טו דה פורום, וייט לאב.
פורום יקר שלי, רציתי שתדע, חלום שחלמתי אתמול בכיתה. ובחלום ראיתי מורה, שירדה אליי ואמרה לי כך: "באתי מחדר המורים לתת פתק הביתה, כי הפרעת בשיעור" נו טוב...ואז התעוררתי. טוב, עכשיו באמת, הנה סיפור שהרכבתי, על הפורום שלנו. בבוקר יום א´, מוטי קם, ובהתרגשות רבה, התארגן, התלבש, ויצא ליום הראשון בחטיבת הביינים "תפוז". הזמן שהוא הולך בין המסדרונות, מנסה למצוא לו חברים, מוטי מסתכל סביבו ורואה מורה נוזפת באלקסיס, "אבל, אבל", ניסתה אלקסיס להתגונן. הוא ממשיך, ופוגש את קארין ורומי, מסתכלות עליו מלמעלה ועד למטה במבט חודרני, ומצחקקות. הוא המשיך בחשש, עד שהגיע לכיתה. בכיתה הוא פוגש את רות ולינור יושבות ומשוות מחברות, "היי, כאן זה ז´3?" "כן" הן ענו לו. "תגיד, אתה חושב שמחברת עם תמונה של אשלי ומרי-קייט זה תינוקי?" "אממ..." מוטי התלבט עם לספר להן שהוא המעריץ הכי גדול של התאומות, או שהן יצחקו עליו. "אני...אמממ..." ואז בדיוק קראה לו המורה, "אוי...המורה קוראת לי, אני חייב ללכת...ביי!" רות ולינור המשיכו להתווכח. המורה, שי, אמרה לו "שלום מוטי, שמעתי שאתה בכיתת מחוננים!" "כן..המורה" אמר מוטי בבישנות. "אתה יכול לקרוא לי שיוש החמודה". "אה..טוב.." מילמל מוטי. והלך משם מהר ככל שיכל. הוא החליט ללכת לסיור בבית הספר החדש שלו, בשביל להכיר אותו קצת יותר טוב. הוא הלך לכיוון כיתות ט´, ופתאום באה אליו ילדה. "היי, אני אריאלה, ואני אהיה החונכת שלך לכמה ימים הבאים". "חונכת?" תהה מוטי. "כן, אני אכיר לך את בית הספר, ואת הכללים וזה" "בסדר" ענה מוטי קצת בסנוביות,והמשיך ללכת. פתאום הופיעו שלי ותאומות אולסן מעריצה. "חחח...הן צחקו עליו, תסתכלי איזה פיצי, הילדים האלה בכיתה ז´, ממש קטנים" מוטי היה עסוק יותר בלהסתכל על טונות האיפור שהיו על עיניהן של שלי ותאומות אולסן מעריצה. נראה היה כאילו הוא מתאהב בשלי. ואז היא אמרה "אמ...טוב מה הקטע ש´ך, מה אתה מסתכל עליי, מה, אף פעם לא ראית נערה יפה?" הוא המשיך ללכת כאילו לא קרה כלום, ואמר לעצמו שהיא סתם אחת. "יש יותר יפות" חשב לעצמו. פתאום נשמע הצלצול, ומוטי מיהר לכיתה. "עכשיו כל אחד יציג את עצמו, ויראה משהו שחשוב לו, כמו שביקשתי להביא" אמרה המורה. מוטי נזכר שהוא לא הביא. "ראשונה תהיה...עדי! בואי אלינו עדי.." "אני עדי, בת 11, אני הבאתי איתי ספר, כי אני ממש אוהבת אותו" וחזרה למקום. אחר-כך באה אליסה, ואמרה: "קוראים לי אליסה, אני בת 12, והבאתי איתי בובה, שאני מאוד אוהבת אותה, והיא איתי מגיל שנה". אחר-כך קראה המורה בשמו של מוטי. מוטי לא ידע מה לעשות. "אני...מוטי אני בן 13...ו..הבאתי איתי...אממ...עיפרון! כי...זה עיפרון שאיתי מכיתה א´, ואני מאוד אוהב אותו...והוא מביא לי מזל במבחנים" וחזר למקום. "ניצלתי" חשב לעצמו מוטי. אחר-כך מנדי הציגה את עצמה, וגם הדולפינה, וrahelm, שהתעקש שכך קוראים לו. קורטני נכנסה לכיתה באיחור, ואמרה "אוי, סורי, הייתי צריכה לסדר את האיפור". "טוב.." אמרה המורה. הדס הציגה את עצמה ביחד עם ברבי, "אנחנו חברות מאוד טובות מהגן,ואנחנו בנות 12,הבאנו ציור ששתינו ציירו בכיתה א´". עומר פיטפטה עם ספיר, וחלב אדום אמר: "אוי נו באמת! המורה מנסה להסביר משהו!" "ספיר ועומר!, רוצות לנסות אותי?" "אופס"...עומר אמרה לספיר. אסף הוציא סנדוויץ´ והחל לאכול. "אסף!! מה אתה עושה?" צעקה המורה. "מה...? לא הספקתי לאכול" "אוי..מצפה לי שנה לא קלה" אמרה המורה באנחה. "מי לא הגיע...קורטני כאן...קארין כאן...מריה! איפה מריה? לא להגיע ביום הראשון? מה קרה לה?" פתאום, נכנסו לכיתה שתי תאומות בלונדיניות. כחולות עיינים. ישר כל הבנים נדהמו. "היי" אמרו פה אחד במבטא אמריקאי. "אני אשלי, וזאת מרי-קייט, אנחנו תאומות, ממש עכשיו עלינו מארצות הברית" "טוב...תכנסו" מוטי נשאר עם פה פאור. המשך יבוא... תגובות!!!