נינט תעשה קרחת בשביל כסף

אני מסכים שכסף זה דבר חשוב כדי לחיות

אבל מה עם ערכים?< ועזרה לזולת ולחלש? מה שניראה היום שה"אומנים" שלנו דואגים רק לתחת שלהם ושימותו כולם

עדן גפן

New member
אבל יש אנשים שמאמינים../images/Emo190.gif|פיס|

שהמוזיקה שלה זה אכן יצירת מופת כמו שנגיד, אתה חושב שהמוזיקה של פינק פלויד או לא יודעת מה זה יצירת מופת.. זה שהיא גזרה את השיער בתמורה למליון וחצי, זה מראה רק על החברה.. כמה שהחברה היא רדודה ושטחית.. בתמורה למה נשלם מליון וחצי שקלים.. בשביל משהו שכלול במראה החיצוני של האדם.. זה פתטי. לא היא.. ממש לא היא.. המקרה הזה זה המראה שלנו! ככה אנחנו רואים איך אנחנו נראים.. חברה שצמאה לצהוב.. זה מגעיל.. זה רק אנחנו. רק החברה שלנו. לא היא! היא סה"כ בחורה צעירה, שהציאו לה לעשות גלח בתמורה ל-1,000,000 ש"ח.. אם היו מציעים את זה לאחד מ-"פשוטי העם" כולם היו מבינים, לא? אבל בגלל שהיא זו היא, אז.. "לא! מה פתאום!" חבל..

המוזיקה שלה?

לא הייתי קורא לזה המוזיקה שלה יצא רק דיסק אחד שברובו היא רק שרה לא כתבה כלום אומן מוזיקלי רציני אמין ואיכותי לפי תקופת ההתחלה שלה כזמרת היה כבר צריך להיות עם 3 דיסקים ביד לפחות אבל בגלל שהיא מתעסקת בכל מיני שטויות וגימיקים זולים ,,,,זה לא מעניין אותה ורק מחפשת עוד דרכים להשיג צומי וכסף ,,,

עדן גפן

New member
אבל אתה לא בעמדה של להחליט../images/Emo190.gif|פיס|

אף אחד לא בעמדה של להחליט מי זמר\אמן טוב יותר ומי פחות, מי רציני יותר ומי פחות.. זה די ברור שהמניע שלה היה כסף, צומי אני חושבת שיש לה בשפע גם בלי זה.. וגם אם כן, לרצות צומי זה לא פשע..

עדן גפן

New member
מה שאני אוהבת לשמוע/tapuzforum/images/emo190.gif|פיס|

זה אכן איכותי בעיני, וכנראה גם בעינייך.. אבל בעיני אחרים, בריטני ספירס זו איכות!.. ותפקיד כל אחד זה להבין שיש כאלה ששונים ממנו ולקבל את זה..

אני כ"כ לא מסכים איתך!

פאקקק, מה הבעיה שהיא מרוויחה כסף?! איך כולם מחפשים כל הזמן על מי/מה לרדת.... אפשר לעשות מה היא עשתה. מה, היא שכבה עם מישהו תמורת כסף? היא רצחה תמורת כסף? היא עשתה למישהו משהו רע תמורת כסף?? כולה קמפיין, כולה היא עשתה קרחת - והיא מקבלת על זה מליון וחצי ש"ח! אלוהים אדירים, מישהו לעזעזאל מוכן להסביר לי למה אתם כ"כ מתעצבנים?! הבנו שאתם שונאים אותה, אבל די לרדת על כל מישהו שמרוויח כסף... אתם כ"כ פרימטיביים..

מעיין51

New member
סקוז יה.. 8-|

לא יודעת אם שמת לב.. אבל ממש לא כולם התעצבנו.. ולהפך.. הרוב אמרו שהם לא מסכימים ושהם היו.. אממ.. מזיינים כבשים בשביל אותו סכום... *תקרא תצליח* וההודעה שלך נראת כאילו באת במטרה ישר לקטול.. ובעצבים.. אז.. תנשום עמוק ותרגיע

מצטער אם ככה זה נשמע,

זה פשוט כ"כ מעצבן אותי שאם מפורסם מרוויח כסף "מהצד" אז ישר כולם קוטלים אותו.

ילדי אור הירח לא אמורים להיות קהל אלטרנטיבה?

לדברים כאלו שיטחים וזולים? אההה שחכתי קהל ילדי אור הירח , הערכי והאיכותי מת מזמן, להזכירך/כם: הקהל של אביב היה אמור לייצג משהו אחר קהל איכפתי מהחברה ומהזולת ומה נשאר ממנו ? ילדים שסוגדים לאלילי צעצוע שמוכרים את השיער שלהם בשביל צומי פרסום או כסף, איין פלא שמאביב הערכי כמעט שלא נשאר שום דבר

מעיין51

New member
לא הבנתי...

אנחנו..[אני] לא זה "קהל ילדי אור הירח"? כאילו.. אז אנחנו [אני] לא ערכית ואיכותית?

לא איין הכוונה היא אלייך חמודה

לא בהכרח לאף אחד ובטח לא אלייך זה נכתב ברגעים של זעם יש בקהל של אביב כל מיני קהלים עם דעות שונות ואיכויות שונות לא התכוונתי בגלל שאת קטנה אז כזו או אחרת זו רק מחשבה על הקהל של אביב שהתערבב עם נינט אבל מי שאחראי לכך הוא אביב עצמו לדעתי

אתה מצחיק אותי ישראל

אכפתי לחברה ולזולת? היו התארגנויות של ילדי אור הירח להתרים כסף לנזקקים או משהו שאני לא יודע עליו? הם היו נוער רגיל, שמושפע מחברים ומהאופנה.. אביב גפן היה אז על כל שער שלישי של מעריב לנוער.. זאת היתה תקופה אחרת, תחילת הקריירה שלו, זמר שמביא משהו חדש,הכל היה תמים.. אבל ממש לא כמו שאתה מצייר את זה, כאילו היה לכל אחד בקהל זוג כנפיים והילה מעל הראש..

אביב בזמנו היה שליח

אביב בזמנו היה שליח - לפחות בעייני- שהוא שר על ההוא שמכים לו את הראש על האסלה הרגשתי שהוא שר לא בשביל עצמו אלא בשביל הרבה אחרים כאלו -לא מקובלים בחברה,,,, ובגלל זה אהבתי אותו את מה שהוא יצג ואת השירים שלו זה היה חשבו בעיני -שליחות ומסר בשירים , אני חשבתי וחושב שהקהל שליווה את אביב גפן אהב אותו גם בגלל מסר השליחות להראות לנו על דברים לא טובים שקורים בחברה שלנו ,,,המתורבת כיבכול -אבל שאני רואה שיש קהל קהל של אביב גפן שסוגד לאלילים כמו נינט ומה שהיא עושה אני מבין שאבדה לנו הדרך טייב לפי אייך שזה ניראה דואגת רק לעצמה ולתחת שלה או יותר נכון לכסף שלה עם כל מיני גימקים של רצון לאאיזה שימור ערני בתקשורת ומחפשת כל הזמן איזה גימיק שאיתו היא תחזור וזה לא מוזיקה,,

למעלה