מעופף

אז מה?? איך נתמודד עם המצב?

להראות את הצדדים השליליים אתה יודע אבל כשמבקשים ממך לייעץ.... אתה נעלם.... הבנאדם צריך להאמין בעצמו ובכשרונו ואז אין דבר שלא יוכל להשיג.... כולל קריירה בחו"ל.... יש עצומה להביא את פרל ג'ם לארץ... הקול שלו כל כך אדי וודר... אז יאללה הכל אפשרי....

talytal

New member
מספיק כבר!

אם הסיבה היחידה שאתה בא לפה היא כדי "לפתוח לנו את העיניים" ולהחזיר אותנו לאדמה, ולוודא שאנחנו לא חלילה שוגות באשליות, אז תודה רבה, אבל אנחנו מסתדרות יפה מאוד גם בלי זה. מה כל כך מפריע לך לראות שאנחנו אופטימיות? ואיך זה שרק אלה שחושבים שהם יודעים דברים מבאסים מאמינים שיש להם את כל העובדות?

rifkin1

New member
טלי אני לא יודעת את העובדות

אבל מאמינה שאת יודעת כמה דברים ואני בוחרת להאמין לך ולסמוך עלייך. גם אני מתבאסת מחוסר הידיעה היכן הוא חתום או מי מפיק את התקליט ועוד יותר מבאס לשמוע על עוד ועוד פרוייקטים שהוא לא לוקח חלק בהן אבל אני עדיין מאוד אופטימית.

talytal

New member
משמח לדעת, ריף מתוקיזה! ../images/Emo140.gif

תמיד מדהים אותי מחדש כמה הפסימיים אוהבים לנסות ולהדביק את כולנו בתחושות השחורות שלהם... ועד כמה שאני תמיד מצטיירת כאן כאופטימית נצחית, תאמיני לי שאני אדם מאוד מציאותי.

Nova5

New member
"עיניים עצומות לרווחה"

ראינפ, מכיר ת'סרט הזה?

a d i d a s 2 1

New member
למען השם! מי אתההה? או יותר למען

הסדר הטוב... בהתחלה אני חייבת להודות ניסיתי להבין גם את נקודת המבט שלך והייתי נחמדה.. אבל המכירים שלי יודעים עד מתי אני נחמדה.. אתה פשוט טיפוס מעצבן אתה יודע? אני מניחה שאתה יודע, כי אתה יודע הכל הרי... ג'קו עוד יצליח... וכל אותם אלו שלא יעשו לו עדיין פרצופים של אמרת ועשית לי... כל אותם אלה שיגידו לו את האמת לאמיתה בפנים שהיא...שכמוהו אין לנו במוזיקה הישראלית, לא היום... יש לנו דמויות פלסטיק מטומטמות ששרות על צביקה או איתי או אנאערף והלהיט הבא שלהם הולך להיות יאללה יאללה גידיאלה.. מה אתה רוצה? פורום יקר שלי אני דורשת מכולכן עכשיו לפתוח שרשור ובו אחת אחת כולן יחד ירשמו... מג'קו לא יצא כלום, לא דיסק, לא סינגל, לא שיר, לא הופעת בכורה, לא ראיון ביאיר לפיד..כלום כלום כלום!! זה יתרום המון לפי האידיאולוגיה שלך מר...ריינפ1!!!!

חולית5

New member
אל תרתח ... הוא יודע שאנחנו יודעות

ומנסה להוציא מאיתנו - פסיכולוגיה בגרוש - רינפ לא קניתי !!!!

a d i d a s 2 1

New member
עזבי תרתח זה לא אכפת לי

אני פשוט חשבתי שעידן הבכי מאחורינו... אל תרתח עזריאל אומרת לי... חחחח

חולית5

New member
חולה עלייך - עידן הבכי והדיכי באמת

מאחורינו וגם מאחורי הנשוא

Nova5

New member
מצד n - הכל "זברה" בחיים שלנו

אחרי בכי בא צחוק וחוזר חלילה... דידה, דידה, למה צעקת על ראינפ, למה?... הוא לא אוכל קרטון הוא רק רואה CARTOONES ונעלם

a d i d a s 2 1

New member
לא צעקתי... את לא מקשיבה...

פשוט אמרתי שהוא מעצבן... בא לפה מדי פעם כדי להפוך אותנו לסקפטיות יותר ממה שהוא... את הנקודה הבנתי, שלא עושים איתו כלום...אבל יש בו דברים קטנים ומעצבנים ואת יודעת מה קורה כשמעצבנים אותי? אני קוראת לג'קו מנתניה...

a d i d a s 2 1

New member
שופה על היפה חחחח

תודה ועם אפשר אז עם בקבוק של ויסקי משובח... אם צריך אני אחתים אותו בחברה פרטיתתתתתתתתתתתתתת

למעלה