נמאס לי ממטתיקה!

איחול שלי

שיקבל שבץ לגבה באמצע המבחן ככה נעתיק אחד מהשני וזה.....צריך להחביא שליפים בשירותים חעחע זה רעיון ענק, להחביא בשירותי םשליפים ואז באמצע יוצאים לשירותים ורואים

אתה רציני?!

שבוע שעבר היה לי בגרות ראשונהה רציתי ללכת לשרותים הוא לא נתן לי הוא היה צריך לשאול איזה מישהו :S

וואי בא לי לשים את הראש באסלה ו..

להוריד את המים :( אני כל הזמן רק רואה מספרים מול העיניים שלי נמאס לי.. ואני בכלל לא יודעת לפתור כלום אני סתם מנסה ויש לי ב-7 שיעור פרטי ואם היא תדע שלא פתרתי כלום היא תהרוג אותי :( אוףףף..

בצה17

New member
מחררררררר../images/Emo5.gif

הבגרות מתקרבתתתתתת
בהצלחהה כולםםםם
הכי חשוב - לא להיות לחוצים!!!

כן אל תיהיו לחוצים!

אולי אני בי' וזה בגרות שניה שלי אבל אחותי תמיד אמרה לי אל תלחצי, ותחשבי שזה מבחן רגיל... :)

טולייצ

New member
../images/Emo91.gifבלוג T.V של להקת נובה../images/Emo27.gif

היום [יום רביעי] בּשעה -21:00 [בדיוק] ישודר הבּלוֹג TV אצלכם בבית בשידור חי ונושם, היישר מעיר הקודש שלנו, בירת מדינת ישראל הלא היא תל - אביב. בואו בהמוניכם, ועדיף עם חבריכם, ויהיה... רוֹק אִין דֵה הַאוּס ! קבענוּ
נתראה, ו...בלי איחורים [אלא אם יש אישוּר מאמא]
אגב,לאלו שלא מכירים את Nova,מוזמנים להיכנס לאתר הרישמי [ניתן להוריד שירים,לעיין בביוגרפיה ובתמונות],ולפורום להקת נובה. (אחד מחברי הלהקה הוא יונתן שמנגן עבור עברי לידר). לבלוג לחצו כאן [בלוג T.V "הלהקה"]

dsol

New member
גם פה ?!

טוב נו יאללה שיהיה.... את ממש רוצה שיראו אותם ! את לא "מפחדת" שמישהי תיראה את יונתן ותיקח לך אותו ?

elezrit

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

באמת.. אניטי במקומך היתי מסתירה את זה... את ממש מסכנת כאן..חח. סתם...

dsol

New member
בהחלט היה...

אבל לא בגלל יונתן.... בגלל שהם פשוט טובים !

הבגרות שלכם מ=ח=ר!!!

הבגרות! במתמטיקה! אל תלחצו! רק קצת! נו הבגרות מחר, מחר מחר!!!!!!!!! רק אל תלחצו!!!!! הבגרות מחרררררר!!!!! אבל בלי לחץ, כן? הבגרותתתתתת מחררררררררר במתמטיקההההההההה לכם יש ולי לאאא נה נה בננה
סתם נו, בהצלחה לכולם!

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

גרררררררר יצאתי עם ההרגשה של 90 וביאסו אותי חצי מבחן לא נכון
לא רוצה מועד ב!

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

א-ח-ר-י הבגרות!!!!!!!!!! גאד, איזה כייף להיות אחרי!

למעלה