? שבוע. 10.בכל כמה זמן אתה קונה בגדים לביה"ס? שבועיים.XD 11.אתה נוהג לשים ג'ינסים? כן. 12.את נוהג לשים טרניגים? איכ.רק לספורט ואחרי זה מחליפה. 13.אתה נוהג לשים חולצות גדולות? כן 14.אתה נוהג לשים חולצות צמודות? כן 15.אתה נוהג ליקנות בגדים ממש יקרים? תלוי לאן. יש לי בגדים שעלו 3 שקלים
ויש חלק שעברו את האלף. o_O 16.אתה נוהג לקנות מותגים? לא תמיד. 17.אתה נוהג לקנות בגדים מהשוק? כן! ^_^ 18.אם אתה לא נוהג כלום..זה המקום לרשום..? אני גם נוהגת לקנות בתומר[X_X למרות שהם גנבים.] ובנוקס. ובעוד כמה חנויות קטנות בנתניה. 19.איכפת לך בכלל מאיך שאתה מתלבש? כן 20.אתה בא בבגדי ספורט? לא.~שונאת~ 21.אתה נכנס לוואלה אופנה? כשבאלי. 22.אתה רואה את הערוץ FTV? לא 23.איזה דוגמנית הכי יפה בעניך? מירי בוהדנה. 24.איזה דוגמן הכי יפה בעניך? אנחל בונני.
!!!!11 25.חברת בגדים מועדפת? של מותג? אז קרוקר. אבל אינלי ככ הרבה מותגים. הרוב זה מחנויות קטנות. 26.מי הבן אדם הכי לא סטייליסט בענייך? שי. O; 27.מי בן אדם הכי סטייליסט בענייך? ^^ גיא שמואלי.D: סתם. לא יודעת. 28.מי הסלב הכי לא סטייליסט בעניך? לא יודעת. 29.מי הסלבס בכי סטייליסט בעניך? הו. אינלי שמץ 30.יש לך עוד משהו להוסיף בעניין האופנה? אני אוהבת בגדים.מאוד. 31.איך היה השאלון? נחמד. 32.אם טוב ואם לא טוב אז למה? שתוק נחוי O_ם 33.משהו אחרון להוסיף [לא חייב באופנה]? תלכו לניצנים שנה הבאה!!111111 D: 34.שמת לב שחסר מס' 5? לא כרגע... כרגע: מה השעה? 1:49 הרגשה כללית? בסדר. שיר מתנגן ברקע? איזה? זיגוטה-אביב גפן. ~האמת לא החלפתי שיר חצי שעהoO~ מה את/ה לובש? חולצה שקיבלתי מהבצפר שגדולה עליי ב-6 מידות x_X מכנסון. מה הדבר האחרון שאכלת? כריות
מחכה למשהו? לא. אה כןןןןןןן ^______________^ ללכת לג'וני,שהוא יחזור מעבודתו.

MaStuLa76

New member
חחחחחח איזה אחד עושה לי ,

"את פריקית??" אז אמרתי לו "תלוי מה זה פריקית בשבילך" אז עלאק הוא "אחד ששומע רוק , הקצוות של השיער שלו במיליון צבעים , והוא מסתובב כל היום עם חברות רוסיות וידידים רוסים"
לדעתי פריק = שונה. זה לא בהכרח מישהו ששומע רוק. \: זה מישהו שעושה דברים שונים מאחרים , אבל לגמרי ! ושמיעת רוק ? ניראה לי כל בנאדם בעולם אוהב את זה. גם אם זה רוק ישראלי של פעם , או רוק-פופ , או פאנק-רוק . או לא יודעת מה. אני לא מאמינה שאנשים מסוגלים לשמוע רק דיכאון O.O

מה הם שומעים?לרוב זה רוק.Oo../images/Emo105.gif

או מטאל. או פאנק-רוק. הם לא יישמעו פופ. וחוץ מזה חצי מהפריקים מתכחשים לזה שהם פריקים בכלל. בקיצור מעצבנים האנשים האלה שחושבים שאם הם שמים לק שחור ושומעים גרין דיי, זהו הם פריקים. ~_~

חיימשלי[=

חיימשלי עאלק~;; שמעי שמעי. מזה משנה מטאליסט,פאנקיסט,פריק,אימו,פרחה,ערס וכו'? כולם אותו דבר,בני אדם יו נואו.. הדבר היחיד שמבדיל זה המוזיקה שהם שומעים. אוי את יודעת מה הכי מעצבן,אחרי בנות בהמות שהן ''עאלק'' פריקיות? אנשים שממיינים אנשים אחרים. מזה כאן?!?! ;;

מזה שוק?!?!DD:../images/Emo105.gif

טוב.את צודקת. אווקי. D: מה את רוצה שאני אגיד? [= איי לאב יו,יו נואו? [=

MaStuLa76

New member
חח תראי זה יחסיD;

כי יש את האלה שהם לא פריקים,אבל הם פריקים יחסית לסביבה שהם מסתובבים איתה,אז לכן הסביבה הזאת מכנה אותם כפריקים,כי הם שונים מהם Oo לק שחור ^___^ חהחה , אני בכלל לא יודעת לשים , וזה סתם נמרח חרא , בכלל בכללי אני שונאת לקים , כי אני גוססת ציפורניים אז זה מעצבןD;

../images/Emo217.gifתגידו ..../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לא ראיתן אותי אתמול בכוכב נולד איפה שהשופטים? D= כולם ראו אותי

עדידוש42

New member
אני ראיתי :)

פתאום אני עושה לבת דודה שלי יאאא הנה דילב והיא כזה מי זאת דילב? מה את רוצה? חחחחחחחחחח אוהבת אותך 3>

O_O לא ראיתי.../images/Emo105.gif

אבל ראיתי את נופר וחן ביום שישי ,שנייה אני אסתכל באתרD:

למעלה