אנשים, הדעתי למסקנה! צריכים לארח את ורד בתפוז!
S S t r a w b e e r Y New member 29/8/06 #59 אנשים, הדעתי למסקנה!../images/Emo11.gif צריכים לארח את ורד בתפוז!
M mikmikonet New member 29/8/06 #61 וואה, אני הגעתי לזה ממזמן ../images/Emo6.gif מה לעשות שזה לא יקרה.
S S t r a w b e e r Y New member 29/8/06 #62 זה כן!@!$~@%!@#% נפתח הודעה בפורום הזה של האירוחים שאנחנו רוצים לארח אותה, ואז נכריח מלאמלא אנשים לרשום שם " " זה מה שכולם עושים
זה כן!@!$~@%!@#% נפתח הודעה בפורום הזה של האירוחים שאנחנו רוצים לארח אותה, ואז נכריח מלאמלא אנשים לרשום שם " " זה מה שכולם עושים
ת תמרוש5 New member 29/8/06 #64 אבל יש בעיה אחת קטנה (../images/Emo7.gif) וואי נט זה הפורום הרישמי וכל השחקנים חתומים ואסור להם ליצור שום קשר עם תפו זאו להיכנס לפורום בתפוז ובטח שלא לבוא לאירוח.
אבל יש בעיה אחת קטנה (../images/Emo7.gif) וואי נט זה הפורום הרישמי וכל השחקנים חתומים ואסור להם ליצור שום קשר עם תפו זאו להיכנס לפורום בתפוז ובטח שלא לבוא לאירוח.
ת תמרוש5 New member 29/8/06 #63 ../images/Emo207.gif ורד שטנית../images/Emo11.gif אני כבר שעה מנסה להעלות את התמונה נו שיעבוד!!
נ נ ו נ י י י י New member 29/8/06 #71 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifתגידי../images/Emo12.gif צילמת גם את התמונות של כל שנה ג' או רק של ורד? בא לי לירז
../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifתגידי../images/Emo12.gif צילמת גם את התמונות של כל שנה ג' או רק של ורד? בא לי לירז
ת תמרוש5 New member 29/8/06 #72 רק ורד../images/Emo7.gif בקושי אותה הצלחתי. האנשים שם הסתירו. אוף באלי גמלירז.
ע עדיב4 New member 29/8/06 #73 אמאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif לדעתי לא יפה להה...היא נורא מפחידה...
אמאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif לדעתי לא יפה להה...היא נורא מפחידה...
F FireInsaid New member 29/8/06 #69 ../images/Emo207.gif נראה לכם שורד קוראת פה? O: אם כן- ורד י'כוסית XD
ת תמרוש5 New member 29/8/06 #70 עקרונית אמרנו לה על הקומונה.. אבל לא בטוחה אם היא קוראת פה (רצינו להגיד לה אתמול על הפורום אבל לא היה לנו איפה לתקוע את זה)
עקרונית אמרנו לה על הקומונה.. אבל לא בטוחה אם היא קוראת פה (רצינו להגיד לה אתמול על הפורום אבל לא היה לנו איפה לתקוע את זה)