מה יש להגיד

אני כל כך עצבנית../images/Emo70.gif

אז כבר רשמתי פה בפורום שמחר אני צריכה להגיש עבודה באנגלית על "בית ספר צופים"... אז היום נפגשתי עם שתי החברות שלי שאני מכינה איתן את העבודה והכנו דגם מהמם
ואז הייתי צריכה ללכת הביתה והן נשארו להמשיך יחד עם אחד מהאנשים מהצופים שלנו שבא לעזור לנו. אחר כך אני מתקשרת אליהן לראות איך הן התקדמו והם מתחילים להגיד לי שהעבודה נהרסה וכל מיני שטויות כאלה.... אין לכם מושג איך אני עצבנית עליהם
אני פשוט שונאת את הילד הזה ואת "חברה" שלי... אני ממש התחלתי לבכות אחר כך... איך הם יכולים לצחוק על כזה דבר
את רואה קארין
לא רק החיים שלך סאקס...

linoosh

New member
חשוב מאוד מאוד מאוד מאוד../images/Emo186.gif

אני לא יוכל להמשיך להשתתף בפורום
ואני מאוד יתגעגע אליכם אל כווווווווווווווולם
מתקינים לי ווינדוס חדש בלי פורומים, צ´אטים, מסנג´ר, איי סי קיו וכו´..... בקיצור אני רוצה להיפרד מכולכם יפה יפה יפה כי אתם הילדים הכי טובים שיש והכי נחמדים שיש
ביי והפעם זה לתמיד

לאאאאאאאאאאאאאאא

לינור
מה זאת אומרת ווינדוס בלי צ´אטים, איי סי קיו וכו´...????? זאת אומרת שלא יהיה לך אינטרנט? כי כאילו בכל אינטרנט את יכולה להכנס לצ´אטים וזה... אוף!! איי מייס יו!!!!!! למה מתקינים לך ת´ווינדוס הזה??? בוווו
ל
ב יו
תנסי להכנס בכל אופן מחברה או מבת0דודה או משהו כזה... ולהגיד היי... ו...היית חברה מאוד טובה בפורום הזה והשתתפת וזה.... נו! אל תעזבי...!
אה...ותפתחי ת´תמונה בגדול...

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש בכלל דבר כזה
וינדוס בלי צ´אטים ופורומים ושאר ירקות
הרי זה לא קשור בכלל לוינדוס
אל תעזבי

א-ט

למה אני כותבת כאן הודעות ב-11
כי לא הלכתי לבית ספר... כי כאבה לי הבטן ועכשיו זה יותר טוב. רציתי לכתוב כאן מוקדם כזה בשמונה או 9, כמו שכולם כותבים שהם לא הלכו היום, מכירים?אבל הבעיה היא שראיתי את הפרק הראשון בעונה השישית של קטנטנות כי הוא היה נורא יפה, אז אחריו נמנמתי לי קצת על הספה עם נעלי בית בצורת כלבלבים(!!) והתעוררתי עכשיו
דו יו ביליב איט?? נו טוב...ישנתי רק שעתיים...
+
לכל הפורום... נ.ב אם מישהו נשאר בבית או הגיע מוקדם, שידבר איתי פליז...טנקס!

סיפור לפורום-פרק ב´../images/Emo26.gif

התאומות החלו ללכת לכיון שולחן שבו היו שני מקומות, והתיישבו שם, אחת ליד השנייה. מוטי, מסתכל עליהן, עדיין בפה פעור. "טוב..מוטי...אני יודעת שהן יפות...אבל..צריך גם ללמוד, נכון חמוד" אמרה המורה בגיחוך. "אבל...אבל..אלה התאומות אולסן!" "מה?!" אמרה המורה. "כן,נכון!" אמרו רות ולינור. "הנה, תראו יש לי תמונה שלהן" מוטי שלף תמונה מהתיק ומיהר להראות להן. "אה..אלה באמת אנחנו" אמרו התאומות. "מה אתן עושות כאן?!" שאל מוטי. "אחנו מצלמות סרט בישראל, ואנחנו גם צריכות ללמוד, אז...שמו אותנו לחודשיים בבית ספר הזה" מוטי היה המום לגמרי. "אמ...אפשר חתימה? אפשר להצטלם איתכן?" "מוטי! לא בשיעור" צעקה המורה. מוטי חזר לשבת יפה, וכל השיעור רק היה עסוק בלהסתכל על התאומות. גם רות ולינור היו בשוק, וממש התרגשו. שאר הכיתה התלהבה לאללה, והתחילה להוציא פוסטרים, ותמונות שלהן, כדי שיחתמו להם. מוטי לא התאפק, ובאמצע השיעור הוא שלח להן פתק שבו היה כתוב "אני פשוט לא מאמין שאלה באמת אתן!,אני המעריץ הכי גדול שלכן!" באנגלית כמובן. כאשלי ומרי-קייט קיבלו את הפתק שלהן הן ציחקקו ואשלי כמובן אמרה "איזה חמוד" ודווקא מרי-קייט אמרה "כן, הוא ממש חמוד...אני יוצאת איתו!" ואשלי אמרה "מרי קייט! אוי זה כל-כך נפלא! סוף סוף יהיה לך חבר...ועוד כזה חמוד..." בהפסקה, אחרי שכל הילדים מהכיתה שלהן ביקשו חתימות, ורצו להצטלם איתן, אז הן באו לצאת החוצה ומוטי מנע מהן. "לא! יהיו שם המון מעריצים, יתנפלו עליהן, לא כדאי לכן!" אה..."אתן יכולות לחתום לי כאן, וכאן, וכאן, ועל היד, ורק על החולצה וזהו!" "חחח...מרי-קייט ואשלי גיחחו, ואמרו "בטח" (באנגלית). מוטי דיבר איתן כל ההפסקה על כמה שהוא אוהב אותן וכמה שהן מפורסמות בישראל, ולבסוף, הוא הזמין אותן לבית שלו. בסוף היום, מרי-קייט ואשלי יוצאות מהכיתה וכל המוני הילדים שהיו בחוץ... המשך יבוא! אני עושה עוד כמה פרקים בסוף, כדי שזה יהיה יותר מענין! אז מי שלא היה בפרק הזה-יש פרק הבא. תגובות.. ואני מצטערת שרוב הפרק הזה היה על מוטי, בפרק הבא אני ישים מישהו אחר כ"כוכב" הסיפור. ומוטי-אל תחשוב שאני מתחנפת או משהו, סתם כי בפרק הראשון יצא לי בסוף שאתה היית עם פה פעור וזה..אז המשכתי את זה בפרק השני....

galoosh 12

New member
היי כולם../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

אני חדשה בפורום זה אחלה פורום מקווה שאני אשתלב יפה
קוראים לי גל אני בת 12 מת"א היום לא הלכתי לביצפר כי אני חולה מוות *משתעלת* *מתעתשת* *הולכת לישון*

וולקאם טו דה פורום../images/Emo70.gif+../images/Emo24.gif

מקווה שתהני כאן, ותרגישי טוף
אני שרון, בת 12+, מרעננה. גם אני לא הלכתי לבית ספר כי לא הרגשתי טוב... באמת יש אחלה ילדים כאן

היי גל../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה לפורום
מקווה שתהני פה
אני אריאלה, בת 15+ מבאר יעקב... ואני מצטערת שאת חולה... תרגישי טוב

../images/Emo186.gifאוקיי.....

אתמול ערכתי מסע קניות קטן ומוצלח.
קיבלתי בחשבון 100
|מרובע
ותשעים בתנך
ותשעים ושמונה בספרות
ו70 בעץ משפחה מזו*ן בצרפתית.........
מצאתי את הספר החדש בסדרת So Little Time וקניתי
וזהו......

../images/Emo186.gifברור שלא בעברית......

באנגלית- בסטימצקי- אני פשוט מתה על הספרים שלהם- ואני מבינה מצוין אניגלית- אז לא אכפת לי לקרוא........:-}

למעלה