סוף שנה

Seasonal Beast

New member
../images/Emo32.gif סוף שנה../images/Emo32.gif

אני בטוח, מהכרות, שחברי הפורום יכולים לשתף אותנו בידע המוזיקלי-ספרותי-קולנועי. אז לכבוד סוף-שנה, שרשור המלצות[שלא קשור לביורק! זה ייפתח ממש בסוף, עם מגוון שאלות] סופר-מגניב.
שלושה ספרים שעשו את השנה:
שלושה סרטים שעשו את השנה:
שלושה דיסקים שעשו את השנה:
למיטיבי לכת, אפשר יותר משלושה דברים, אפילו מאה, אפילו מאתיים.
טיפה חומר כתוב על כל המלצה יהיה יותר מבורך.
רוצים להמליץ על משהו נוסף? פרי השנה, חיית השנה, קללת השנה, תוכנית השנה? לכו על זה. יאללה, סכמו

Miss Murder

New member
מסכמת../images/Emo168.gif

שלושה ספרים שעשו את השנה: 1.חיי פיי.בהתחלה קצת קשה להתחבר אליו,אבל אחר כך מגלים שהוא פשוט מדהים..הספר האהוב עליי. 2.כל סדרת הארי פוטר.רק באוגוסט השנה התחלתי לקרוא את הסדרה,והתמכרתי לעלילות הילד הממושקף. 3.יומנו של חנון.קורע מצחוק. שלושה סרטים שעשו את השנה: 1.רכבת לדארג'לינג.רק בגלל ג'ייסון שוורצמן
2.על העיוורון.לא יודעת אם זה עשה את השנה או הרס אותה,סרט לא קל לצפייה. 3.איים אבודים,סתם כי אין לי מה לכתוב. שלושה דיסקים שעשו את השנה: יש יותר משלושה. 1.akron family-love is simple.פריק פולק במיטבו. 2.flaming lips-the soft bulletin 3.film school-film school 4.deerhoof-friend opportunity. 5.espers-2.מעולים. 6.harry and the potters. 7.scar symmetry-holographic universe.דת' מטאל נפלא. שירי השנה: 1.Mutemath-control. 2.the greenhorns-shadow of grief. 3.pat mccurdy-sex and beer. 4.pearl jam-oceans. 5.opeth-coil.

Seasonal Beast

New member
פלמינג!

פרטי טיפה על akron family. חיי פיי נחמד, קראתי אותו ביום כיפור לפני שנים טובות[ההומור, זה טיפה עזר לי, למרות שלא היו לידי חיות]. על העיוורון נראה פחות מעצבן מהספר, לפחות על-פי טריילר שראיתי בקולנוע. אני עדיין לא מחבב את קלריס[איך קוראים לה באמת? ג'ודי פוסטר?].

סריט

New member
על העיוורון זה לא הספר המגעיל הזה שהם שמים את

כל העיוורים בכלא? כמו הדֵבר כזה. למה לעזאזל עשו לזה סרט?!

plants and rags

New member
כן, זה כן.

וגם קוראים לה ג'ודי פוסטר, גם זה נכון. עוד אמיתות שאתם רוצים שאאשר?

plants and rags

New member
אוקי, הנה עוד הודעה

מסתבר שג'וליאן שיחקה את קלריס בחניבעל מ-2001, אבל למה לעזאזל ראית את זה? הבנתי שהוא לא טוב. הקלריס האמיתית זאת ג'ודי פוסטר משתיקת הכבשים.

Seasonal Beast

New member
אכן.

קלירס שונתה בחניבעל, וג'וליאן מור משחקת אותה. הבלבול בא מכאן, היירלום. תפסיק להתמרמר. מה עם סיכום שנתי שלך? אולי בפעם הראשונה third יככב ברשימה כלשהי.

Seasonal Beast

New member
למה ראיתי את זה?../images/Emo58.gif

הסצנה בו הוא פותח את הראש של הבחור, ומאלץ את קלריס הענוגה לצפות, זה הדבר הכי טוב ביקום. עזוב את העובדה שמסתבר שהוא מאוהב בה, או משהו בסגנון. הוא חותך את היד של עצמו, במקום היד שלה! סיפור אהבה כלבבי. ראיתי גם את החדש של חניבעל['חניבעל-הסיפור מתחיל'?], ז"א, חלקים קטנים ממנו. זה גרוע, באמת גרוע. רד למטה, ותבין את שנאתי ליס. חוץ מזה, כשתגיע לצה"ל, אתה תצפה בכל-כך הרבה סרטים[במיוחד לאור העובדה שיס חוזרים על עצמם].

Seasonal Beast

New member
בהחלט../images/Emo45.gif

אחרי האנטומיה של גריי, ובטי[העונה השלישית והמעולה!!!!111].

Seasonal Beast

New member
אנוכי.

ספרים
1. אף אחד לא שייך לכאן יותר ממך/מירנדה ג'ולי גם בסרט שלה["אתה אני וכל השאר"] היה משהו חולני בחיפוש אחרי קרבה, תקשורת ואינטימיות בין אנשים. מסתבר שהיא אוהבת את זה, וגם אני. מדובר באוסף של סיפורים קצרים[אני פריק של סיפורים קצרים] וקולעים, על כלל האנושות. עדיף לא לקרוא את הכריכה האחורית, ופשוט להתחיל את הספר. 2. איש בחושך/פול אוסטר נראה לי שקטלו אותו בביקורות, ודי חבל. העניין באוסטר הוא לא הסיפור עצמו, לא המסביב, אלא הדמויות. גם בספר די פוליטי[שמוקדש לדויד גרוסמן, מסיבה ברורה], הדמויות שלו בנויות כראוי. כל כאב, שמחה ופעולה שלהם כתובה בראיליסטיות מדהימה, כאילו הדמויות מבוססות על אנשם אמיתיים. ההמלצה היא לא רק לספר הזה, תקראו כל דבר שלו! 3. ההנאה שבאיטיות/מילן קונדרה חפרתי די מלא, ופה פשוט אגיד-בחירות, מודרניזציה, פייסבוק והאח הגדול. אין תקופה יותר טובה לקרוא את הספר הזה.
דיסקים
1. בעברית/רות דולורס וייס זכור לי שהכרתי את רות להיירלום, הכפוי טובה, ומאז הוא לא מפסיק לדבר עליה. את כל השבחים אני אתן לו לכתוב, אני? אני אהנהן ואסמן להודעה שלו
. 2.MGMT/Oracular Spectacular כל מילה מיותרת, נראה לי. יש סיבה מוצדקת למה האלבום הזה נמצא בכל רשימה אפשרית. למרות שדי סירבתי להייפ הזה, ההופעה החיה ששודרה והקליפים [לייב] שנחרשו, גרמו לי להכנע. מוזמנים לשמוע את the youth, ולזמזם ביחד: the youthhh isss startiinnggg to changeee are you startinggg to changee? are you? tooogetherrr toooogetherrr togetherrr! 3.Always the Bridesmaid/The Decemberists הלהקה הגאונית שמתחממת לקראת שנה הבאה[דיסק מלא, עם שם מבטיח!] הוציאה את הדבר שהכי נהנתי ממנו השנה. EP קצרצר ומעולה. מורכב משירים שכבר הופיעו פה ושם[לפי מה שהבנתי, לפחות]+קאבר לוולוט אנדרגראונד. נעלם מכל רשימה שנתית, אבל תעשו לעצמכם טובה, ואל תוותרו על Record Year for Rainfall[ועל כל הEP, כמובן].
סרטים
1. קדימה, תריץ אחורה/מישל גונדרי אחראי לקליפים הטובים של ביורק, וגם לשני סרטים גאוניים. עובר לקומדיה משעשעת, ולא מוותר על התפאורה המדהימה! מומלץ ביותר. 2. לקרוא ולשרוף/האחים כהן שווה לראות רק בשביל הדמות הגאונית, והמשחק המשעשע+ של בראד פיט. 3. ואלס עם באשיר/ארי פולמן האנימציה, אנשים, האנמיציה! אחרי הסצנה הפותחת, שכל הקנאה שלי התפוצצה על האנימציה המצויינת, אתה נכנס עמוק לתוך הסרט. כל-כך עמוק שלא אכפת לך אם זה שמאלני, אמיתי, הומני וכו'. הסיפור מתגלגל בדרך מטמטמת, בין הארץ-חו"ל-קרוב מאוד לארץ. מומלץ לראות בלי עמדה פוליטית כלשהי לידך. 4. האביר האפל/מי שלא יהיה הבמאי כי חייבים לראות על מה ההייפ סביב הית' לדג'ר, והייפ כל-כך מוצדק. אבל כל-כך.

Gilado 69

New member
ראיתי היום את- קדימה, תריץ אחורה..

ולא כזה התלהבתי, כאילו חמוד ולא יותר מזה.. צריך לשווד אותו לדעתי

סריט

New member
על מה אתה מדברררר, זה סרט גדול

סווידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד כל היקום בתוך גולה!!!!

Aurora Sky

New member
מי זה היירלום המפורסם הזה?

שמעתי את הביצוע של רות לשירי ארץ אהבתי ו וואו.

למעלה