על טעם ועל ריח אין מה להתווכח שמעת על זה?!
O o0 מוגמוג 0o New member 18/1/08 #24 אהבתי! הריסים!, מוסיפים אך אפשר היה להשקיע בהם יותר הם פשוט נראים מצויירים או משהו.
N Nienna17 New member 18/1/08 #14 בעע כן איזה יובש בטח חלקית באשמתי, כי אני לא מעירה את הפורום . כל כך הרבה מתכונות, כל כך הרבה בגרויות ... כמה אפשר... מבטיחה שבוע הבא להעיר את הפורום הזה כמו שצריך
בעע כן איזה יובש בטח חלקית באשמתי, כי אני לא מעירה את הפורום . כל כך הרבה מתכונות, כל כך הרבה בגרויות ... כמה אפשר... מבטיחה שבוע הבא להעיר את הפורום הזה כמו שצריך
O o0 מוגמוג 0o New member 18/1/08 #25 אוי לך אם את לא עומדת בהבטחה ../images/Emo3.gif אגב, מה עם התחרות הזו של הסילבסטר (?) נמחקה כליל מהמפה?
אוי לך אם את לא עומדת בהבטחה ../images/Emo3.gif אגב, מה עם התחרות הזו של הסילבסטר (?) נמחקה כליל מהמפה?
ל לוקה מור New member 18/1/08 #33 חס וחסה פשוט המשימה הייתה לשבוע ואז אחרי שבוע לעלות את השרשור שאליו מעלים את הריטושים הסופיים ומתוך השרשור הזה אני ונטלי בוחרות מי עולה לגמר:)))
חס וחסה פשוט המשימה הייתה לשבוע ואז אחרי שבוע לעלות את השרשור שאליו מעלים את הריטושים הסופיים ומתוך השרשור הזה אני ונטלי בוחרות מי עולה לגמר:)))