נינט תעשה קרחת בשביל כסף

הסבר פרט ונמק

למה אתה מתכוון? אתה מתכוון למה אני כעוס? כי הדבר המטומטם הזה שניקרא נינט טייב ממשיך לשלוט לנו בתקשורת בגימקים רדודים וטיפשיים

פתח את העיניים!!!

נינט זה לא הדבר העיקרי הארץ שלנו פשוט כמו סלע במורדו של הר! כל השטויות מצליחות! כל גימיק וכל פלוץ היום נהיה איזה משו חשוב. ואם נכנסים קצת לאומנות הכוכב נולד זה פשוט השיא נותנים לחבורה של צרחנים לצרוח ביום שישי בפריים טיים ומי שצורח וצווח הכי חזק זוכה באוטו ובמימון לדיסק. בקיצור ישראל כמו שאומרים נינט זה הרע במיעוטו.. אין מה לעשות. ואל תנסה לחפש היגיון בטירוף.

הכל הבדלי גיל ותרבויות

אנחנו אנשים ונשים בגילאים שונים ממקומות שונים וכל אחד נמשך למה שמתאים לו רק חבל שדבר כזה (בעייני) מעוור פה את עיני הנוער , שמייצרים לנו פה אלילי פופ בכמויות ומקדשים את עגל הזהב הזה ,,,את המסחרה הזו,,,,

ישראל, אני חושב שאתה לא יודע להבדיל בין אמנים

לבין כוכבים. נינט היא כוכבת, וגם לדעתי אנשים שסוגדים לה הם אנשים די שטחיים ומטומטמים... אבל מה אכפת לך? אני חושב שמאחורי כל צעד היא עומדת והיא יודעת מה יהיו ההשלכות שלו. שיהייה לה לבריאות. אל תקח את זה כ"כ קשה חחח

ניראה לי שנינט בעצמה הייתה מסכימה איתי

בראיון איתה אתמול בערוץ 2 היא בעצמה אמרה: מה עושים כזה עניין/רעש? כולה קרחת ניראה לי שבעצמה נמאס לה מכלך ההתגודדות סביבה והיא רוצה קצת שקט טוב ממני היא יכולה לקבל אותו זה המעריצים שלה ,,,שמגיבים אליה בטירוף,,,

היא מתכוונת בדיוק לאנשים כמוך

שמתעסקים בה ובכסף שלה ובקריירה שלה, והם לא מכירים אותה אפילו לא את ההכרות השטחית ביותר.. כבר יותר משנה אתה יוצא עליה פה באופן מגמתי שאתה מוזן רק מהתקשורת.. דיברת איתה פעם דקה? -לא.. אז למה אתה שופט ומבקר אותה כל הזמן? לא מבין את האובססיביות שלך לנושא הזה של נינט, באמת אחי צא מזה

לא, אותי היא לא מעניינת

אני לא מתעניין בה כלל ואם אביב לא היה משתף איתה פעולה אז בכלל לא היה איכפת לי ממנה , עובדה שאני בפורום הזה ולא בפורום נינט טייב , אומרת משהו גדול אבל בכל זאת אני חושב שיש גם גבול לטימטום הזה בכל זאת אני אזרח הארץ הזו ואיפכת לי ונמאס לי שטימטום שטחי כל הזמן מבעבע בתקושרת הישראלית, פשוט נמאס

hagzi

New member
בראסמי גם אני הייתי עושה את זה../images/Emo29.gif

אבל אז הייתי נראית מוזר... חוץ מזה שאני בעד כי יש נשים שזה כל כך יפה להם גלח, אז אולי עכשיו זה ייכנס למודה וייתן לגיטימציה לנשים שחולמות לעשות את זה

בא לי לבכות בשביל נינט/מקדמת רייטינג

פשוט בא לי לבכות בשבילה אם הייתי היא הייתי בוכה אייך שצביקה הדר לקח אותה בשביל רייטינג לתוכנית המשעממת שלו נולד לרקוד 3 (כמה אפשר)? כדי "לנצח" את הישרדות בערוץ 10 מסכנה נינט הוא שלח אותה לשדרות כדי לנסות לנצח ברייטינג כמה עצוב,,,לדעתי

אויי אתה מגזים

אני יודעת שאתה לא מקנא בה או משהו אבל תגובות כאלה הם בדרך כלל באמת מקנאה. היתי מתה שמישהו יציע לי כסף על זה שאני אגלח את הראש.....והכסף שהם משלמים לה זה כדי שהיא תייצג אותם..... ואני חולה על השיער שלי אבל שיער גודל זה לא כזה ביג דיל...לא צריך להגזים...כל אחד עושה מה שנדרש ממנו בעבודה שלו...ברור שיש בזה משהו ממוסחר ומגעיל אבל זאת נינט והיא תמיד היתה ממוסחרת..היא מלכתחילה התחילה ממסחור..... אבל אז מה....לא רואה בזה דבר רע...

אותך אני עוד יכול להבין

אני יכול לנחש שאת לא מיליונרית ואולי את זקוקה לקצת כסף אני מודה גם אני צריך, אבל גם לעשות כסף יש דרכים טובות יותר מלמכור איברים בגוף שלך,,, אבל מה לה חסר כסף? בתקופה הזו? לא ניראה לי חסר לה צומי,,,,

אוי נו

לא חסר לה שום צומי,תאמין לי שהיא מקיאה מכל הצומי.. וזה לא שאני מרחמת עליה.. אבל ברור שזה בשביל הכסף ואני לא מבינה מה רע בזה.. נינט ממוסחרת וזה עובדה... ואם בא לה לעשות עוד כסף אז אני לא מבינה למה זה כזה מפתיע ומעורר רחמים.. תאמין לי שהיא לא מליונרית..אני לא רואה בזה דבר רע..

PorcupineMan

New member
אגב נינט...

מסתבר שיש לה טעם בנזונה במוסיקה, אם היא הטריחה את עצמה לבארבי בשבת האחרונה.. http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/674/660.html

shmuelr

New member
זה שהיא הלכה להופעה של גבע אלון לא אומר שהטעם

משובח. אחרי הכל מה רע בעוד קצת תצלומים שלה בעיתונות הארצית, הרי גבע אלון הוא הדבר הכי מדובר במדינה בזמן האחרון, ברור שיהיו צלמים באיזור.

PorcupineMan

New member
לא לא...

ראיתי אותה שרה את mercy's gone והיא ידעה את כל המילים ובעיקר איך שהיא שרה את I want you to love me ליהודה.... יש מצב שהיא מעריצה של איסר או משהו.. בצחוק כמובן :)

S h A b i T

New member
זה פסיכי. 21 יום בצבא ואלו החדשות היחידות

שטרחו לעדכן אותנו בהן. השם ישמור..

למעלה