מקסים ומחודש

Blue Emptiness

New member
האמת, תמיד העדפתי להתמודד עם התוצאות

של המעשים שלי מאשר לא לעשות אותם ולהישאר באותו מקום. אבל אני לגמרי מבינה אותך, זה כל כך מתסכל לפעמים החוסר יכולת להתנגד לעצמנו. או להפך, היכולת לוותר לעצמנו מהר כל כך. הייתי חופרת אבל מהאייפוד לא נוח כל כך XD אבל אשמח לדבר איתך אם תרצי 3>

MeshiNS

New member
הוו תודה ../images/Emo24.gif

הקטע שאצלי זה כבר מייאש... אני אפרט לך את זה כשנדבר או משו במסן\פייסבוק....

MeshiNS

New member
את לא מבינה כמה השיחה איתך עזרה לי לשחרר לחץ

תודה! למרות שאני חופרת!

כ"כ עייפה, פיזית ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

לפני כמה ימים הייתה לי פגישה בהר הצופים עם רופא אחד. התחלתי לקחת כדורים שהם דמוי ריטלין, אבל בגרסא אחרת, כי ככל הנראה אני אלרגית למרכיב מסויים שיש בריטלין. כל כמה זמן עושים מפגשי מעקב כדי לראות איך אני עם המינון, ולאט לאט מעלים לי אותו. אח"כ בדקתי את המשקל, והאמת? חשבתי דווקא שעליתי במשקל!
היה איזה יום אחד שמדדתי מכנס שהיה מידה 38, ומשום מה הוא התאים לי בול. כבר כמה פעמים שנדחקתי במכנס ג'ינס האהוב עליי שהוא מידה 36, ועד שהתחת הסכים להיכנס... מסבר שירדתי 3 קילו( הייתי 51, עכשיו אני 48). אבא נורא התעצבן, ואמר דווקא שהוא לא מתפלא כי לאחרונה אני בקושי אוכלת (ואני דווקא חשבתי שאני בולסת!!!) - אז עכשיו אני במעקב צמוד של ההורים לגבי האכילה. ולא שיש לי הפרעה כלשהי. אני דווקא ממש אוהבת אוכל, וכנראה אני צריכה את השגרה של הלימודים כדי לחזור לבלוס יותר. אבל פתאום אני ממש מרגישה חולשה מוזרה בגוף. אני פשוט עייפה. אני נכנסת למיטה לשנת צהריים, קמה לאכול, וחוזרת לישון עד הבוקר של הלימודים ובאה עם שקית גדושה באוכל ובולסת עד סוף היום. (ועכשיו בטח תרדו עליי ותגידו "מסכנה, היא ירדה במשקל!" אבל זה באמת קשה גם לעלות).

MeshiNS

New member
יש אנשים שקשה להם יותר לעלות במשקל מלרדת...

לכי לדיאטנית שתמליץ לך איך לחזור למשקל המתאים לך.. ככה הארוחות שלך יהיו מאוזנות יותר =]

הצעתי לאבא ללכת לדיאטאנית אבל ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

הוא אומר שאני סתם מזבלת את המוח וצריכה פשוט לשבת לאכול
אבא שלי רוצה לרדת במשקל, והוא גם מנסה לעמוד בזה, אז הצעתי שנלך יחד לדיאטנית. הוא להרזיה, אני להשמנה. צריך הרי מישהי שתכוון, לא רק "לאכול דברים משמינים כי זה מה שיעזור לי לעלות חזרה" (את לא מבינה כמה המבורגרים של 320 גרם דפקתי לאחרונה
). כשכל הבית בדיאטה אני חושבת שזה נותן הרבה יותר מוטיבציה. אבל זה לא נראה ככה כרגע.... נראה לי גם מטופש לבנות לעצמי תפריט לבד, כי מה אני מבינה בזה. אבל אני פשוט משתדלת לאכול מה שצריך.

ZombifiedArbok

New member
../images/Emo45.gif דיאטנית זה מעולה!

מקווה שתרגישי טוב יותר בקרוב, גבי. C:

Blue Emptiness

New member
אולי שווה לך גם לעשות בדיקות דם

לראו תשלא חסר לה ברזל או ויטמינים או משהו בסגנון, כי זה גם גורם לעייפות כרונית. (אוי אוי כיתה ח' הייתה נוראית, לפני שהתחלתי לקחת כדורםי לבלוטת התריס והייתי עייפה טוטאלית במשך כל היום
) תרגישי טוב בובי!

Devils Pet

New member
האמת הסבב הזה של השינה-אוכל-שינה

מאוד מזכיר לי תקופות למידה קשות שהיו לי עם הרטלין. למשל ככה נראתה שנה שעברה שלי עם בגרויות+מועצה+שיעורי נהיה+מלא דברים על הראש+ הרטלין. זה קצת לסתובב כמו זומבי תשוש אבל מצד שני לתפקד כמו שצריך-כשצריך. נשמע קצת לא הגיוני
אבל זה בערך התיאור שלי. הוא ממקד- אבל מפיל. [זה מתייחס לכל סוגי התרופות קשב וריכוז הקונבציונליות]

NyaPrawr

New member
בגלל זה אני לא אוהבת ריטלין.

זה היה מכניס אותי ללופ כזה של לימודים-אכילה-לימודים-שינה ולאט לאט זה היה מתיש אותי יותר ויותר, כי זה גם מוציא את התיאבון ואז בכלל הייתי מגיעה לסוף היום שכל היום אכלתי רק מלפפון ולחם. עזבו את זה שזה רוצח את המצברוח. אבל לפחות היו לי אחלה ציונים!

Devils Pet

New member
../images/Emo45.gif. ואז לקום מורעבים בלילה

ולאכול את המקרר שלך ושל השכנים.

אני... חוזרת אני מניחה..?

לא שממש הייתי כאן מראש, אבל התחשק לי להיות קצת פחות סמויה עכשיו כשאני תקועה בבית וסביר להניח מובטלת עד שהצבא יתחיל X: למי שלא זוכר (כולם חח) - אני אלכסנדרה, בת 18 מחור בדרום; א.ק.א. זו עם הכנפיים מהמפגש בירקון.

למעלה