מעופף לשבת

שאלווום

ליאת המנהלת של הפורום חח... הפורום ממש יפה וכל הכבוד לך.... חחחחחחח את פשוט תותחית!! בישבילך...מוקי המלךךךךךךךךךך...בעעע אחותך..

היי...למה את/ה עושה אותי משוגעת??

למה קרן פלס יותר טובה???? מייקל חתיך וחכם ומשחק ממש ממש יפה אז אני מעריצה אותו כמו שאת/ה מעריצ/ה את קרן פלס!!!!!!!!!!! וקרן גם ככה לא יודעת לשיר!!! רק לכתוב היא יודעת!

Dark chocolate

New member
סליחה?!?!?!../images/Emo211.gif

עד קרן פלס!!!!!!!!!! לא יודעת לשיר?! ומה בדיוק יודע לעשות מייקל?! לעמוד כמו פוסטמה ולחשוף שרירים?! אפילו לשחק הוא לא יודע!!! אז תירגעי בבקשה! קרן לא יודעת לשיר עלאק! אז איך את מסבירה שלהופעה שלה ביום רביעי באו רן דנקר, צופית גרנט ושני הילדים שלה, יאיר ניצני, ליהיא לפיד, עינת שרוף, אדיר מילר ואשתו, רועי בר נתן, דידי הררי ומיקי גבע?!?!?! אז איך את מסבירה שחצי מעולם הבידור בא להופעה שלה אם הוא לא מעריך אותה?! ולידיעתך היא אחראית ללהיטים של הראל סקעת ושל מירי מסיקה!!! איך את בכלל מעיזה להשוות בין מייקל הפושטק לבין קרן פלס?! מצטערת על הבוטות אבל אני לא אשתוק!! סליחה אם פגעתי בך, מתנצלת

Dark chocolate...כנסי

אוקיי אני אגיד לך במה מייקל לואיס טוב: הוא כותב יפה..הוא שר יפה...הוא משחק יפה..הוא מדגמן..והוא יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ונכון לקרן פלס יש שירים יפים והיא באמת יודעת לכתוב יפה!! אבל לשיר היא לא יודעת..מצטערת!! את רוצה להגיד לי שצביקה פיק שר יפה??? לא..אבל הוא כותב ממש יפה והוא יודע להלחין!! ומה הקשר לזה שבואו מפורסמים להופעה שלה??? הם באים לכל ההופעות ונכון יש לה שירים ממש ממש יפים אבל לפי דעתי היא לא יודעת לשיר!!! ומייקל לא פושטק!!!! וגם אני מצטערת על הבוטות אבל גם אני לא אשתוק...וחוץ מזה שאת התחלת..."ליאת-לטיפולך"...כאילו מה????? כל אחד אוהב את מי שהוא רוצה את חושבת שקרן פלס שרה יפה ואני לא ואני חושבת שמייקל לא פושטק ואת כן אז כל אחד והדעות שלו!!!!! ומותר לי לחשוב מה שבא לי ואל תעשי אותי כמו משוגעת!!! גם סליחה אם פגעתי בך...אבל זאת דעתי!!! ואת לא חייבת לקבל אותה!!

MrMemory

New member
סליחה שאני מתערב, אבל -

הוא באמת משחק גרוע. אפילו יותר מגרוע.
וקרן פלס מלכה.

למעלה