איכס לכי להוריד אותה
R raynp New member 13/3/07 #22 אבל ג'קו אינו חתום ב"הד ארצי" ועובדה שלא שילבו אותו בפרוייקט הזה... אז על איזו הזדמנות את מדברת?
R raynp New member 13/3/07 #24 אני יודע... וחוץ מזה, הנה עוד פרוייקט שטדי (כביכול מייצגיו של ג'קו) לא עשו מאמץ לשלבו בו.
ז זואי לא יחיד New member 13/3/07 #26 מסגימה איתך לגמריי בנקודה הזו.... נרדמו בשמירה או מה??!! או אולי... המבין מבין....
R raynp New member 13/3/07 #32 מוזר שאת נינט והראל סקעת הם מצליחים לשלב בכל פרוייקט מוסיקאלי חשוב כולל שיתוף פעולה עם אמנים מן השורה... מסקנה: לטמירה היקרה שווה יותר להשקיע בשני הכוכבים הנוצצים שלה ולא בזה שנפל...
מוזר שאת נינט והראל סקעת הם מצליחים לשלב בכל פרוייקט מוסיקאלי חשוב כולל שיתוף פעולה עם אמנים מן השורה... מסקנה: לטמירה היקרה שווה יותר להשקיע בשני הכוכבים הנוצצים שלה ולא בזה שנפל...
ז זואי לא יחיד New member 13/3/07 #34 הבנאדם לא נפל כולה מעד ../images/Emo3.gif עכשיו, אולי תענה לי אתה.... אולי עדיף לא להשתלב בפרוייקטים עאלק נוצצים וללכת על כיוון המוזיקאי והיוצר הרציני.... מה אתה אומר?
הבנאדם לא נפל כולה מעד ../images/Emo3.gif עכשיו, אולי תענה לי אתה.... אולי עדיף לא להשתלב בפרוייקטים עאלק נוצצים וללכת על כיוון המוזיקאי והיוצר הרציני.... מה אתה אומר?
R raynp New member 13/3/07 #38 קראתי את הנאום שלך, נובה על הכוכב שאסור להשאירו חבוי ומוסתר מילים מאוד יפות אם יורשה לי לומר...
R raynp New member 13/3/07 #28 שאלה: מדוע בכל הודעותיו של ג'קו שבהן הוא טרח להודיע לנו שוב ושוב שהוא עובד על תקליט הוא לא טרח לספר באותן הודעות היכן החתימו אותו? מדוע זהו סוד כל כך גדול???
שאלה: מדוע בכל הודעותיו של ג'קו שבהן הוא טרח להודיע לנו שוב ושוב שהוא עובד על תקליט הוא לא טרח לספר באותן הודעות היכן החתימו אותו? מדוע זהו סוד כל כך גדול???
ז זואי לא יחיד New member 13/3/07 #30 או. קיי. נניח שאתה צודק.... למה לומר שאתה מתקדם בעבודה על הדיסק מבלי להיות חתום??
R raynp New member 13/3/07 #35 אני רק אומר שתפקחו את העניים שון כבר פקחה אותן וקלטה איכן עומדים הדברים...
ז זואי לא יחיד New member 13/3/07 #37 או. קיי. אולי תפקח לנו את העיניים.. מה אתה רוצה לומר.... שהבנאדם לא חתום... לא עובד על דיסק.... וגם לא משתלב בפרוייקטים נוצצים? זה מה שאתה רוצה לומר?
או. קיי. אולי תפקח לנו את העיניים.. מה אתה רוצה לומר.... שהבנאדם לא חתום... לא עובד על דיסק.... וגם לא משתלב בפרוייקטים נוצצים? זה מה שאתה רוצה לומר?
ז זואי לא יחיד New member 13/3/07 #42 אז אם הייתי ה"יועץ" של ג'קו.... מה היית מייעץ לו לעשות במצב הזה?
T talytal New member 13/3/07 #45 מה שברור לך כשמש הוא לא בהכרח נכון... תתחיל להבדיל בין תחושות בטן לעובדות, בבקשה.