נמאס לי ממטתיקה!

חוחוחו תגידו תודה..

המגן שלי במתמטיקה הוא 20 אני על נכשל כל השנה.. אני מקווה שיהיה הפרש של 20 נקודות בין המגן לבגרות וככה המגן שלי ייפסל. אמן אמן אמן..

המגן לא יכול להתבטל

ככה המורה אמרה לנו, אלא ורק הממוצע של הבגרויות בכיתה גבוהה ב-20 ממוצע המגנים

Sheygets16

New member
לא מחכה ליום חמישי ../images/Emo46.gif

עוד לא התחלתי להתכונן בכלל אבל מגישים אותי על 90

טולייצ

New member
אני דווקא כן../images/Emo13.gif

וכנראה שאני אגש למועד ב',אין לי כוח ללמוד

dsol

New member
תיראו מה הכנתי

למדריכ שלי מהמסע לפולין יש לנו פגישת סיכום שבוע הבא וביקשו מכל אחד לפתח תמונה ולהביא אבל בגלל שאני מיוחד ולא רוצה סתם תמונה ערכתי כמה תמונה שילבתי קצת דברים הוספתי משפט יפה ואני הולך לפתח את זה ולהביא לה מה אתם אומרים ? איך יצא ?

לא נורא...

מממ לי יש מתכונת בלשון ביום ראשון ואני לא יודעת כלום :( רק תחביר ושחבור אני יודעת מעולה, הפועל בקושי! אין לי השנה בגרות במתמטיקה, דווקא היה נחמד אם היה... כדי לסיים משהו בזה..

פרקשון

New member
אתה לא יכול לפתות ואז לבאס

אם כבר איחולים אז לא לקלל? את רע בכל מקרה אמן שיהיה משגיח מפגר שלא יודע איפה הוא חי ואמן שאני אשב ליד מישהו חרשן

איך אתה רוצה לשבת לי מישהו?

כי אני יודעת שבבגרויות אז יושבים כל אחד בשולחן אחד... ועוד משהו איך זה שמי שלומד 4-5 יחידות והוא בכיתה י' לא עושה השנה בגרות? אצלנו בבצפר אז הוא כן עושה בגרות

Sheygets16

New member
מה ?

אני 4 ואני עושה מחר .. ואגב, בהצלחה מחר לכולם :] קטן עליכם.

באיזה כיתה את?

עזבי את זה שאני 3 יחידות אבל יש לי חברות שהן 4-5 יחידות ושהן עושות השנה איך זה שאמרו לי שמי שבי' לא עושה בגרות [אלה ב4-5 יחידות]

ממ

שמעתי שיש תוכנית חדשה שמתחילים את זה בי', אולי הבתי ספר האלה כבר התחילו את התוכנית...

למעלה