מעופף

מגושקה

New member
../images/Emo32.gif מעופף

אני מתנצלת מראש אם זה כבר פורסם במקום אחר, אבל האם ידעתם שריטה ורמי קליינשטיים עוזבים את הליקון? איזה מוזר. קודם הליקון מעזיבים את ג'קו בגללם, ועכשיו הם נוטשים את הליקון. האם זה בגלל שהתקליטים האחרונים שלהם לא הצליחו כמו הקודמים? קשה לי להאמין, נראה לי שהליקון רצתה אותם לא משנה מה. האם בכלל ידוע באיזה חברה חתם ג'קו לבסוף? מה שמעניין זה שבסוף נראה כי הליקון יצאו מכל העסק, קירחים מכאן ומכאן.

rifkin1

New member
היי מגושקה!!!

ידוע שרמי וריטה עזבו את הליקון ולמרות כל השמועות לא נראה לי שרמי קליינשטיין הוא זה שגרם להליקון להעיף את ג'קו...לדעתי! אני לא יודעת מה קרה או לא קרה וזה כבר לא משנה למה הוא לא חתום שם... בקשר לשאלה אם ג'קו חתם בחברת תקליטים כל שהיא, לצערינו שום דבר אינו ידוע...

מגושקה

New member
לא חשבתי שרמי הוא זה שגרם

להליקון להעזיב את ג'קו, אלא ריטה. אבל טוב זאת דעתי האישית. אני דווקא אשמח אם ג'קו לא חתם בהליקון, כאילו, מאוד! אבל היי העיקר שיהיה תקליט, שאני אוכל לקנות. כל כך קיוויתי שאני אוכל לקנות כמה כמתנה לפסח לחברים ומשפחה, טוב נו, נחכה לשבועות. יש לי סבלנות.

rifkin1

New member
אני מאוד מאו מאווווודד

מקווה שהדיסק ייצא דרך "הד ארצי"

דורית41

New member
מגוש-כשייצא הדיסק בע"ה טפו טפו טפו

כל מי שיקר ללבי יקבל ממני מתנה את הדיסק הזה.והיות ויש די הרבה אנשים שיקרים ללבי ,אז ג'קוש יעשה עלי אחלה קופה.

מגושקה

New member
כן גם עליי,

רק שאני די בטוחה שרוב החברים שלי ייקנו אותו עוד קודם, כי לייק הלו, זה ג'קו והם מחכים.

yila

New member
היי, שימי לב לשירשור בוקר,

שמיים כתומים העלתה את הכתבה. מעניין לקרא את הטוקבקים כועסים על הליקון על יחסה לג'קו. הגענו לימים טובים!!!

דורית41

New member
יש לנו גם שמיים כתומים?../images/Emo2.gif

כל יום נוספים פה ניקים חדשים ופיצוליים,אני הייתי בטוחה שיש רק שמיים כחולים.(2)....ועכשיו צצו לנו גם כתומים?

מגושקה

New member
אויי סליחה../images/Emo122.gif

דווקא חיפשתי אבל לא ראיתי שרשור על זה.
אה, ודרך אגב, זה שמיים כחולים, למרות שנראה לי שהיא גם כתומה

דורית41

New member
מצאתי...

את השרשור-עוד בהמשך-ואכן...שמים כתומים.איזה חוסר מקוריות.....למה לקחת ניקים קיימים ? מי שכבר מחליט להיות
שיהיה לפחות מקורי....

אני כתומה?? חח מתחזים לי כאן../images/Emo153.gif

מה העניינים, קלטתי פה כבר כמה פעמים כל מיני מתחזים .. עכשיו גם אין להם שמות מקוריים אז באו ל'התעלק' על שלנו..
וכתום- קיץ 95 עבר.. ואיתו התקוות גם בהקשר הזה.. ומעניין, אם הזכרת את הצבע, יש מצב שאז התחיל החיבור בין ג'קו לחולצות בצבע הזה?

glitter8

New member
העזיבה של רמיריטה את הליקון

קשורה אך ורק לעובדה שנעמי אלשייך שהיא המנהלת האישית שלהם עזבה את הליקון לכן הם עזבו. העניין היה באויר עוד הרבה הרבה הרבה ( ועוד כמה הרבה-אים) לפני שפרשת ג'קו-קליינשטיין קרתה. לא הכל קשור לג'קו, והעניין עם ביטול הפקת הדיסק היה בגלל מה שרמי מ-י-י-צ-ג עבור הליקון ולא דווקא בגלל מי שהוא ספציפית, עובדה שהוא גם בחר לא להגיב לכל העניין. אבל אם רוצים לראות את זה כאילו זה כן קשור, גם זו אפשרות. ולגבי הפקת הדיסק של ג'קו- היום אפשר להפיג דיסקים גם באופן עצמאי, חוש הריח שלי אומר דוקא על התו השמיני.

דורית41

New member
מה שמוזר לי-

שאתמול יאיר לפיד אמר שהדואט החדש של נינט ועברי לידר הוא הפקה משותפת של הליקון, גלגל"צ ו-Y בעשר.אז אם כך אני מבינה שטדי הפקות עדיין משתפים פעולה עם הליקון? משום מה בזמנו הבנתי שהם הסתכסכו,ולכן גם מאיה עברה לחברה אחרת.(או שY בעשר לא לגמרי קשורה לטדי?)

rifkin1

New member
נינט עדיין חתומה בהליקון אבל היא

מיוצגת ע"י טדי הפקות כך שעדיין קיים שיתוף פעולה...

Nova5

New member
כידוע, לכל עוף אפשר לתת מעוף../images/Emo119.gif

שלשום קראתי ב"ידיעות" עך פרויקט של "הד ארצי" להפיק אלבום קאוורים - מחווה ל"חתונה לבנה" . משתתפים בפרוייקט: שלמה ארצי, דג נחש, חמי רודנר, אביתר בנאי, מוש בן ארי, אסף אמדורסקי, דניאל סלומון, ירמי קפלן, אם סי קרולינה, מוקי ועוד... היו אמורים להשתתף גם שלומי שבן, אפרת גוש ואביב גפו. אגל הם לא מושרים להשתתף בפרויקט, אחרי שחברות המציגות אותם: "הליקון" (!!!) (אביב גפן) ו אן אם סי (גוש ושבן) נקלעו לסכסוך עם מפיקת הפרויקט – "הד ארצי". אז השתחררו בפרויקט שלושה שירים. למשל, אביב גפן היה אמור לשיר " הדרכים הידועות" . מצד אחד, אני מקווה לג'קו אין זמן פנוי בתקופה הקרובה - דיסק, עניינים...אבל מצד שני יש לו רצון ענק להתברג בתרבות ישראלית - ולהשתתף בפרויקט מסוג הזה ובהרכב הזה: מנהל אומנותי - משה לוי מפיק - חיים שמש, ושלום חנוך עצמו נתן את ברכתו - יכול לבוא רק טוב מר אייזנמן, אם הוא ירצה , כמובן... ראינפ, דיברנו על הזדמנויות...

למעלה