מעופף לשבת

danit1234

New member
../images/Emo32.gif מעופף לשבת ../images/Emo204.gif../images/Emo55.gif../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור לורד לכאן
כל השאר לשרשר למקומות המתאימים [וזה לא נקרא לפתוח הודעה על כל עניין פעוט
]
ראיתם כוכב נולד?
מאיה וג'קו עלו
[נראה לי רשמתי את זה בכל מקום אפשרי פשוט כ"כ התלהבתי כי לא האמנתי שזה יקרה
] שתהיה לנו שבת שלום, ויום טוב

baril

New member
../images/Emo119.gifבובה אני ראשונה בתור

חחחחח
אוי הוא כזה מדהים

Redemption Song

New member
מדהים?

אני מודה, באודישנים ממש אהבתי אותו ואת מאיה. אבל.. אתמול כשראו אותו עם הבגדים האלה
, ואיך שהוא נראה במציאות קצת הוריד לי ממנו..

Redemption Song

New member
חמודחמוד.

אבל אחרי הכל את נשארת עם ג'קו האמיתי ולא ג'קו שבכוכב נולד

shirkan21

New member
מאיה מאיה!!../images/Emo99.gif

איזה כיף
מאיה בגמר ומאיה בגמר

ג'קו ה100מם

העונה הזאת שווה במיוחד שלושת העולים לגמר מעולים: ג'קו>> מלחין נהדר ושר ברמה של עברי לידר!!! מאיה רוטמן ה100ממת>>>מלחינה נהדרת יופי טבעי וגם היא שרה ברמה של מירי מסיקה.... והאחרון המושלם רפאל מירילא המתוק>> מלחין גם שר נפלא ושר ברמה של הראל סקעת!!!! אני אומנם אוהבת את 3 העולים לגמר אבל אני ציפיתי שזהבית דווקא תעלה לגמרר... יש לה קול הורס באמת וחבל שהיא לא עלתה אבל בכל זאת שיהיה בצלחה לכל 3 המועמדים השווים!!

Dark chocolate

New member
הוווווו ברוכים אלוהי כ"נ4 לדורותיו!

[+
], אתם לא יודעים כמה צרחתי כשגיליתי שהפיניה לא עולה לגמר!!!!!!! כמו משוגעת!!!!! בחיי, נראה לי שהשכנים רצו להזמין משטרה

יאשששש מאיהה ../images/Emo99.gif עלתה../images/Emo70.gif ../images/Emo109.gif

יואווו אני חשבתי שזהבית פסי הכובעע הזאת תעלהה! איןן שראיתי שמאיה עלתהה התחלתי לצרוחח "יששש ישש" חחח יואווו יהיה גמר מושלם השנה! פשוט מ-ו-ש-ל-ם!!!!
"...גשם כבד עומה ליפול..."

MrMemory

New member
מאיהמאיהמאיהמאיה ../images/Emo99.gif

איזה צרחה הבאתי כשמאיה עלתה. סימסתי לה משלושה פלאפונים והתחברתי אלפי פעם במסנג'ר כדי לומר לכולם שיצביעו לה. היא היוצרת והזמרת הכי טובה שהייתה בכל כוכב נולד לדורותיו: בלי פוזה, רק כנות, כותבת מוכשרת, זמרת מדהימה, יותר טובה מנינט גבסו שירי סעדו מויאל המעפן וכל השאר. לצערי היא תסיים שניה כי ג'קו ייזכה.
אבל היא מלכה.

Redemption Song

New member
אל תהייה כל כך בטוח..

הרבה חשבו שהיא בכלל לא תגיע לגמר.. ומאיה בהחלט צריכה לזכות במקום הראשון ולא ג'קו

MrMemory

New member
אני כמעט משוכנע.

בתכלס למאיה הכי מגיע לזכות... אבל זה כבר כמעט צפוי שג'קו יזכה ורפאל שלישי בהפרש קטן עם המקום השני. כך שהקרב האמיתי הוא על המקום השני. אני בכל מקרה אצביע למאיה.

למעלה