נינט תעשה קרחת בשביל כסף

../images/Emo32.gif נינט תעשה קרחת בשביל כסף

אתם קולטים עכשיו עד כמה "האמן" הזה מוכן לעשות בשביל כסף כסף כסף גועל נפש מה דעתכם? ואיתה עוד אביב שיתף פעולה,,

מוכרת זוהר מזוייף להמונים

אף פעם לא חיבבתי אותה בגלל שהיא מכרה זוהר מזוייף להמונים ביחוד לילדים היא פשוט דוגמא רעה תמכרו את עצמכם בשביל הכסף,,,, איין בה שום אומנות לא מוזיקלית ולא כלום

Hosh17

New member
זה לא מה שדפק לאביב את הראש? ../images/Emo6.gif

במקרה שלו הכסף נכנס גם בפנים..

כן מגעילה שמחפשת צומי בכוח

בכל מחיר שהתקשורת בארץ תמשיך לקשקש עליה והיא בשביל זה מוכרת גם את השערות שלה סמל הנשיות שלה כי מוזיקה ממילא היא לא יודעת לתת/לעשות,,

עדן גפן

New member
מסכימה לגמרי../tapuzforum/images/emo190.gif|פיס|

וחוץ מזה, שיער גדל.. זה לא כזה נורא.. בטח רצו בריטני ישראלית או משהו..=P

תכלס...../images/Emo26.gif

זה כולה קרחת... לי היה שיער ארוך יותר משלה, וביום אחד עשיתי קוצים, כבר שנתיים+ שאני ככה ... אז בשביל כל כך הרבה כסף? למה לא? נכון שמסתכלים עליה בתור מטומטמת אבל זה היה תמיד, זה לא ישתנה בגלל זה

satlot16

New member
היא עושה מליון וחצי שקל על זה

תאמין לי שכול אחדדדד פה היה עושה את אותו דבר בישביל מליון וחצי מגם מגלח את הגוףכולו אז די לדבר שטויות בטח שתעשה קרחת מליון וחצי אני עושה קרחת בכול הגוףףףףףף

מעיין51

New member
מיליון וחצי שקל?!?

היא מסודרת לכל החיים!! רק בגלל שהיא גזרה קצת שיער!! הלוואי עלי.. אני מסכימה שהיא מגעילה ונוראית ולא מוזקלית ומגעילה. והכל.. אבל את הקטע הזה.. גם אני הייתי עושה.

נתוש ז

New member
מסודר לכול החיים בגלל מליון וחצי שקל? חח..

זה אפילו לא חצי דירה בירושלים. סתם, אולי חצי דירה ברמה בינונית, אני בטוח שהדירה שלה לפחות מליון דולר. איך אנשים נסחפים עם מליון שקל, כאילו מה זה, כולה 400,000$, אל תסחפו.

מעיין51

New member
נו בסדר..

בהיסחפות.. הגזמה בשביל להדגיש התלהבות למה להיטפל לקטנות??

למעלה