מחפשת עובדת

מעיןבר

New member
../images/Emo88.gif עד כאן.

אני כבר כמה שעות מרגישה מאוד לא נח עם ההודעה הזאת ולצערי הדיון התפתח עד כדי חשיפת ניקים, מה שגורם לי ללבטים עמוקים האם למחוק את הדיון כולו או חלקים ממנו. יש כאן בחלקו דיון טוב ומשכיל של איך להתנהג באינטרנט ובחלקו משהו שלא מקובל עלי - יותר מדי פרטים מזהים והלבנת פני אחר ברבים. אני לא אתייחס לסוגיה כי כבר דנתן בה, אני כן רוצה להתייחס לזה שעצם העלאת הדיון באופן שבו היא נעשתה זו בעיני תרבות שיחה לא נעימה ולא מקובלת בפורום הזה. כולנו לפעמים מתעצבנות על מישהו בחיים הוירטואליים או הפרטיים אבל מכאן ועד ללכת ולכתוב במקום אחר ולהשמיץ פורומים שלמים הדרך ארוכה. משהו או מישהו לא מוצא חן בעיניכן - דונו בזה במקום הרלוונטי (ולצורך העניין תמיד ניתן גם לפנות לפורום משוב) אבל להשמיץ בגלוי לא מקובל אצלינו בפורום. ועוד משהו קטן, זה אינטרנט - אני יודעת שהאוירה כאן "אינטימית" אבל תמיד יש עוד עיניים שקוראות, קחו את זה לתשומת ליבכן. אני מבקשת שתפסיקו להגיב כרגע לדיון ותתנו לו לשקוע על מנת שלא איאלץ למחוק.

אפרת12

New member
אי אפשר לפרק

אפשר למחוק תתי שרשורים והודעות ספציפיות שאין להן תגובות. הבעיה היא שמההודעה הראשית, אם מצליחים להבין באיזה פורום מדובר (אני לא הצלחתי, ורק כשהוזכר השם המפורש ידעתי מהו) אפשר לבדוק ולדעת. ברשותכן - אמחק את ההודעה שמזכירה את הניק של הגולשת (אני מקוה שמשם תימחק הודעתה של משוש30 כפי שביקשה) ובהתיעצות עם מעין נראה מה לעשות הלאה - יש כמה אפשרויות.

עמית@

New member
צר לי על העלאת השם המפורש

ורק לפרוטוקול, ציינתי מההתחלה את הבעייתיות שבדיון. תודה.

למעלה