חח ברור שמאהבה הוא רגיל
ח חנווש האחת והיחידה New member 26/11/06 #45 גמאניי מפחדתת... ובכלל לחזור הבייתה..לביצפר בבוקר אמא שלי לוקחת אותי.. בצהריים אני מפחדת..היום רצתי הבייתה.. הוא כ''כ מפחיד..אמאאאא... שהשם ישמור עלינוו..ויתפסוו אוותוו א=מ=ן!!!!!!... בת''א הוא לא נראה לי..הוא מסתובב איפשהוו..אף אחד לא יודע!!
גמאניי מפחדתת... ובכלל לחזור הבייתה..לביצפר בבוקר אמא שלי לוקחת אותי.. בצהריים אני מפחדת..היום רצתי הבייתה.. הוא כ''כ מפחיד..אמאאאא... שהשם ישמור עלינוו..ויתפסוו אוותוו א=מ=ן!!!!!!... בת''א הוא לא נראה לי..הוא מסתובב איפשהוו..אף אחד לא יודע!!
מ מורוש101 New member 26/11/06 #60 אני מתה מפחד ועוד אני גרה בתל אביב שזה בכלל.. כי פה חושבים שהוא נמצא...
ח חנוש1234 New member 28/11/06 #151 את מרמת אפעל? אני רמת גן..מרום נווה יא טחונהההההההההההההההההההההההההההההההה
א אילנושית New member 26/11/06 #16 ../images/Emo187.gifשיהיה לכולנו שבוע טוב../images/Emo9.gif יוים שלישי מבחן במתמטיקה
א אילנושית New member 27/11/06 #95 ../images/Emo187.gifתודה../images/Emo23.gif למדתי היום איזה 5 שעות כל הנוסחאות והתרגילים יצאו לי מכל החורים כבר ועוד השנה יש לי בגרותת
../images/Emo187.gifתודה../images/Emo23.gif למדתי היום איזה 5 שעות כל הנוסחאות והתרגילים יצאו לי מכל החורים כבר ועוד השנה יש לי בגרותת
א אילנושית New member 27/11/06 #129 ../images/Emo187.gifאני בכיתה י' ואני עושה.. 5 יח"ל.. כעיקרון בכיתה י' עושים רק 3 יחידות אבל אני בכיתת מדעים מדוייקים-יותר שעות מתמטיקה בשבוע,מסיימים את המקצוע הזה ב-י'א..ובי'ב לוקחים קורסים בטכניון
../images/Emo187.gifאני בכיתה י' ואני עושה.. 5 יח"ל.. כעיקרון בכיתה י' עושים רק 3 יחידות אבל אני בכיתת מדעים מדוייקים-יותר שעות מתמטיקה בשבוע,מסיימים את המקצוע הזה ב-י'א..ובי'ב לוקחים קורסים בטכניון
א אילנושית New member 28/11/06 #144 ../images/Emo187.gifמהצפון..למה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif