נכנסנו לסטטיסטיקה

ענתש

New member
האמת, לא. הייתי במאוחדת כשאמא

שלי חלתה והם דרשו ייעוץ גנטי. עכשיו אני בכללית וכבר עברתי עם כל התיק הרפואי כמובן... לא יודעת מה החוקים בכללית. במאוחדת לא אישרו לי בלי ייעוץ גנטי.

עינבלית

New member
חיבוק|החלמה מהירה לאמך-מזל שגילו

מוקדם. ולגבי הסטטיסטיקה, אכן מפחיד לאללה. נשיקות לשחר היפה!

nonaa

New member
אני ממש מצטערת לשמוע ומקווה

שאמך תחלים במהרה. הייתי השנה בהדרכה לגבי בדיקה עצמית והבנתי שיש חשיבות רבה לבדיקה בתדירות גבוהה (למרות שלצערי עוד לא כ"כ יישמתי) ובדיקה עצמית \ או ע"י כירורג שד בטוח ניתן ומומלץ לבצג גם בזמן הריון \ הנקה. המון בריאות לכל המשפחה ותחזיקו מעמד !

רק עכשיו ראיתי ../images/Emo24.gif

לחברה הכי טובה שלי גילו לפני חמש שנים - ומאז גם אנחנו יחד איתה בעניין (כמה שאפשר). עכשיו המצב טוב והיא במעקב, ואפילו חושבת על עוד הריון (בבית בן ובת). הכי טוב שאת באמת באמת יודעת להשתמש בהומור - וזה מחזק. וחוצמזה את יודעת מה לעשות אם יבוא לך לקטר, ולא משנה למה. לא לזלזל בבדיקות - תזכרי שאת גם בת וגם אמא - ויש אחריות עם זה... המון חיבוקים וחיזוקים. צביה

גלשני

New member
המחשבות שלך הן בכלל לא מטורפות

איך אפשר בכלל לחשוב אחרת שכשהדברים האלו קורים? שמחה שגילו לאמא שלך את הגוש בשלב מוקדם ומחזיקה אצבעות להחלמה מהירה ולתהליך הבראה מהיר וקל ככל האפשר. תעדכני אותנו, בסדר

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

נותר לי רק לאחל לאמא שלך רפואה שלמה. ואני מקווה בשבילך שלך לא יהיה. מה שבטוח שאת חייבת לעבור בדיקות מדי פעם.

פשושולה

New member
שולחת החלמה מהירה לאמא שלך,

ואני בטוחה שאת במעקב צמוד. גילוי מוקדם זה הכל, ממש הכל במחלה הזו, אבל אפשר לנצח אותה. תהיי אופטימית, ותזכרי שהרפואה צועדת קדימה בצעדי ענק, ממש כל יום.

תפי

New member
החלמה המהירה

לאמך. שולחת חיבוקים
ומחזיקה גם אצבעות שיעבור במהרה...

החלמה מהירה

ושיהיה לכן הרבה כח לתקופה הקשה שאתם הולכים לעבור. החששות שלך יותר ממובנים, ואני חושבת שזה טוב שאת מעלה אותם. אין תשובות כמובן, אבל הידע יכול לעזור ולהציל הרבה חיים, וגם המודעות כמובן. שולחת לך את כל החיבוקים, ומאחלת לכם שתהיו חזקים ושתדעו לעבור את התקופה הזאת הכי טוב שאפשר לכולכם. וחיבוקים חמים חמים.

ornaok

New member
אוי, ענבל../images/Emo24.gif

רק עכשיו ראיתי. בימים האחרונים אין לי בכלל זמן להכנס לפורומים, אבל חשבתי עליך מאז יום חמישי, ועצוב לי לשמוע...!!
החלמה מהירה מהירה לאמא שלך! תחשבו חיובי ותהיו חזקים!

עדי 5

New member
אוי,יקירתי שולחת לך חיבוקיםםםם

עכשו קראתי את השרשור שלך. שולחת את איחולי להחלמת אימך. ב"ה שהכל התגלה בשלב מוקדם כשעוד ניתן לטפל

אוי רק עכשיו ראיתי

המון בריאות ואיחולי החלמה לאמא . בקשר למחשבות זה הכי טבעי שבעולם .מאז שתינוקי נולד הפכתי לנוראית במחשבות אסוניות הידיעה שהאוצרות הללו תלויים בנו לחלוטין מפחידה מאד

../images/Emo24.gif החלמה מהירה../images/Emo70.gif

עצוב לשמוע על אימך, ומפחיד מאוד העניין המשפחתי. טוב כל כך שזיהוי עכשיו. רוב הסיפורים שאני מכירה הסתיימו בטוב כשהיה גילוי מוקדם. הדאגה שלך לשחר ולגבי עצמך כל כך טבעית ונוגעת ללב (בטח לט מטורפת). כפי שכתבו לך, יש היום אפשרות לאתר את הגן, לבדוק סיכונים ולבחור טיפול (ממעקב שמרני וקפדני ועד כריתה מניעתית של השדיים שמצמרר לחשוב עליה, אבל יש שבוחרות בה ויש להן סיבה). מאחלת לאמך החלמה מהירה ולך שלווה ובריאות לאורך ימים.

ילדונט

New member
תודה לכן (מחוסרת אייקונים)

התמיכה שלכן, המילים החמות והעצות עוזרות מאד. טוב לדעת שאתן כאן.

אביטלתל

New member
תנחומי ../images/Emo10.gif

מקווה שהיא תחלים במהרה ושכולכם תעברו את זה בשלום

../images/Emo24.gif ונחמה

לפני כמעט שנה גילו לבת דודה שלי שהיא כמעט כמו אחות סרטן בשד. הייתי אז בהריון ולא הפסקתי לבכות! היא כולה בת 35 והניקה עד חודשיים לפני הגילוי את הילד הרביעי שלה. המצב לא היה נראה מזהיר מבחינת הרופאים וכל שינוי קטן בתחזית הפך אותי למיללת. והיום, פחות משנה אחרי, אחרי טיפולים כימותרפים, נשירת שיער והתפכחות, ניתוח שעבר בהצלחה ב"ה, היא כמעט בריאה לחלוטין (שלב ההקרנות) כך שאפשר לנצח את המחלה הזו ואם יש לך אותה במשפחה פשוט תהיי ערה לזה, תבדקי לעיתים תכופות יותר ויהיה בסדר. המחשבות שלך טבעיות לחלוטין ואני מאחלת לך שהן ישארו בגדר מחשבות בלבד. החלמה מהירה לאמא שלך.

למעלה