מקסים ומחודש

MolySis

New member
מעיל דמוי עור טוב?

[מצטערת שאני כותבת רק כשיש לי איזה שאלה, אני עוקבת רוב הזמן P: ] אני מחפשת מעיל (דמוי) עור אבל אחד כזה טוב ובלי איזה פיצ'פקס של אופנת הרגע, אלא קלאסי כזה שישרת אותי להרבה זמן ומוכנה להשקיע גם כמה כסף שצריך, אבל איפה כדאי לקנות כזה? על מה תמליצו? ובבקשה מי שמגיבה לציין אם זה באופן כללי או שיש לה מעיל כזה משם והיא מרוצה ממנו, וכמה עלה כמובן, תודה :) [ואם יש את זה באיזור ירושלים, אפילו יותר טוב:)]

NyaPrawr

New member
נורא קשה למצוא אחד קלאסי בשנה האחרונה

כי זה היה ב״אופנה״ אז כל החנויות מכרו כל מיני עיצובים מיוחדים. נראה לי שכדאי לחפש בכל מיני אאוטלטים וחנויות עודפים, גם כי עדיין קיץ אז אין המון בחנויות הרגילות וגם בגלל המחיר הזול יותר.

בואי ב-16 לחודש (שישי) ליריד בבית יהודית!

"מרכז תרבות העמים". קרוב למושבה. יש יריד לנשים (כביכול דתיות
) שמוכרים שם בגדים של מעצבים ומעצבות (כגון "בא מאהבה" וכדו'...). הולכות להיות המון הנחות לקראת ראש השנה, אז זה באמת יריד ששווה קפיצה לדתיות ולחילוניות כאחד. אולי גם מעילים יהיו שם, אני לא יודעת, אבל שווה לקפוץ. אני חושבת שהכניסה לשם עולה 10-15 ש"ח, אבל יכול להיות שזה גם חינם. ביריד הקודם הכניסה עלתה 15. אני אהיה שם

MolySis

New member
נשמע אחלה, אם יצא לי אני אגיע

ואז אגיד שלום כי אני יודעת איך את נראית, מוהאהאהאה!! :)

מתחיל בערך בסביבות 9-10 ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

מניחה שרוב הבגדים יהיו חורפיים. בדרך כלל בראש השנה דיי מתחיל להיות קריר כזה. מצחיק ללכת ליריד כזה, ושבוע אח"כ ליריד אלטרנטיבי

למעלה