מעוף

Bateli e

New member
השקעתי קצת יותר זמן בריטוש הזה

והחייאתי את התמונה. התמקדתי בשינויי צבעים וחיזוקם בצורה טיבעית. איזה משני הריטושים יותר אהבתם?

Bateli e

New member
ופה גם סידרתי לה את הלסת

כי זה באמת מציק לעין, מה דעתכם?

tiny dancer

New member
אלו פנים בעייתיות

בצד ימין יותר מידי אדום, צד ימין יותר מידי צהוב. והנמשים.... טוב אז ניסיתי 2 ריטושים

tiny dancer

New member
והשנייה - ניסיתי לשמר את הנמשים בכוונה

כי בכל זאת נמש זה אופי
אז רק העלמתי את החזרי האור על העור ,הבהרתי, הדגשתי נמשים ואיפרתי עדין (דומה ללאיפור שבריטוש הקודם רק פחות OPACITY)

ואני שיניתי אותה לגמריי ../images/Emo3.gif

delikat, לדעתי זה ריטוש נחמד מאוד. אהבתי את הריסים ואת העבודה על העיניים, רק שיש מקומות כהים מדי ויש לשים לב איך האיזור שבין הגבה לעין מרוטשים בתמונות אחרות (האיזור הקרוב לגבה בהיר יותר, כי שם עוברת העצם). אני רואה שעבדת עם החתימה ו/או הפלסטר, אבל אישית לדעתי לפעמים יש צורך קצת להחליק את העור כדי לשלב את כל התיקונים. העור שלה עדיין נראה יבש ולא בריא, צריך לעבוד על זה. הנה מה שאני עשיתי עם התמונה, שיניתי אותה לגמריי
(התמונה קטנה כי התכוונתי לעשות מדריך וידאו, אבל זה לא הסתדר).

התגובה לא ברורה כ"כ

לגביי הקטע של העניים התכוונתי לצללית, מצד אחד היא סגולה ולא כ"כ מתאימה לבחורה כי זה נראה כמו פנס. ואז באיזור קרוב לגבה זה ירוק יותר, אם התווכנת לעשות צללית ירוקה אז תדאגר שהירוק יהיה יותר כהה ולא יראה כמו וריד. קו המתאר של הפנים שלה יצא קצת מעוות. כעיקרון ככל שמרטשים יותר משתפרים יותר
.

delikat

New member
התכוונתי לצללית

אני אוהבת להדגיש את העיניים, לעשות אותן דרמטיות . תודה על העצה - יכול להיות באמת שסגול וירוק לא מתאימים כששניהם כהים מעל העין. עם הריטוש אני לומדת על הדרך גם איפור, הרווחתי :)

למעלה